|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 7:44 am Předmět: |
|
|
Suzuki neskrabe, Suzuki lesti _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so březen 30, 2013 10:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so březen 30, 2013 11:24 am Předmět: |
|
|
blbost/dusevna porucha/attention whore _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: so březen 30, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Na torrenty pozor :) Chápu, že si říkáte, že se vás to netýká a internet je anonymní, ale z okruhu mejch kámošů už pár lidí "zaplakalo nad vejdělkem" a teď maj pěknej splátkovej kalendář :)) |
Prosím, za co byli odsouzeni? Mě by to fakt zajímalo jak se to kvalifikuje, trestní zákoník jsem neměl od státnic v ruce...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so březen 30, 2013 3:06 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | | Grimley napsal: | | Na torrenty pozor :) Chápu, že si říkáte, že se vás to netýká a internet je anonymní, ale z okruhu mejch kámošů už pár lidí "zaplakalo nad vejdělkem" a teď maj pěknej splátkovej kalendář :)) |
Prosím, za co byli odsouzeni? Mě by to fakt zajímalo jak se to kvalifikuje, trestní zákoník jsem neměl od státnic v ruce... |
Nevím jak přesně to znělo, porušování autorských práv či co a pak jim vyměřili od 60ti do 250ti tisíc korun..... u torrentů je ta nevýhoda, že sice stahování samo o sobě nelegální není, ale při stahování torrentů zároveň ilegálně poskytujete data ostatním.... ale to asi víte :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so březen 30, 2013 4:28 pm Předmět: |
|
|
mas niekde nejake oficialne info? to by bol snad prvy pripad _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so březen 30, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
Kolik si toho cca ze sítě vypůjčili? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: so březen 30, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | mandor napsal: | | Grimley napsal: | | Na torrenty pozor :) Chápu, že si říkáte, že se vás to netýká a internet je anonymní, ale z okruhu mejch kámošů už pár lidí "zaplakalo nad vejdělkem" a teď maj pěknej splátkovej kalendář :)) |
Prosím, za co byli odsouzeni? Mě by to fakt zajímalo jak se to kvalifikuje, trestní zákoník jsem neměl od státnic v ruce... |
Nevím jak přesně to znělo, porušování autorských práv či co a pak jim vyměřili od 60ti do 250ti tisíc korun..... u torrentů je ta nevýhoda, že sice stahování samo o sobě nelegální není, ale při stahování torrentů zároveň ilegálně poskytujete data ostatním.... ale to asi víte :) |
Jak se neco takovyho dokazuje? Predpokladam ze by mohli najit soubory v pocitaci, coz ale jeste neni dukaz zes je sdilel. Navic pokud sifrujes, a to bys mel at uz stahujes nebo ne, tak ani ty soubory nenajdou...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so březen 30, 2013 6:51 pm Předmět: |
|
|
fakt sa mi to nezda,to by bolo tak zlozite dokazovanie+medialne pokryte ze az...jedine ze spravili bububu ako robia OSA a chlapci sa pokakali a uzavreli dohodu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so březen 30, 2013 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | mandor napsal: | | Grimley napsal: | | Na torrenty pozor :) Chápu, že si říkáte, že se vás to netýká a internet je anonymní, ale z okruhu mejch kámošů už pár lidí "zaplakalo nad vejdělkem" a teď maj pěknej splátkovej kalendář :)) |
Nevím jak přesně to znělo, porušování autorských práv či co a pak jim vyměřili od 60ti do 250ti tisíc korun..... u torrentů je ta nevýhoda, že sice stahování samo o sobě nelegální není, ale při stahování torrentů zároveň ilegálně poskytujete data ostatním.... ale to asi víte :) |
Omezíš upload na 1kb/s nebo ho vypneš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so březen 30, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
S*rou mě média. Co článek, to sr*čka. O nějakých seriózních novinách si asi můžu nechat jen zdát.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so březen 30, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | S*rou mě média. Co článek, to sr*čka. O nějakých seriózních novinách si asi můžu nechat jen zdát. |
Jsme na tom stejně, proto je ani nečtu a ani se nedívám na zprávy v televizi. Kdybych uměl překládat tak si přečtu nějaký anglický média. To buhužel neumím
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so březen 30, 2013 11:25 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Grimley napsal: | | mandor napsal: | | Grimley napsal: | | Na torrenty pozor :) Chápu, že si říkáte, že se vás to netýká a internet je anonymní, ale z okruhu mejch kámošů už pár lidí "zaplakalo nad vejdělkem" a teď maj pěknej splátkovej kalendář :)) |
Jak se neco takovyho dokazuje? Predpokladam ze by mohli najit soubory v pocitaci, coz ale jeste neni dukaz zes je sdilel. Navic pokud sifrujes, a to bys mel at uz stahujes nebo ne, tak ani ty soubory nenajdou... |
To co píše Grimley se mi zdá hodně divné. Každý podobný případ je, co vím, silně medializován. On není problém dokázat někomu že stahuje, ale je to natolik voser a finančně náročné, že chytání většího množství stahovačů je nesmysl. U toho se hraje na marketing, kdy jeden odhalený a medializovaný člověk odradí velké množství jeho kolegů. Pamatuji si na jeden případ pár roků starý kdy se vyšetřovala nějaká vesnická siť, ale od té doby jsem nic nezachytil.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 12:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|