|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
fallcon967
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 11:59 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
Taky snídám ovesné vločky, ale vždycky jsem se z nich ráno po***l :D
Myslíte, že to je špatnou přípravou?
Vločky jsem spařil horkou vodou, přes noc je nachal naboptnat a pak je ráno snědl.
Piju k tomu zelený čaj.
Nebo jsou špatné vločky? Kupuju s logem klasa 500 g cca 15 Kč
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 7:54 am Předmět: |
|
|
Nevim, jak jsou klasa, ale znacka vlocek dela hodne. Zkus Emco jemne a nebo z Lidlu. Samozrejme by to take chtlo nejak ochutit...sladidlo, skorice, jogurt, kakao, jablecny zavin (koreni), tvaroh + sladidlo, protein atd...moznosti opravdu hodne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 8:50 am Předmět: |
|
|
To je normální kámo..  Já je právě snídam a vim, že to zcela určitě bude mít dohru..  U mě to ještě umocňuje to, že si tam dávam sušenou syrovátku (v každý lékárně balení 0.5kg/cca 40kč). _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: pá leden 04, 2013 11:09 pm Předmět: |
|
|
Je rozdíl v chuti když místo rychlé přípravy (v mikrovlnce) to budu připravovat v hrnci za stálého míchání?
PS:do teď do mikrovlnky mléko+vanilkový cukr 2 minuty nechat,pak přidat vločky+protein (čokoláda) a je to.
Docela dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so leden 05, 2013 8:50 am Předmět: |
|
|
Podle mě je to o 100% lepší v hrnci na šporáku vařit než v mikrovlnce teda
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: po duben 15, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
Když si chci dát do vloček protein, tak to tam má dát před upravou ( zaliju mlíkem a dám do mikrovlnky) nebo až po upravě (vyndám z mikrovlnky :D )??
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: po duben 15, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
Přesně, jedině na sporáku. Někde jsem četl, co mikrovlnka dělá s potravinama a už delší dobu si v ní nic nepřipravuju _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: po duben 15, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
Si mně nepochopil, když si chci dát do vloček protein, tak jestli to mám dát než to dám do mikrovlnky nebo až to vyndám z microvlnky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: po duben 15, 2013 7:10 pm Předmět: |
|
|
Pochopil, jen jsem se Ti snažil říct, že sporák je lepší  Ale když už, tak bych ho tam dával až po. Jestli najdeš nějaký článek o tom, co dělá mikrovlnná trouba s potravinami, tak to pochopíš _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út duben 16, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | Pochopil, jen jsem se Ti snažil říct, že sporák je lepší Ale když už, tak bych ho tam dával až po. Jestli najdeš nějaký článek o tom, co dělá mikrovlnná trouba s potravinami, tak to pochopíš |
Přečti si co jsem psal ty příspěvky v tomto vlákně:
https://forum.ronnie.cz/umela-sladidla-t19807-30.html
pro toto platí v podstatě to samý (mikrovlnka)
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: út duben 16, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
A když si to vaříte na sporáku, tak si ty vločky namočite do předu nebo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: út duben 16, 2013 4:59 pm Předmět: |
|
|
neni to zrovna dietni, ale posledni dobou mi zacala hrozne chutnat draha tycinka z DM - slozeni ovesne vlocky, cukr, maslo, invertni sirup. Tak jsem zkusila v mikrosce rozpustit maslo, do toho dala trochu hnedyho cukru, zasypala vlockama, zamackala v misce a nechala v lednici. Do druhyho dne to slusne ztuhlo, tak jsem meal takovou krehci tycinku vlastni vyroby, a chutnalo to dost dobre :) mozna kdyby se to jeste susilo v troube, bylo by to lepsi, to otestujte nekdo za me. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|