|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 2:50 pm Předmět: |
|
|
lepsi sluzbu nez cisty BCAA ti udela pro tvoje ucely Amino1 od MP, odzkouseny a velka spokojenost _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so duben 13, 2013 10:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: so duben 13, 2013 1:01 pm Předmět: |
|
|
maj tam chybu na etiketách , nebo to je špatně opsano,
L-leucin 40 g
L-glutamin 30,85 g
L-isoleucin 10 g
L-valin 10 g
neni 77,8 ale 90,85 grm,
to číslo ohledně bílkovin vubec nesedi , ?
nebo isoleucin a valin neni pak bílkovina
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so duben 13, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
Je to správně, protože pokud jsou např. BCAA, které mají 25 g leucinu, 12,5 g isoleucinu a 12,5 g valinu, tak z "chemického pohledu" to není 25 + 12,5 + 12,5 = 50 g bílkovin, ale méně. Vysvětlení po mě nechtěj, ale je to tak. Všimni, že to tak je na hodně aminokyselinových preparátech. Na některých ne, povětšinou z důvodu, "aby to nemátlo zákazníky" (byť až si toho všimnou státní úřady, bude to pro výrobce znamenat pravděpodobně problém), ale správně by to mělo být tak, jak jsem popsal výše. A to má právě na svých produktech třeba Nutrend.
Btw. teď jsem nechal dělat rozbor jedněch BCAA aminokyselin (jiné značky) a dopadlo to přesně takto taky - ve 100 gramech laboratoř uvedla cca 50 g leucinu, 12,5 g isoleucinu a 12,5 g valinu (mimochodem měl jsem z toho radost, protože to jsou jedny z těch nejprodávanějších). Ale o pár řádků dál je celkové množství bílkovin 50 gramů. A také si člověk řekne, že to je chyba - a není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st duben 17, 2013 2:57 pm Předmět: |
|
|
Beta-BCAA od Cellucor v prichuti vodni meloun - po delsi dobe pustu od vsech doplnku krome proteinu, sem vyzkousel tyhle BCAA od Cellucoru (bracha k vybornymu proteinu)) a musim rict, ze me Cellucor zase potesil, protoze chvilicku od vypiti 1 odmerky sem hned ucejtil prival energie, nejspsi diky beta alaninu a trenink me zacal fakt HODNE bavit  jinak rozpustnost perfektni (2-3 zatrepani shakerem) a fakt ani stopa po nejakym prasku.. chut mi pripomnela neco z detsvi, mozna cukrovou vatu, no proste fakt chutovka  sympaticky je, ze je na obalu presne rozepsany slozeni, takze US haters maj tentokrat smulu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 11:38 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Beta-BCAA od Cellucor ....a musim rict, ze me Cellucor zase potesil, protoze chvilicku od vypiti 1 odmerky sem hned ucejtil prival energie, nejspsi diky beta alaninu a trenink me zacal fakt HODNE bavit jinak rozpustnost perfektni (2-3 zatrepani shakerem) a fakt ani stopa po nejakym prasku... |
A já bych jen doplnil, že poměr AK je 2:1:1. Doporučil bych dávkování 1 odměrku před a jednu při tréninku, to bude asi nejoptimálnější. S tím přívalem energie je to pravda, stejný pocit jako po požití nakopávače.
Co se týče ceny, produkt se podle mě řadí spíše do vyšší kategorie, přeci jen nějakých $39, u nás cca 600-650kč není málo, ale naopak co se týče složení, je podle mě na špici.
PS: Má nejhezčí obal a víčko (pogumované), co jsem zatím kdy viděl .
Tak kdo chce vyzkoušejte a napište, jak jste byli spokojeni. Já si píšu Cellucor mezi své favority suplementů společně s MP . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
jo, ten obal je fakt hodne povedenej  a jakou mas chut, spokojenost? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | jo, ten obal je fakt hodne povedenej a jakou mas chut, spokojenost? |
Tu citronovou, je v pohodě, taková spíš neutrálnější. Pro ty, co nemají moc rádi sladké amina od MP, můžou zkusit tyto, protože nejsou tak sladké (1 odměrka na cca 400ml vody). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
Mě štve to, že kdybych měl takových BCAA neomezeně, pil bych je celý den místo čisté vody ... áááá  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 6:32 am Předmět: |
|
|
Projizdel jsem si sypky BCAA na trhu a ty od Cellucoru asi vazne vychazeji nejlip. Zadny jiny nemaji tak komplexni slozeni, tolik ucinnych latek a jako bonus i tak dobrou chut. Navic to jsou fakt jadny z mala BCAA, po kterych pri i pred vykonem citim regulerni narust energie a unava se dostavi mnohem dele a to jsem byval vuci BCAA vzdy hodne skepticky. Sice jsem to uz psal o Amino1, ale tyhle mne pripadaji jeste ucinnejsi. Dvojita davka 10g BCAA, 3g beta-alaninu, 1,5g HICA, 4g citrulinu malat je uz fakt docela kotel, dost pekne mne po tom i vylezly zily, ktere se drzi jeste dlouho po treninku... Kdo by to chtel cely prisuzovat placebo efektu, tak s tim at jde nekam, protoze za ty roky, co do sebe ruzne druhy BCCAcek nebo predtreniknovych nakopavacu peru, tak to u me vazne sanci nema _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 7:54 am Předmět: |
|
|
Je dobry i takhle samotny beta-alanin? Neni lepsi k tomu brat kreatin ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 8:02 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Projizdel jsem si sypky BCAA na trhu a ty od Cellucoru asi vazne vychazeji nejlip. Zadny jiny nemaji tak komplexni slozeni, tolik ucinnych latek a jako bonus i tak dobrou chut. Navic to jsou fakt jadny z mala BCAA, po kterych pri i pred vykonem citim regulerni narust energie a unava se dostavi mnohem dele a to jsem byval vuci BCAA vzdy hodne skepticky. Sice jsem to uz psal o Amino1, ale tyhle mne pripadaji jeste ucinnejsi. Dvojita davka 10g BCAA, 3g beta-alaninu, 1,5g HICA, 4g citrulinu malat je uz fakt docela kotel, dost pekne mne po tom i vylezly zily, ktere se drzi jeste dlouho po treninku... Kdo by to chtel cely prisuzovat placebo efektu, tak s tim at jde nekam, protoze za ty roky, co do sebe ruzne druhy BCCAcek nebo predtreniknovych nakopavacu peru, tak to u me vazne sanci nema |
A jakej máš názor na tyhle BCAA od: Olimpu - XPlode, Extrifit, PHP - Spiked... btw. to velké balení od Olimpu je hodně dobré gram/Kč ale nevím jak je to s kvalitou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 24, 2013 9:38 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: |
A jakej máš názor na tyhle BCAA od: Olimpu - XPlode, Extrifit, PHP - Spiked... btw. to velké balení od Olimpu je hodně dobré gram/Kč ale nevím jak je to s kvalitou. |
Kvalitou bych ani jedny nesrovnaval s MP nebo Cellucor. Prodavaji se myslim dost, protoze vyjdou cenove celkem slusne, ale surovina je to vsechno cina, nerozpousti se dobre a zustavaji na dne krystalky kyseliny citronove, kterou kdyz rozkouses, tak je to uplne kysely, celkove je to je kysely....nejlepe z toho vychazi asi PHP-Spike, ty jsou i celkem dobre. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st duben 24, 2013 10:18 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Draper napsal: | | Projizdel jsem si sypky BCAA na trhu a ty od Cellucoru asi vazne vychazeji nejlip. Zadny jiny nemaji tak komplexni slozeni, tolik ucinnych latek a jako bonus i tak dobrou chut. Navic to jsou fakt jadny z mala BCAA, po kterych pri i pred vykonem citim regulerni narust energie a unava se dostavi mnohem dele a to jsem byval vuci BCAA vzdy hodne skepticky. Sice jsem to uz psal o Amino1, ale tyhle mne pripadaji jeste ucinnejsi. Dvojita davka 10g BCAA, 3g beta-alaninu, 1,5g HICA, 4g citrulinu malat je uz fakt docela kotel, dost pekne mne po tom i vylezly zily, ktere se drzi jeste dlouho po treninku... Kdo by to chtel cely prisuzovat placebo efektu, tak s tim at jde nekam, protoze za ty roky, co do sebe ruzne druhy BCCAcek nebo predtreniknovych nakopavacu peru, tak to u me vazne sanci nema |
A jakej máš názor na tyhle BCAA od: Olimpu - XPlode, Extrifit, PHP - Spiked... btw. to velké balení od Olimpu je hodně dobré gram/Kč ale nevím jak je to s kvalitou. |
bcaa xplode - cca 40 % cukr , nebrat ,
php - Spiked- předraženy ,
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|