AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: pá duben 12, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lepsi sluzbu nez cisty BCAA ti udela pro tvoje ucely Amino1 od MP, odzkouseny a velka spokojenost
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezky vypadají tyto 4:1:1...
https://obchod.ronnie.cz/s-4949-compress-bcaa-instant-drink.html
...ale jaké jsou asi ještě nikdo tady neřekne, skladem jsou od včera a prodalo se zatím jen pár kousků.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Hezky vypadají tyto 4:1:1...
https://obchod.ronnie.cz/s-4949-compress-bcaa-instant-drink.html
...ale jaké jsou asi ještě nikdo tady neřekne, skladem jsou od včera a prodalo se zatím jen pár kousků.

maj tam chybu na etiketách , nebo to je špatně opsano,
L-leucin 40 g
L-glutamin 30,85 g
L-isoleucin 10 g
L-valin 10 g

neni 77,8 ale 90,85 grm,
to číslo ohledně bílkovin vubec nesedi , ?
nebo isoleucin a valin neni pak bílkovina
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to správně, protože pokud jsou např. BCAA, které mají 25 g leucinu, 12,5 g isoleucinu a 12,5 g valinu, tak z "chemického pohledu" to není 25 + 12,5 + 12,5 = 50 g bílkovin, ale méně. Vysvětlení po mě nechtěj, ale je to tak. Všimni, že to tak je na hodně aminokyselinových preparátech. Na některých ne, povětšinou z důvodu, "aby to nemátlo zákazníky" (byť až si toho všimnou státní úřady, bude to pro výrobce znamenat pravděpodobně problém), ale správně by to mělo být tak, jak jsem popsal výše. A to má právě na svých produktech třeba Nutrend.

Btw. teď jsem nechal dělat rozbor jedněch BCAA aminokyselin (jiné značky) a dopadlo to přesně takto taky - ve 100 gramech laboratoř uvedla cca 50 g leucinu, 12,5 g isoleucinu a 12,5 g valinu (mimochodem měl jsem z toho radost, protože to jsou jedny z těch nejprodávanějších). Ale o pár řádků dál je celkové množství bílkovin 50 gramů. A také si člověk řekne, že to je chyba - a není.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Luster

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Beta-BCAA od Cellucor v prichuti vodni meloun - po delsi dobe pustu od vsech doplnku krome proteinu, sem vyzkousel tyhle BCAA od Cellucoru (bracha k vybornymu proteinu)) a musim rict, ze me Cellucor zase potesil, protoze chvilicku od vypiti 1 odmerky sem hned ucejtil prival energie, nejspsi diky beta alaninu a trenink me zacal fakt HODNE bavit jinak rozpustnost perfektni (2-3 zatrepani shakerem) a fakt ani stopa po nejakym prasku.. chut mi pripomnela neco z detsvi, mozna cukrovou vatu, no proste fakt chutovka sympaticky je, ze je na obalu presne rozepsany slozeni, takze US haters maj tentokrat smulu
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Beta-BCAA od Cellucor ....a musim rict, ze me Cellucor zase potesil, protoze chvilicku od vypiti 1 odmerky sem hned ucejtil prival energie, nejspsi diky beta alaninu a trenink me zacal fakt HODNE bavit jinak rozpustnost perfektni (2-3 zatrepani shakerem) a fakt ani stopa po nejakym prasku...

A já bych jen doplnil, že poměr AK je 2:1:1. Doporučil bych dávkování 1 odměrku před a jednu při tréninku, to bude asi nejoptimálnější. S tím přívalem energie je to pravda, stejný pocit jako po požití nakopávače.

Co se týče ceny, produkt se podle mě řadí spíše do vyšší kategorie, přeci jen nějakých $39, u nás cca 600-650kč není málo, ale naopak co se týče složení, je podle mě na špici.

PS: Má nejhezčí obal a víčko (pogumované), co jsem zatím kdy viděl .

Tak kdo chce vyzkoušejte a napište, jak jste byli spokojeni. Já si píšu Cellucor mezi své favority suplementů společně s MP .
Luster

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, ten obal je fakt hodne povedenej a jakou mas chut, spokojenost?
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá duben 19, 2013 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
jo, ten obal je fakt hodne povedenej a jakou mas chut, spokojenost?

Tu citronovou, je v pohodě, taková spíš neutrálnější. Pro ty, co nemají moc rádi sladké amina od MP, můžou zkusit tyto, protože nejsou tak sladké (1 odměrka na cca 400ml vody).
Luster

PříspěvekZaslal: pá duben 19, 2013 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja dal odmerku na asi 250ml a sladky to bylo paradne
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá duben 19, 2013 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě štve to, že kdybych měl takových BCAA neomezeně, pil bych je celý den místo čisté vody ... áááá .
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 6:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Projizdel jsem si sypky BCAA na trhu a ty od Cellucoru asi vazne vychazeji nejlip. Zadny jiny nemaji tak komplexni slozeni, tolik ucinnych latek a jako bonus i tak dobrou chut. Navic to jsou fakt jadny z mala BCAA, po kterych pri i pred vykonem citim regulerni narust energie a unava se dostavi mnohem dele a to jsem byval vuci BCAA vzdy hodne skepticky. Sice jsem to uz psal o Amino1, ale tyhle mne pripadaji jeste ucinnejsi. Dvojita davka 10g BCAA, 3g beta-alaninu, 1,5g HICA, 4g citrulinu malat je uz fakt docela kotel, dost pekne mne po tom i vylezly zily, ktere se drzi jeste dlouho po treninku... Kdo by to chtel cely prisuzovat placebo efektu, tak s tim at jde nekam, protoze za ty roky, co do sebe ruzne druhy BCCAcek nebo predtreniknovych nakopavacu peru, tak to u me vazne sanci nema
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je dobry i takhle samotny beta-alanin? Neni lepsi k tomu brat kreatin ?
Spam

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Projizdel jsem si sypky BCAA na trhu a ty od Cellucoru asi vazne vychazeji nejlip. Zadny jiny nemaji tak komplexni slozeni, tolik ucinnych latek a jako bonus i tak dobrou chut. Navic to jsou fakt jadny z mala BCAA, po kterych pri i pred vykonem citim regulerni narust energie a unava se dostavi mnohem dele a to jsem byval vuci BCAA vzdy hodne skepticky. Sice jsem to uz psal o Amino1, ale tyhle mne pripadaji jeste ucinnejsi. Dvojita davka 10g BCAA, 3g beta-alaninu, 1,5g HICA, 4g citrulinu malat je uz fakt docela kotel, dost pekne mne po tom i vylezly zily, ktere se drzi jeste dlouho po treninku... Kdo by to chtel cely prisuzovat placebo efektu, tak s tim at jde nekam, protoze za ty roky, co do sebe ruzne druhy BCCAcek nebo predtreniknovych nakopavacu peru, tak to u me vazne sanci nema

A jakej máš názor na tyhle BCAA od: Olimpu - XPlode, Extrifit, PHP - Spiked... btw. to velké balení od Olimpu je hodně dobré gram/Kč ale nevím jak je to s kvalitou.
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:

A jakej máš názor na tyhle BCAA od: Olimpu - XPlode, Extrifit, PHP - Spiked... btw. to velké balení od Olimpu je hodně dobré gram/Kč ale nevím jak je to s kvalitou.

Kvalitou bych ani jedny nesrovnaval s MP nebo Cellucor. Prodavaji se myslim dost, protoze vyjdou cenove celkem slusne, ale surovina je to vsechno cina, nerozpousti se dobre a zustavaji na dne krystalky kyseliny citronove, kterou kdyz rozkouses, tak je to uplne kysely, celkove je to je kysely....nejlepe z toho vychazi asi PHP-Spike, ty jsou i celkem dobre.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Draper napsal:

bcaa xplode - cca 40 % cukr , nebrat ,
php - Spiked- předraženy ,
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: