|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
A.J.Rimmer
|
Zaslal: út duben 09, 2013 12:15 pm Předmět: Ranní rutina MIMO trénink |
|
|
Čau,
nedávno jsem narazil na docela zajímavej článek na t-nation
(t-nation.com/free_online_article/most_recent/plp_the_60day_challenge).
V podstatě to spočívá v tom, že se mimo trénink každej den ráno cvičí 3 jednoduchý cviky (kliky, shyb, výpady nebo nějaký variace) s tím, že 1. den je to 1 opakování, 2. den 2 opakování atd...
Mě by zajímalo, jestli mi to může nějakým způsobem něco přidat? Na druhou stranu uškodit mi to asi nemůže, takže přemýšlím, že bych to zařadil.
Taky si od toho slibuju, že by mi třeba ty kliky mohly pomoct s bench pressem (aspoň trochu), který mám vuči ostatním cvikům směšně slabý...
Co si o tom myslíte? ¨
Jinak jsem začátečník, 17 let
Dík.
P.S.: Samozřejmě bych cvičil i normálně, teď jedu svůj druhej trénink (1. byl FB pro začátečníky, toto je split 4x týdně)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 09, 2013 12:20 pm Předmět: |
|
|
na zlepseni benhce bych poradil lepsi metody, tohle je spis na vylepseni kondice
kdyz zacnes ted, tak mi rekni koncem cervence, jak jsi daleko :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 09, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
No, s benchpressem ti to pomůže asi jako polévka gazpacho, nebo neapolské špagety, ale neuškodí ti to trochu zlepšíš kondici a silovou vytrvalost, což se hodí vždycky. A možná naroste i nějaký ten sval navíc (ale ne nějak výrazně). _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út duben 09, 2013 12:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
A.J.Rimmer
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: so duben 13, 2013 11:54 am Předmět: |
|
|
| A.J.Rimmer napsal: | No dobře, tak dík, ale je fakt, že prostě uškodit to nemůže, tak uvidíme
| Peter Ustinov napsal: | na zlepseni benhce bych poradil lepsi metody, tohle je spis na vylepseni kondice
|
Tak pokud by tě to moc neotravovalo, tak můžeš klidně něco napsat... :D |
Jestli se neurazíš tak to napíšu já. Na zlepšení benche je nejlepší cvičit bench :D Abych si nedělal jen legraci, tak ještě triceps, kterým to lidi tahaj víc než prsama :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 13, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
to je dobry, ja uz mu to poslal PMkem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
toupa
|
Zaslal: st červenec 29, 2015 12:25 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, nechci zakládat nový topic - v podstatě se jedná o podobný jednoduchý dotaz.
Má smysl cvičit kliky (nebo cokoliv jiného) ráno jako doplněk mimo tréning nebo je to kontraproduktivní z hlediska regenrace?
Zatím jsem v žádné článku o cvičení nečetl, že by to někdo v cvičebním plánu doporučoval, ale na druhou stranu mám takové tušení, že to spousta lidí dělá... Párkrát jsem to postřehl v nějakých videích profíků (jejižch tréningy se samozřejmě NEsnažím kopírovat), že jen tak prostě mimochodem v 38. minutě videa zmíní "jo a ráno si ještě dám 100 kliků a sedů lehů...".
O mně ve zkratce: Jsem začátečník, cvičím od prosince, s progresem jsem spokojen, cvičím 4 x týdně (2x vršek, 2x spodek), hlavní cíl: nabrání svalové hmoty.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st červenec 29, 2015 10:35 pm Předmět: |
|
|
| toupa napsal: | Ahoj, nechci zakládat nový topic - v podstatě se jedná o podobný jednoduchý dotaz.
Má smysl cvičit kliky (nebo cokoliv jiného) ráno jako doplněk mimo tréning nebo je to kontraproduktivní z hlediska regenrace?
Zatím jsem v žádné článku o cvičení nečetl, že by to někdo v cvičebním plánu doporučoval, ale na druhou stranu mám takové tušení, že to spousta lidí dělá ... Párkrát jsem to postřehl v nějakých videích profíků (jejižch tréningy se samozřejmě NEsnažím kopírovat), že jen tak prostě mimochodem v 38. minutě videa zmíní "jo a ráno si ještě dám 100 kliků a sedů lehů...".
O mně ve zkratce: Jsem začátečník, cvičím od prosince, s progresem jsem spokojen, cvičím 4 x týdně (2x vršek, 2x spodek), hlavní cíl: nabrání svalové hmoty.
Díky |
Právě, a většina lidí dělá úplný blbosti Je to zbytečný a k ničemu ti to nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 10:34 am Předmět: |
|
|
Doporučeníhodná ranní rutina MIMO trénink:
- drily na mobilitu
- dynamický strečink _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
toupa
|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 11:42 am Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | Doporučeníhodná ranní rutina MIMO trénink:
- drily na mobilitu
- dynamický strečink |
Jo to je dobrý tip, protože stále nejsem schopen udělat hluboký dřep, aniž bych měl nohy na široko (přepadávám dozadu). Vždykcy na tohle dělám cviky na začátku tréningu, tak to můžu hodit i ráno :-) dík
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|