|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 10:10 am Předmět: |
|
|
Pokud je to jen 50procentní isolát, jak tu výše psal Frozz, tak tedy existuje dost lepších voleb. Každopádně myslím, že skladem je. Nechám ho sem nějak brzy nahodit. Cena na garanci nejnižší určitě půjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
ted sem ho daval ochutnat brachovi (pije jenom combat, nebo synthu, zbytek mu pride na pobliti)) a rikal, ze tam neni vubec cejtit takova ta proteinova pachut, to je podle me docela vystizny a dost ojedinely  takze ho samozrejme hned objednal taky  je dobre, ze bude (je) i tady..
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 12:26 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem ho teď chutnal (vanilku) a je dobrý. K tomu, co jsem psal výše, ještě doplním, že složení vypadá v reálných číslech vztažených na 100 g takto: obsah bílkovin 73,5 g, sacharidů 8,8 g a tuků 4,4 g. A to tedy doopravdy nijak oslnivé hodnoty nejsou. Ale to třeba ta výše zmíněná Syntha 6 také nemá a chuť ji mezi relativně oblíbené produkty staví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 3:04 pm Předmět: |
|
|
A je na eShopu _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 3:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
vanilka je skvela  (banan je taky vybornej, ale vanilka vede:) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
Zaslal: pá duben 12, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, doporučíte mi nějaký kvalitní (lépe vícesložkový) protein? Teď jsem měl Combat vanilka, ale Combat už nechci ani vidět, protože jsem po něm měl trávicí potíže. Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 11:21 pm Předmět: |
|
|
| xxsml napsal: | | Ahoj, doporučíte mi nějaký kvalitní (lépe vícesložkový) protein? Teď jsem měl Combat vanilka, ale Combat už nechci ani vidět, protože jsem po něm měl trávicí potíže. Díky. |
Extrifit Long (borůvka, čoko-kokos, vanilka), Pharma Blend (belgická čokoláda). Mohla by být asi i Syntha 6 (jahoda), která vyniká chutí, ale záleží, jaké složení chceš. Ještě mě napadá třeba Matrix, u toho jsem zkusil banán a cookies, obě v pohodě. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 11:25 pm Předmět: |
|
|
Dneska mi přišel Weider Gold Whey čokoláda a za pár dní dorazí ještě banán. Teda takovou čokoládu jsem ještě neochutnal, je to úplně něco jiného, připomíná mi to capuccino nebo latte machiato, ale je to hodně dobrý  máte někdo zkušenost, názory? Jen ten uzávěr toho pytle by mohl být lepší _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
Zaslal: so duben 13, 2013 11:08 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | xxsml napsal: | | Ahoj, doporučíte mi nějaký kvalitní (lépe vícesložkový) protein? Teď jsem měl Combat vanilka, ale Combat už nechci ani vidět, protože jsem po něm měl trávicí potíže. Díky. |
Extrifit Long (borůvka, čoko-kokos, vanilka), Pharma Blend (belgická čokoláda). Mohla by být asi i Syntha 6 (jahoda), která vyniká chutí, ale záleží, jaké složení chceš. Ještě mě napadá třeba Matrix, u toho jsem zkusil banán a cookies, obě v pohodě. |
A jak je na tom s kvalitou MyoFusion Probiotic? S klasickým MyFusion Hydro jsem po chuťové stránce ani s trávením neměl problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: út duben 16, 2013 10:55 am Předmět: |
|
|
2 Otázky
1. Mohu dávat combat na noc místo tvarohu, nebo radši zvolit nějaký jiný protein ( po půl roce už tvaroh leze ušima) Ptám se protože combat má asi nejlepší chuť.
2. Mohu combat použít i v dietě? Nebo radši zvolit nějaký s méně sacharidy.
Nenabírám zrovna nejlépe tak nevím.
Díky za názory
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 11:01 am Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | 2 Otázky
1. Mohu dávat combat na noc místo tvarohu, nebo radši zvolit nějaký jiný protein ( po půl roce už tvaroh leze ušima) Ptám se protože combat má asi nejlepší chuť.
Díky za názory |
ted jsme to nepochopil, blbe nabiras a dietis???
a jako druha vec, kolik ho na tu noc planujes dat???
i kdyby jsi dal 100g, tak to tak moc sacharidu neni, tech 25g te nezabije
a predpokladam, ze budes brat tak 50g celkem, takze nejakych 13g je i v prisne diete skoro zanedbatelych _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: út duben 16, 2013 11:11 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | x46x napsal: | 2 Otázky
Díky za názory |
a predpokladam, ze budes brat tak 50g celkem, takze nejakych 13g je i v prisne diete skoro zanedbatelych |
Nabírám blbě, ale něco jsem nabral a k tomu i tuk na břiše proto si chci dát tak v červnu dietu
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: út duben 16, 2013 11:17 am Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | x46x napsal: | 2 Otázky
Díky za názory |
a predpokladam, ze budes brat tak 50g celkem, takze nejakych 13g je i v prisne diete skoro zanedbatelych |
Nabírám blbě, ale něco jsem nabral a k tomu i tuk na břiše proto si chci dát tak v červnu dietu |
Nebylo by lepší pořádně nabrat a pak to vyrýsovat?Ted něco zhubneš,pak zase budeš chtít přibrat a stejně se nezlepšíš
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 11:18 am Předmět: |
|
|
| x46x napsal: |
Nabírám blbě, ale něco jsem nabral a k tomu i tuk na břiše proto si chci dát tak v červnu dietu |
tak to tech par gramu sacharidu rozhodne neovlivni, pokud budes jinak dodrzovat jidelnicek a trening
ale pocitej, ze "spadnes" vsude, ne jenom na brise _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|