Akorát nechápu, proč druhý opakování je vždycky znatelně o dost lehčí (pokaždý pokládám, dole 2sec. pauza na nádech, takže to není odrazem..)
... to mám stejně, někdy při třech i to 3. ... říkám tomu kalibrace mozku :D
ste všichni divní. Lukin to má taky tak. Já považuju dvojky za příliš vysoké číslo
Ono je to mozna tim, ze tu cinku pousti na lepsi misto, nez kdyz startuji prvni opakovani. Tim, ze ji tam spusti osa neni ani moc daleko od holeni ani prilis blizko. Navic clovek i kdyz to zastavuje zustava uz trosku napruzenej.
Smíšený pocity. Dřepy docela dobrý, 320 už bylo těžkejch, a asi i docela ošklivejch, sparing mi řekl, že z pudu sebezáchovy na mě šáhl, ale nepomohl..nechť to považujme za PR. Ale bylo to už dost těžký, a navíc jsem měl celou dobu pocit že mi osa spadne ze zad....
Alespoň už mám jasno, základ půjdu 300 a uvidíme co se bude dít.
Benče byly průser. nemohl jsem položit. nebo teda položil jsem, ale většinou tak na pupek, že mě to zavalilo. 180 jsem vytlačil, bylo to takový nepěkný, ale kvůli tomu že to nešlo položit, zatím to furt považuju za základ (jestli se to potvrdí uvidíme ještě příští týden).
Když už jsem byl až v brně, tak jsem se dneska šel na pár hodin podívat na MČR RAW. Popravdě jsem lehce zklamanej, ale jak se tam nevážou bandáže a jak dresy nerozdírají kůži, tak mě to nebaví
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Díky všem, Bylo to klasikou, ale nevím co to je to "RAW" já sprostě nemluvím
Určitě si to zkusím zapamatovat, dokonce jsem si to ve zkratce napsal (uchopit a zvednout )
Doufám že tímhle jsem zase "zpustil" ten posun, škoda, že docela pozdě
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru