Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Foresten

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sleduju prevazne ceske, takze duo Head/Wries. http://www.twitch.tv/lancraft_stream1/b/325770166 Nebo tady pamatny stream z lancraftu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
honzaj95

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stáhl jsem si The Darkness 2, byl jsem celkem natěšenej, protože to vypadalo dobře, ale zklamání veliký. Grafika se mi vůbec nelíbila. Ty "demon" schopnosti ve výsledku poslouží jen k sbírání věcí a nakonec je to podprůměrná střílečka, kde nejvíc nábojů vystřílíte na lampy.

Dneska začnu SC 2 a potom i datadisk, tak to snad bude stát za to , jedničku jsem hrál snad 5 let
Spazik

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

honzaj95 napsal:

Dneska začnu SC 2 a potom i datadisk, tak to snad bude stát za to , jedničku jsem hrál snad 5 let

Nebudeš litovat, je to jak sednout ze Škody 120 do nového Superbu :-)
Pavelcb

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ROME -TOTAL WAR-

stará ale pro mně super. Tahovky mám rád a nic lepšího na notasu nespustím :-)
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
ROME -TOTAL WAR-

stará ale pro mně super. Tahovky mám rád a nic lepšího na notasu nespustím :-)

jasná vec, tento rok ale vychádza dvoječka, ktorá vyzerá ako z iného sveta, vôbec každá jedna časť tejto strategickej total war série je vynikajúca, pre mňa tiež best stratégie vôbec, inak prekvapivo mi najviac utkvel v pamäti posledný datadisk k jednotke: Alexander, to ťaženie pod tlakom a proti neskutočným hordám nepriateľov bolo senzačné!
Pavelcb

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mám..ale na 100 tahů se zatím necítím Já ji koupil před cca 2 týdny a pokaždý obsadím velký uzemí a pak se stahuju,páč jdu do mínusu :- ( Musím na to přijít kua už :-D
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe, ono keď som skončil, tak mi ešte ostalo tak 20 ťahov k dobru:), musím však uznať, že obtiažnosť bitiek som dal na max a naopak manažment som zas o fúz znížil. V jednej bitke čisto Alexandrova jednotka 1600 zabitých (zajatých), to je inak najlepšia jednotka vôbec v celej sérii si myslím, hlavne, keď sa rozšíri vzhľadom na skúsenosti a vylepší na max, proste neprekonateľná ťažká jazda.
Seva98

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Starcraft 2 je jedina hra na kterou se radeji divam, nez abych ji hral

https://www.zonetraininglog.com
Dincek

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 2:25 pm    Předmět: Zdravím Odpovědět s citátem

U mě se drží na první místě World of Warcraft, začal jsem ho hrát rok po té co vyšel a do minulého roku jsem hrával na free serverech, až potom jsem si tedy koupil originál hru a hraji na oficiálním serveru Drak'thul EU, originál se nedá srovnávat s kdejakým sebelepším free serverem, pokud to někdo hraje, tak si radši pár Euro připlaťte a zkuste originální hru :-)
Spazik

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 3:38 pm    Předmět: Re: Zdravím Odpovědět s citátem

Dincek napsal:
U mě se drží na první místě World of Warcraft, začal jsem ho hrát rok po té co vyšel a do minulého roku jsem hrával na free serverech, až potom jsem si tedy koupil originál hru a hraji na oficiálním serveru Drak'thul EU, originál se nedá srovnávat s kdejakým sebelepším free serverem, pokud to někdo hraje, tak si radši pár Euro připlaťte a zkuste originální hru :-)

Nechápu jak někdo mohl hrát 5+let na warez serverech Tam to je naprosto o ničem Navíc když 10 euro na měsíc je tak směšná cena.
Seva98

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[img][/img]

https://www.zonetraininglog.com
honzaj95

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

škoda, že mě už wowko nebaví, do diety fakt paráda, sekneš se do toho a na jídlo ani nemyslíš.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukni na ty obrázky ještě jednou :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Dincek

PříspěvekZaslal: út duben 09, 2013 5:22 am    Předmět: Re: Zdravím Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Dincek napsal:

Nechápu jak někdo mohl hrát 5+let na warez serverech Tam to je naprosto o ničem Navíc když 10 euro na měsíc je tak směšná cena.

Předtím jsem neměl svoje peníze (nevydělával si) a rodiče tohle rozhodně platit nechtěli.
Foresten

PříspěvekZaslal: út duben 09, 2013 5:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Objednal jsem HotS cvicit budu behem matchmakingu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: