|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 29, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
Má 188 cm...podle mě je to reálné.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Má 188 cm...podle mě je to reálné. |
ja mel kdysi 48-49 a takhle dobre to rozhodne nevypadalo. Njn, pavouci lide ro maj tezky. :-) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá březen 29, 2013 8:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 29, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: |
se podívej na jeho hlavu, podle toho poměru k rukám by musel mít obvod hlavy asi 150 cm, ale tak, mě je to jedno, ať si každý věří čemu chce... |
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 9:37 pm Předmět: |
|
|
Asi jsem si to číslo vymyslel :D
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
45 dle me ok, ... porovnavat ku hlavě? No, má protáhlý obličej takže 45 je oproti hlavě furt packa...:D slušný :-) moc pekna forma
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 9:47 pm Předmět: |
|
|
Díky všem, jo, mám mega hlavu, to je pravda :D postnu tu ještě něco, aby to bylo uvěřitelnější
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Radom napsal: | | Díky všem, jo, mám mega hlavu, to je pravda :D postnu tu ještě něco, aby to bylo uvěřitelnější |
S metrem prosím
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 10:05 pm Předmět: |
|
|
| Radom napsal: | | Asi jsem si to číslo vymyslel :D |
To ne,jen je pravda,že hodně lidí to měří blbě a pro sebe výhodněji (jako by to bylo k něčemu).Je takovej hezkej metr na to a ten dá přesnou míru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 10:12 pm Předmět: |
|
|
Já jsem na to měření celkem pedant, měřím to úplně přesně, nesmí ten metr být volný, musí být přesně z obou stran, měřím to co nejpřesněji, nemám proč si připisovat čísla, k čemu by mi to bylo. I kámoš to měřil a prostě 45 :), je taky možné, že jsem to pořádně na fotce nezatnul :D chuj s tým, to jsou prkotiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 10:53 pm Předmět: |
|
|
| Radom napsal: | | Já jsem na to měření celkem pedant, měřím to úplně přesně, nesmí ten metr být volný, musí být přesně z obou stran, měřím to co nejpřesněji, nemám proč si připisovat čísla, k čemu by mi to bylo. I kámoš to měřil a prostě 45 :), je taky možné, že jsem to pořádně na fotce nezatnul :D chuj s tým, to jsou prkotiny. |
nevím proč, ale u vyšších lidí to při double bicepsu, nebo vůbec jakmile daj ruce nahoru, opticky ruku strašně zmenšuje. Měříme asi tak stejně a mám třeba fotku zboku, nebo zpředu když jsem měl kolem těch 48-9 a tam bych řekl, že ty centimetry jsou vidět dost :-) a k tomu mám fotku nahozenej bicák a ruka úplně dětská Nic si z toho nedělej, cm tam máš dost, to je jasný, vždycky se najde nějakej kydal. ;-) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 10:59 pm Předmět: |
|
|
Jojo, přesně tak, z boku se to celkem dá, ze předu menší, ale nevadí, fotka je fotka, real je něco jiného :). Hoď ukázku :D. U vyšších lidí to je i těžší vybudovat no a vypadá to opticky menší u vyššího člověka, jak u menšího.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|