_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Momentalne jsem u druhe serie serialu OZ a je to fakt super :) Koho bavil fim Vykoupeni z veznice Shawshank a hlavne to prostredi a hierarchie ve veznici, tenhle serial si taky oblibi :)
Vikings. Měl jsem poměrně velké očekávání, díky atraktivnímu námětu. O tom že History Channel má s historií málo co společného jsem už slyšel. Ale to co jsem viděl je doslova špatná popkulturní parodie. Malý rozpočet by nevadil ale Hirstův scénář a dialogy jsou otřesné. Děj je předvídatelný a celkově se snaží neuměle kopírovat lepší konkurenty. Ve chvíli kdy hlavní postava vezme na loupežnou výpravu svojí ženu?! a ta bojuje v sevřené formaci na pobřeží se už u nápisu History Channel musím jen smát. Tohle obstojí těžko i ve fantasy
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Vikings. Měl jsem poměrně velké očekávání, díky atraktivnímu námětu. O tom že History Channel má s historií málo co společného jsem už slyšel. Ale to co jsem viděl je doslova špatná popkulturní parodie. Malý rozpočet by nevadil ale Hirstův scénář a dialogy jsou otřesné. Děj je předvídatelný a celkově se snaží neuměle kopírovat lepší konkurenty. Ve chvíli kdy hlavní postava vezme na loupežnou výpravu svojí ženu?! a ta bojuje v sevřené formaci na pobřeží se už u nápisu History Channel musím jen smát. Tohle obstojí těžko i ve fantasy
Názor, všeobecná mienka je však, našťastie, opačná, je to skvelý seriál, pre mňa po game of thrones naj, čo teraz aktuálne beží, práveže čo mali byť len prvoplánované sekanice a kozy a pod., sa rozvinulo do výborného príbehu, ktorému sekunduje skvelý casting hercov do jednotlivých rolí, konečne sú vikingovia na obrazovkách špinaví lúpežníci bez rohatých prilieb ale v kožiach a pár zdrapoch krúžkových zbrojí, predsa seriál je zasadený do bodobia, kde ešte len začínajú výpady do dnešného anglicka, takže tak + hlavná postava má aj reáln podklad a pod., history urobili z minima maximu a úvodná theme je proste skvostná
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne st duben 03, 2013 11:35 pm, celkově upraveno 1 krát
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru