|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Foresten

|
Zaslal: st březen 27, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
honzaj95

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 9:27 am Předmět: |
|
|
Stáhl jsem si The Darkness 2, byl jsem celkem natěšenej, protože to vypadalo dobře, ale zklamání veliký. Grafika se mi vůbec nelíbila. Ty "demon" schopnosti ve výsledku poslouží jen k sbírání věcí a nakonec je to podprůměrná střílečka, kde nejvíc nábojů vystřílíte na lampy.
Dneska začnu SC 2 a potom i datadisk, tak to snad bude stát za to  , jedničku jsem hrál snad 5 let
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 9:33 am Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: |
Dneska začnu SC 2 a potom i datadisk, tak to snad bude stát za to , jedničku jsem hrál snad 5 let |
Nebudeš litovat, je to jak sednout ze Škody 120 do nového Superbu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 9:39 am Předmět: |
|
|
ROME -TOTAL WAR-
stará ale pro mně super. Tahovky mám rád a nic lepšího na notasu nespustím :-) _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 10:24 am Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | ROME -TOTAL WAR-
stará ale pro mně super. Tahovky mám rád a nic lepšího na notasu nespustím :-) |
jasná vec, tento rok ale vychádza dvoječka, ktorá vyzerá ako z iného sveta, vôbec každá jedna časť tejto strategickej total war série je vynikajúca, pre mňa tiež best stratégie vôbec, inak prekvapivo mi najviac utkvel v pamäti posledný datadisk k jednotke: Alexander, to ťaženie pod tlakom a proti neskutočným hordám nepriateľov bolo senzačné! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 10:45 am Předmět: |
|
|
mám..ale na 100 tahů se zatím necítím  Já ji koupil před cca 2 týdny a pokaždý obsadím velký uzemí a pak se stahuju,páč jdu do mínusu :- ( Musím na to přijít kua už :-D _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá březen 29, 2013 10:59 am Předmět: |
|
|
hehe, ono keď som skončil, tak mi ešte ostalo tak 20 ťahov k dobru:), musím však uznať, že obtiažnosť bitiek som dal na max a naopak manažment som zas o fúz znížil. V jednej bitke čisto Alexandrova jednotka 1600 zabitých (zajatých), to je inak najlepšia jednotka vôbec v celej sérii si myslím, hlavne, keď sa rozšíri vzhľadom na skúsenosti a vylepší na max, proste neprekonateľná ťažká jazda. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Dincek
|
Zaslal: po duben 08, 2013 2:25 pm Předmět: Zdravím |
|
|
U mě se drží na první místě World of Warcraft, začal jsem ho hrát rok po té co vyšel a do minulého roku jsem hrával na free serverech, až potom jsem si tedy koupil originál hru a hraji na oficiálním serveru Drak'thul EU, originál se nedá srovnávat s kdejakým sebelepším free serverem, pokud to někdo hraje, tak si radši pár Euro připlaťte a zkuste originální hru :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po duben 08, 2013 3:38 pm Předmět: Re: Zdravím |
|
|
| Dincek napsal: | | U mě se drží na první místě World of Warcraft, začal jsem ho hrát rok po té co vyšel a do minulého roku jsem hrával na free serverech, až potom jsem si tedy koupil originál hru a hraji na oficiálním serveru Drak'thul EU, originál se nedá srovnávat s kdejakým sebelepším free serverem, pokud to někdo hraje, tak si radši pár Euro připlaťte a zkuste originální hru :-) |
Nechápu jak někdo mohl hrát 5+let na warez serverech Tam to je naprosto o ničem Navíc když 10 euro na měsíc je tak směšná cena.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: po duben 08, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
škoda, že mě už wowko nebaví, do diety fakt paráda, sekneš se do toho a na jídlo ani nemyslíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po duben 08, 2013 5:15 pm Předmět: |
|
|
Koukni na ty obrázky ještě jednou :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dincek
|
Zaslal: út duben 09, 2013 5:22 am Předmět: Re: Zdravím |
|
|
| Spazik napsal: | | Dincek napsal: | | U mě se drží na první místě World of Warcraft, začal jsem ho hrát rok po té co vyšel a do minulého roku jsem hrával na free serverech, až potom jsem si tedy koupil originál hru a hraji na oficiálním serveru Drak'thul EU, originál se nedá srovnávat s kdejakým sebelepším free serverem, pokud to někdo hraje, tak si radši pár Euro připlaťte a zkuste originální hru :-) |
Nechápu jak někdo mohl hrát 5+let na warez serverech Tam to je naprosto o ničem Navíc když 10 euro na měsíc je tak směšná cena. |
Předtím jsem neměl svoje peníze (nevydělával si) a rodiče tohle rozhodně platit nechtěli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|