SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TALISMAN

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2013 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Frozz. napsal:
Tak jsem na zkoušku objednal od MusclePharm Shred Matrix , tak jsem zvědavej, četl jsem jen samé pozitivní komentáře, pak napíšu koment. Kámoš si i hodně pochvaloval Granade, ale ta cena je pro mě moc vysoká ...

Ten Matrix za mě úplně k hovnu. - Nic jsem necejtil (Dával jsem do toho ještě silný kafe a 40mg synephryme a 5 tabletek matrixu) . Já tohle ale soudit moc nemůžu, jelikož na mě nikdy nic nefungovalo. Chtělo by to asi efko :-D

Mohu jen potvrdit. Shred Matrix od MP mne dost zklamal. Letos jsem do něj šel na základě "do nebe" vychvalujících recenzí, ale žádné překvapení se nekonalo. Necítil jsem k mému překvapení vůbec, ale vůbec nic i při "hard" suplementaci....

Z předešlých let mohu alespoň za sebe pochválit jednoznačně ARSON od Muscle Asylum Project, krásně jsem byl po něm rozpálený a šel zároveň využít jako předtreninkový NO. Trenink sním byl mnohem intenzivnější... Dále nebyl špatný COMPRESS FEVER od Nutrendu a GRENADE... z těch levnějších věcí ThermoLean od Amixu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Luegner

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsem včera v drogerii DM a omrknul tam jejich nabídku suplementů. Prodávají gram Karnitinu za 4Kč. To je bezkokurenčně asi ta nejvýhodnější nabídka pro všechny, kdo chtějí vyzkoušet, zda na ně funguje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nerad ti kazim radost, ale neni
i kdyz..mozna v tom, ze chces jenom trochu na testovani asi jo
v jakem je to baleni?
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TALISMAN napsal:
Crewe napsal:
Frozz. napsal:
Tak jsem na zkoušku objednal od MusclePharm Shred Matrix , tak jsem zvědavej, četl jsem jen samé pozitivní komentáře, pak napíšu koment. Kámoš si i hodně pochvaloval Granade, ale ta cena je pro mě moc vysoká ...

Ten Matrix za mě úplně k hovnu. - Nic jsem necejtil (Dával jsem do toho ještě silný kafe a 40mg synephryme a 5 tabletek matrixu) . Já tohle ale soudit moc nemůžu, jelikož na mě nikdy nic nefungovalo. Chtělo by to asi efko :-D

Mohu jen potvrdit. Shred Matrix od MP mne dost zklamal. Letos jsem do něj šel na základě "do nebe" vychvalujících recenzí, ale žádné překvapení se nekonalo. Necítil jsem k mému překvapení vůbec, ale vůbec nic i při "hard" suplementaci....

Z předešlých let mohu alespoň za sebe pochválit jednoznačně ARSON od Muscle Asylum Project, krásně jsem byl po něm rozpálený a šel zároveň využít jako předtreninkový NO. Trenink sním byl mnohem intenzivnější... Dále nebyl špatný COMPRESS FEVER od Nutrendu a GRENADE... z těch levnějších věcí ThermoLean od Amixu...

ajeee :D uz ho mam doma.. Frozzi uz si na nem frcis?
Luegner

PříspěvekZaslal: po duben 01, 2013 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to balení 60 kapslí v každé 400 mg L-Carnitinu za necelých 100 Kč.
Č174

PříspěvekZaslal: út duben 09, 2013 8:19 pm    Předmět: RAW INTENSITY Odpovědět s citátem

Zdrávas,

Máte nekdo zkušenosti s Raw intensity od All-Stars? Chci zkusit něco co me zase trochu posune.. Nemusi to byt jen o psychickem učinku ale kreatin na mě nefunguje a chodim po nem kazdych 30 minut chcát.. NO sem kdysi davno zkoušel a taky nic moc.. Nejlepe mi zabral Hemo-Rage ale ten kreatin no.. sem byl porad na hajzlu Co byste mi doporučili? :)

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 09, 2013 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DHEA není špatná, jen je tuším už nějaký ten pátek zakázaná. Mě se kdysi osvědčil smilax sprej pod jazyk.
Č174

PříspěvekZaslal: út duben 09, 2013 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Deadlift"]DHEA není špatná, jen je tuším už nějaký ten pátek zakázaná. Mě se kdysi osvědčil smilax sprej pod jazyk.[/quote

DHEA asi neseženu :D ten smilax se asi ve spreji nedělá... s nápojem to pujde taky? :)

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 09, 2013 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mělo by. Nevím jaké s tím má kdo zkušenosti - mě to pomohlo před tréninkem. Bylo by to asi vhodné třeba pro liftery.
Č174

PříspěvekZaslal: út duben 09, 2013 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Mělo by. Nevím jaké s tím má kdo zkušenosti - mě to pomohlo před tréninkem. Bylo by to asi vhodné třeba pro liftery.

tak ona se ta sila pak na objemu promitne :)) s Hemo me sla sila nezkutečně nahoru, oči se mi rozsvitily a ještě ve 3 rano sem nespal

Bara

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Thermogenic fair power vyzkoušen a při dávkování 2 kapsle půl hodiny před tréninkem spokojenost.Kdo chce pořádnej vítr,dá 3 kapsle Zkuste,je za babku v shopu.

https://obchod.ronnie.cz/s-4528-thermogenic-fair-power.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Crewe

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela při čem jsem se zapotil byl N.O XPLODE 2.0, ale musel jsem dát dávku 3 odměrky 15min předem nalačno (celkem asi 65g) - To jsem trochu cejtil..
Frozz.

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CELLUCOR C4

Měl jsem možnost zkusit pár vzorků, a za sebe musím říct:

- výborná chuť (nevím co to přesně bylo, ale mělo to modrou barvu)
- výborná rozpustnost

Co se týče efektu, zkoušel jsem 1 dávku (tedy půl pytlíčku) a po cca 10-15min mě začly pálit rty a trochu obličej, prý za to může beta-alanin. Nakoupnout mě to dokázalo, ale necítil jsem úplně takový efekt, který bych očekával, ale já jsem na tyhle "předtréninkáče" dost rezistentní, asi bych musel použít 2 dávky.

Ale jinak si myslím, že to je kvalitní nakopávač a dosti lidem může prokázat výbornou službu, je to ale asi dost individuální.
Luster

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to si mel samozrejme dat celej ten vzorek, to je jako se vsim ta jedna davak je spis pro jejich bezpeci, aby to pak s nekym neseklo.. no, az vyzkousim tak pridam taky svuj nazor
Tracey

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
CELLUCOR C4

Měl jsem možnost zkusit pár vzorků, a za sebe musím říct:

- výborná chuť (nevím co to přesně bylo, ale mělo to modrou barvu)
- výborná rozpustnost

Co se týče efektu, zkoušel jsem 1 dávku (tedy půl pytlíčku) a po cca 10-15min mě začly pálit rty a trochu obličej, prý za to může beta-alanin. Nakoupnout mě to dokázalo, ale necítil jsem úplně takový efekt, který bych očekával, ale já jsem na tyhle "předtréninkáče" dost rezistentní, asi bych musel použít 2 dávky.

Ale jinak si myslím, že to je kvalitní nakopávač a dosti lidem může prokázat výbornou službu, je to ale asi dost individuální.

To byl Blue Razz, ten mi zrovna nechutná, melounový je naprosto odproný, ale zato ananas a růžová limonáda jsou chuťově Mě nakopával docela spolehlivě i skoro po roce, začínala jsem na půl odměrce (odměrka je úplně mikro, tuším 7g) a i po takové době jedna odměrka stačila.
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: