Ranní rutina MIMO trénink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ranní rutina MIMO trénink  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Ranní rutina MIMO trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
A.J.Rimmer

PříspěvekZaslal: út duben 09, 2013 12:15 pm    Předmět: Ranní rutina MIMO trénink Odpovědět s citátem

Čau,
nedávno jsem narazil na docela zajímavej článek na t-nation
(t-nation.com/free_online_article/most_recent/plp_the_60day_challenge).

V podstatě to spočívá v tom, že se mimo trénink každej den ráno cvičí 3 jednoduchý cviky (kliky, shyb, výpady nebo nějaký variace) s tím, že 1. den je to 1 opakování, 2. den 2 opakování atd...

Mě by zajímalo, jestli mi to může nějakým způsobem něco přidat? Na druhou stranu uškodit mi to asi nemůže, takže přemýšlím, že bych to zařadil.

Taky si od toho slibuju, že by mi třeba ty kliky mohly pomoct s bench pressem (aspoň trochu), který mám vuči ostatním cvikům směšně slabý...

Co si o tom myslíte? ¨

Jinak jsem začátečník, 17 let

Dík.

P.S.: Samozřejmě bych cvičil i normálně, teď jedu svůj druhej trénink (1. byl FB pro začátečníky, toto je split 4x týdně)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 09, 2013 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na zlepseni benhce bych poradil lepsi metody, tohle je spis na vylepseni kondice
kdyz zacnes ted, tak mi rekni koncem cervence, jak jsi daleko :-D
CIZO

PříspěvekZaslal: út duben 09, 2013 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, s benchpressem ti to pomůže asi jako polévka gazpacho, nebo neapolské špagety, ale neuškodí ti to trochu zlepšíš kondici a silovou vytrvalost, což se hodí vždycky. A možná naroste i nějaký ten sval navíc (ale ne nějak výrazně).

Derek Poundstone
Frozz.

PříspěvekZaslal: út duben 09, 2013 12:25 pm    Předmět: Re: Ranní rutina MIMO trénink Odpovědět s citátem

A.J.Rimmer napsal:

Taky si od toho slibuju, že by mi třeba ty kliky mohly pomoct s bench pressem (aspoň trochu), který mám vuči ostatním cvikům směšně slabý...

Co si o tom myslíte?

Myslím, že nepomůže.

Judson

PříspěvekZaslal: út duben 09, 2013 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A.J.Rimmer

PříspěvekZaslal: út duben 09, 2013 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No dobře, tak dík, ale je fakt, že prostě uškodit to nemůže, tak uvidíme

Peter Ustinov napsal:
na zlepseni benhce bych poradil lepsi metody, tohle je spis na vylepseni kondice

Tak pokud by tě to moc neotravovalo, tak můžeš klidně něco napsat... :D
Bomberguy

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A.J.Rimmer napsal:
No dobře, tak dík, ale je fakt, že prostě uškodit to nemůže, tak uvidíme

Peter Ustinov napsal:

Tak pokud by tě to moc neotravovalo, tak můžeš klidně něco napsat... :D

Jestli se neurazíš tak to napíšu já. Na zlepšení benche je nejlepší cvičit bench :D Abych si nedělal jen legraci, tak ještě triceps, kterým to lidi tahaj víc než prsama :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je dobry, ja uz mu to poslal PMkem
toupa

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2015 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, nechci zakládat nový topic - v podstatě se jedná o podobný jednoduchý dotaz.

Má smysl cvičit kliky (nebo cokoliv jiného) ráno jako doplněk mimo tréning nebo je to kontraproduktivní z hlediska regenrace?

Zatím jsem v žádné článku o cvičení nečetl, že by to někdo v cvičebním plánu doporučoval, ale na druhou stranu mám takové tušení, že to spousta lidí dělá... Párkrát jsem to postřehl v nějakých videích profíků (jejižch tréningy se samozřejmě NEsnažím kopírovat), že jen tak prostě mimochodem v 38. minutě videa zmíní "jo a ráno si ještě dám 100 kliků a sedů lehů...".

O mně ve zkratce: Jsem začátečník, cvičím od prosince, s progresem jsem spokojen, cvičím 4 x týdně (2x vršek, 2x spodek), hlavní cíl: nabrání svalové hmoty.

Díky
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2015 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

toupa napsal:
Ahoj, nechci zakládat nový topic - v podstatě se jedná o podobný jednoduchý dotaz.

Má smysl cvičit kliky (nebo cokoliv jiného) ráno jako doplněk mimo tréning nebo je to kontraproduktivní z hlediska regenrace?

Zatím jsem v žádné článku o cvičení nečetl, že by to někdo v cvičebním plánu doporučoval, ale na druhou stranu mám takové tušení, že to spousta lidí dělá ... Párkrát jsem to postřehl v nějakých videích profíků (jejižch tréningy se samozřejmě NEsnažím kopírovat), že jen tak prostě mimochodem v 38. minutě videa zmíní "jo a ráno si ještě dám 100 kliků a sedů lehů...".

O mně ve zkratce: Jsem začátečník, cvičím od prosince, s progresem jsem spokojen, cvičím 4 x týdně (2x vršek, 2x spodek), hlavní cíl: nabrání svalové hmoty.

Díky

Právě, a většina lidí dělá úplný blbosti Je to zbytečný a k ničemu ti to nebude.
PMKB5

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučeníhodná ranní rutina MIMO trénink:

- drily na mobilitu
- dynamický strečink
toupa

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
Doporučeníhodná ranní rutina MIMO trénink:

- drily na mobilitu
- dynamický strečink

Jo to je dobrý tip, protože stále nejsem schopen udělat hluboký dřep, aniž bych měl nohy na široko (přepadávám dozadu). Vždykcy na tohle dělám cviky na začátku tréningu, tak to můžu hodit i ráno :-) dík
PMKB5

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2015 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

toupa napsal:
Jo to je dobrý tip, protože stále nejsem schopen udělat hluboký dřep, aniž bych měl nohy na široko (přepadávám dozadu). Vždykcy na tohle dělám cviky na začátku tréningu, tak to můžu hodit i ráno :-) dík

Viz http://xman.idnes.cz/skola-sily-cinske-drepy-pro-zdrave-nohy-a-dobry-pohyb-p0u-/xman-adrenalin.aspx?c=A150218_143604_xman-adrenalin_fro

Cvič každé ráno, tolik opakování, kolik Ti je let. Zkus měsíc, každý den, a pak napiš, jak ses zlepšil.

Rychle na stránku:

Přejdi na: