Ten GoT teda nevím nevím ... poslední díl nuda, pořád samý KECÁNÍ, žádná akce. A pro mě osobně je ten děj až příliš rozkouskovaný, zbytečně složitý - myslím tím to, že je tam moc dějových línií a příběhů - můj názor.
Kdo četl třetí knihu, tak ví, že tohle bude nejlepší série doposud. Bohužel tou další už si moc jistej nejsem vzhledem k tomu, co se v téhle sérii stane.
Sestej dil Vikingu zkouknutej, zatim to ujde, a Sigy je super milf
mne sa teda nepáči vôbec, taká značne vyžitá už, ale diel parádny, konečne sa pôjde naplno do Englandu.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Epický zakončení SPARTAKA, škoda, že už je konec. Několikrát jsem měl husí kůži ... super podívaná.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Trochu jsem se toho konce Spartaka bal (hlavne aby se scenaristi nepropujcili nejakymu pokusu o patetickej happyend), ale nakonec musim rict, ze dobry.
SPOILER : Ze na krizi (nebo nejak podobne) skonci Kore jsem cekal, ale u Gannica jsem zrovna sazel na to, ze zrovna on bude jeden z mala, kteryho scenaristi nechaj prezit.
Dodíván poslední díl Lost. Jsem teda nadšenej, sice jsem si názor ujasnil až po tom, co jsem pročetl pár teorií, samotnýho mě nic nenapadlo. Nevím proč se říká, že konec Lostů je tragickej, je perfektní.
_________________ When your mind will change, your body will be changed.
Epický zakončení SPARTAKA, škoda, že už je konec. Několikrát jsem měl husí kůži ... super podívaná.
posledné dve časti dobré, inak zvyšok série bieda, celkovo pre mňa naj bola aj tak tá prequel séria s Gannicom:Gods of Arena.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru