|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TALISMAN
|
Zaslal: po březen 18, 2013 10:15 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | | Frozz. napsal: | | Tak jsem na zkoušku objednal od MusclePharm Shred Matrix , tak jsem zvědavej, četl jsem jen samé pozitivní komentáře, pak napíšu koment. Kámoš si i hodně pochvaloval Granade, ale ta cena je pro mě moc vysoká ... |
Ten Matrix za mě úplně k hovnu. - Nic jsem necejtil (Dával jsem do toho ještě silný kafe a 40mg synephryme a 5 tabletek matrixu) . Já tohle ale soudit moc nemůžu, jelikož na mě nikdy nic nefungovalo. Chtělo by to asi efko :-D |
Mohu jen potvrdit. Shred Matrix od MP mne dost zklamal. Letos jsem do něj šel na základě "do nebe" vychvalujících recenzí, ale žádné překvapení se nekonalo. Necítil jsem k mému překvapení vůbec, ale vůbec nic i při "hard" suplementaci....
Z předešlých let mohu alespoň za sebe pochválit jednoznačně ARSON od Muscle Asylum Project, krásně jsem byl po něm rozpálený a šel zároveň využít jako předtreninkový NO. Trenink sním byl mnohem intenzivnější... Dále nebyl špatný COMPRESS FEVER od Nutrendu a GRENADE... z těch levnějších věcí ThermoLean od Amixu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luegner
|
Zaslal: ne březen 31, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem včera v drogerii DM a omrknul tam jejich nabídku suplementů. Prodávají gram Karnitinu za 4Kč. To je bezkokurenčně asi ta nejvýhodnější nabídka pro všechny, kdo chtějí vyzkoušet, zda na ně funguje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
nerad ti kazim radost, ale neni
i kdyz..mozna v tom, ze chces jenom trochu na testovani asi jo
v jakem je to baleni? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
| TALISMAN napsal: | | Crewe napsal: | | Frozz. napsal: | | Tak jsem na zkoušku objednal od MusclePharm Shred Matrix , tak jsem zvědavej, četl jsem jen samé pozitivní komentáře, pak napíšu koment. Kámoš si i hodně pochvaloval Granade, ale ta cena je pro mě moc vysoká ... |
Ten Matrix za mě úplně k hovnu. - Nic jsem necejtil (Dával jsem do toho ještě silný kafe a 40mg synephryme a 5 tabletek matrixu) . Já tohle ale soudit moc nemůžu, jelikož na mě nikdy nic nefungovalo. Chtělo by to asi efko :-D |
Mohu jen potvrdit. Shred Matrix od MP mne dost zklamal. Letos jsem do něj šel na základě "do nebe" vychvalujících recenzí, ale žádné překvapení se nekonalo. Necítil jsem k mému překvapení vůbec, ale vůbec nic i při "hard" suplementaci....
Z předešlých let mohu alespoň za sebe pochválit jednoznačně ARSON od Muscle Asylum Project, krásně jsem byl po něm rozpálený a šel zároveň využít jako předtreninkový NO. Trenink sním byl mnohem intenzivnější... Dále nebyl špatný COMPRESS FEVER od Nutrendu a GRENADE... z těch levnějších věcí ThermoLean od Amixu... |
ajeee :D uz ho mam doma.. Frozzi uz si na nem frcis? _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Luegner
|
Zaslal: po duben 01, 2013 11:24 am Předmět: |
|
|
Je to balení 60 kapslí v každé 400 mg L-Carnitinu za necelých 100 Kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út duben 09, 2013 8:19 pm Předmět: RAW INTENSITY |
|
|
Zdrávas,
Máte nekdo zkušenosti s Raw intensity od All-Stars? Chci zkusit něco co me zase trochu posune.. Nemusi to byt jen o psychickem učinku ale kreatin na mě nefunguje a chodim po nem kazdych 30 minut chcát.. NO sem kdysi davno zkoušel a taky nic moc.. Nejlepe mi zabral Hemo-Rage ale ten kreatin no.. sem byl porad na hajzlu  Co byste mi doporučili? :) _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 09, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
DHEA není špatná, jen je tuším už nějaký ten pátek zakázaná. Mě se kdysi osvědčil smilax sprej pod jazyk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út duben 09, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
[quote="Deadlift"]DHEA není špatná, jen je tuším už nějaký ten pátek zakázaná. Mě se kdysi osvědčil smilax sprej pod jazyk.[/quote
DHEA asi neseženu :D ten smilax se asi ve spreji nedělá... s nápojem to pujde taky? :) _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 09, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
Mělo by. Nevím jaké s tím má kdo zkušenosti - mě to pomohlo před tréninkem. Bylo by to asi vhodné třeba pro liftery.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út duben 09, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Mělo by. Nevím jaké s tím má kdo zkušenosti - mě to pomohlo před tréninkem. Bylo by to asi vhodné třeba pro liftery. |
tak ona se ta sila pak na objemu promitne :)) s Hemo me sla sila nezkutečně nahoru, oči se mi rozsvitily a ještě ve 3 rano sem nespal _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so duben 13, 2013 11:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: so duben 13, 2013 1:08 pm Předmět: |
|
|
Docela při čem jsem se zapotil byl N.O XPLODE 2.0, ale musel jsem dát dávku 3 odměrky 15min předem nalačno (celkem asi 65g) - To jsem trochu cejtil..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 13, 2013 1:21 pm Předmět: |
|
|
CELLUCOR C4
Měl jsem možnost zkusit pár vzorků, a za sebe musím říct:
- výborná chuť (nevím co to přesně bylo, ale mělo to modrou barvu)
- výborná rozpustnost
Co se týče efektu, zkoušel jsem 1 dávku (tedy půl pytlíčku) a po cca 10-15min mě začly pálit rty a trochu obličej, prý za to může beta-alanin. Nakoupnout mě to dokázalo, ale necítil jsem úplně takový efekt, který bych očekával, ale já jsem na tyhle "předtréninkáče" dost rezistentní, asi bych musel použít 2 dávky.
Ale jinak si myslím, že to je kvalitní nakopávač a dosti lidem může prokázat výbornou službu, je to ale asi dost individuální. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so duben 13, 2013 1:32 pm Předmět: |
|
|
to si mel samozrejme dat celej ten vzorek, to je jako se vsim  ta jedna davak je spis pro jejich bezpeci, aby to pak s nekym neseklo.. no, az vyzkousim tak pridam taky svuj nazor _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so duben 13, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | CELLUCOR C4
Měl jsem možnost zkusit pár vzorků, a za sebe musím říct:
- výborná chuť (nevím co to přesně bylo, ale mělo to modrou barvu)
- výborná rozpustnost
Co se týče efektu, zkoušel jsem 1 dávku (tedy půl pytlíčku) a po cca 10-15min mě začly pálit rty a trochu obličej, prý za to může beta-alanin. Nakoupnout mě to dokázalo, ale necítil jsem úplně takový efekt, který bych očekával, ale já jsem na tyhle "předtréninkáče" dost rezistentní, asi bych musel použít 2 dávky.
Ale jinak si myslím, že to je kvalitní nakopávač a dosti lidem může prokázat výbornou službu, je to ale asi dost individuální. |
To byl Blue Razz, ten mi zrovna nechutná, melounový je naprosto odproný, ale zato ananas a růžová limonáda jsou chuťově Mě nakopával docela spolehlivě i skoro po roce, začínala jsem na půl odměrce (odměrka je úplně mikro, tuším 7g) a i po takové době jedna odměrka stačila. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|