|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 2:54 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Seva98 napsal: | Tak to vite, ze mi kipovane nesly, byt to na kruhach tak tam to dam normalne, zatim 70, jsem spokojeny, ale pokusim se v nedeli vylepsit.
Ted budu muset, bud najit venku nejakou tyc na ktere odjedu TTB a nebo nejak zafixovat kruhy tesne u stropu, aby se to dalo pocitat jako tyc, ale to si myslim, ze by mi neuznali. |
tento WOD môžeš ísť keď nie 2x za deň tak každý deň tak nečakaj až do nedele :) Jak povedal jeden kamarát, kto to nejde každý deň si nezaslúži ísť na Games :D |
Tady u toho to je asi pravda, dokoncil jsem to a po 5ti minutach plny energie
Jen spis uz nemam prostory, kde bych to mohl odjet + me ceka tezky vikend (party a party ), tak i z toho duvodu az v nedeli s kocovinou :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sonny360
|
Zaslal: čt březen 28, 2013 3:20 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | secret78 napsal: | | Seva98 napsal: | Tak to vite, ze mi kipovane nesly, byt to na kruhach tak tam to dam normalne, zatim 70, jsem spokojeny, ale pokusim se v nedeli vylepsit.
Ted budu muset, bud najit venku nejakou tyc na ktere odjedu TTB a nebo nejak zafixovat kruhy tesne u stropu, aby se to dalo pocitat jako tyc, ale to si myslim, ze by mi neuznali. |
tento WOD môžeš ísť keď nie 2x za deň tak každý deň tak nečakaj až do nedele :) Jak povedal jeden kamarát, kto to nejde každý deň si nezaslúži ísť na Games :D |
Tady u toho to je asi pravda, dokoncil jsem to a po 5ti minutach plny energie
Jen spis uz nemam prostory, kde bych to mohl odjet + me ceka tezky vikend (party a party ), tak i z toho duvodu az v nedeli s kocovinou :D |
se stav u mě v garáži, tam bys to v poho odmakal, ale asi kvůli tomu do Vysokého Mýta nepojedeš
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | c87 napsal: | crossfitaci, ako je to z objemom? citite okrem kondicky ze vam rastu aj svaly? |
nejedu sice CF podle WODu, ale spis kruhove treningy, ale jo
apropos, jukni na fotky Khalipy a spol. a bude ti jasne, ze par kilo svalu se tim nabrat da |
A ty věříš tomu že borci jako Khalipa,Froning a spol. (víc jmen neznám ) to maj jenom z crossfitu jo? ..někde tu snad bylo že asi nebudou čistý
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 4:26 pm Předmět: |
|
|
Ja si myslim, ze nabiram o neco lepe nez pri ruznych FB, AB, ABC treningach, u nich jsem nedokazal jit tak naplno jako u CF. A uz neresim zda mi to roste nebo ne (stejne me to nikdy nerostlo  ) a u CF se zatim aspon neustale zlepsuju, ale to je taky tim, ze tam je strasne moc veci, ve kterych se muzu jeste zlepsit a ktere jsem kdysi vubec nedelal. Hlavne se drzim cely rok ve forme, coz je s CF urcite snazsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 4:27 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | c87 napsal: | crossfitaci, ako je to z objemom? citite okrem kondicky ze vam rastu aj svaly? |
apropos, jukni na fotky Khalipy a spol. a bude ti jasne, ze par kilo svalu se tim nabrat da |
A ty věříš tomu že borci jako Khalipa,Froning a spol. (víc jmen neznám ) to maj jenom z crossfitu jo? ..někde tu snad bylo že asi nebudou čistý |
proc za vsim musis videt sypacku a ne tisice shybu, drepu, trhu, premisteni atd.
s tak tvrdym treningem si pak dej klidne hamburgera a uvidis jak naberes
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 4:29 pm Předmět: |
|
|
Ustinov: Já za všim nevidim sypačku  to si mě asi pleteš ,já nic takovýho neřekl že sypou ,ale že to tu snad někde bylo tak by sis mohl odpustit ty přiblblý smajlíky
Edit: a ještě k těm shybům  o tom by se dalo polemizovat
Naposledy upravil patrikdundych dne čt březen 28, 2013 4:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 4:30 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | c87 napsal: | crossfitaci, ako je to z objemom? citite okrem kondicky ze vam rastu aj svaly? |
A ty věříš tomu že borci jako Khalipa,Froning a spol. (víc jmen neznám ) to maj jenom z crossfitu jo? ..někde tu snad bylo že asi nebudou čistý |
Ja si moc nedokazu trenovat ciste CF uplne od zacatku. Minimalne by to tam chtelo aspon rok nejake silove prupravy a zpevneni stredu tela a mit tohle jako hlavni cast treningu + tam raz za cas dat nejaky kruhovy trening a do toho pravidelne behani/svihadlo/apod.
Urcite bych nedoporucoval typicke WODy pro zacatecniky, i kdyby byly treba jen s osou.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 4:48 pm Předmět: |
|
|
Jsou to špičkoví sportovci jako v každém jiném sportu a v každém jiném sportu doping je. Osobně mi to vůbec nevadí a plně to chápu. Mnohem ale neskutečně mnohem větší smysl bude mít doping u světových top 100 crossfiterů než by měl třeba u loserů lokální úrovně, jako jsem třeba já. Tam to fakt není potřeba. Špičkový crossfiter určitě bude potřebovat podpořit regeneraci a využít všech pozitivních vlivů. Proč ne. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 4:51 pm Předmět: |
|
|
Všichni top CFteři od malička sportovali, závodili za školu, měli už od střední školy průpravu v podobě posiloven, hřišť na americký fotbal, vzpírání apod. Tyhle lidi byli ještě před CF na hodně hodně slušný sportovní úrovni, navíc se nemůže srovnávat Evropa s Amerikou, ten přístup je úplně někde jinde. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonny360
|
Zaslal: čt březen 28, 2013 5:09 pm Předmět: |
|
|
jj třeba Froning hrával baseball, ve fitku prý cvičil jen horní polovinu těla, taky prej když poprvé zkusil FRAN tak byl total KO :-) ale nějak si nemyslím že by sypal...
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Axipa
|
Zaslal: čt březen 28, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
games (tecka)crossfit (tecka)com/drug-policy
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
Já jsem tak naivní (v očích ostatních), že věřím, že Rich, Bailey, Khalipa jsou čistí... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|