|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
smik
|
Zaslal: út duben 16, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
Sabli:
Jestli máte dobrej nebo špatnej trénink hodnotit nebudu, ale při takovém počtu opakování ty prsa musí cítit.
Tam je něco špatně. Necítí spíš přední hlavu ramen?
Ten test co napsal Peter Ustinov bych vyzkoušel. Tam se bude lámat chleba
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Palec077 napsal: | | Neřekl bych že 12-14 serií je hodně, je to tak akorát, pokud necvičíš do selhání, troufám si říct že 6 serií nestačí. |
zalezi jak casto cvicis hrudnik
ja treba vetsinou 3x tydne, takze pokazde davam jenom jeden cvik a treba jenom 5 serii _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: út duben 16, 2013 4:49 pm Předmět: |
|
|
Jo na to jsem zapoměl brát zřetel, myslel jsem samozdrejmě pokud člověk cvičí formou splitu např. 2+2,2+1...
|
|
| nahoru |
|
 |
sabli

|
Zaslal: út duben 16, 2013 4:49 pm Předmět: |
|
|
| Palec077 napsal: | | Neřekl bych že 12-14 serií je hodně, je to tak akorát, pokud necvičíš do selhání, troufám si říct že 6 serií nestačí. |
Sdílím stejný názor...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út duben 16, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | kdyz nevis, na co ten ktery cvik nejvic pusobi, dej si 20 x 20 a druhy den to budes vedet presne |
teď mě napadla jedna otázka, jel tu někdo někdy 20x20? napadá mě jen jedna osoba z fóra, nebudu jmenovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 16, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | kdyz nevis, na co ten ktery cvik nejvic pusobi, dej si 20 x 20 a druhy den to budes vedet presne |
teď mě napadla jedna otázka, jel tu někdo někdy 20x20? napadá mě jen jedna osoba z fóra, nebudu jmenovat |
Ne, nikdy jsem nejel 20x20 , ale jel jsem treba 50x5 MT a 50x10 sikmy bench na MP _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 16, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 16, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ne, nikdy jsem nejel 20x20 , ale jel jsem treba 50x5 MT a 50x10 sikmy bench na MP |
Potrefená osa se vždycky ozve
Na tebe se vztahujou jiný fyzikální zákony :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út duben 16, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
osobne mám v poslednej dobe hrudník rozsekaný ako nikdy, ono xyz sérií benču + xyz sérií klikov na bradlá zrobí svoje...napríklad dnes po nedeli ešte stále cítim, jak keby som mal miesto hrude navarené dve železné platne, proste brutus. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út duben 16, 2013 9:11 pm Předmět: |
|
|
tiez necitim prsa, ani chrbat ani nic ostatne. Jedine co citim je ked si dam biceps jednorucky (raz za pol roka) ale nejak som si zvykol heh Na druhej strane ani nemam ziadne svaly takze ono to asi nejak spolu bude to precitovanie suvisiet. Vseobecne sa pod 8 opakovani nejaka pumpa asi neda velmi ocakavat
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út duben 16, 2013 9:34 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | tiez necitim prsa, ani chrbat ani nic ostatne. Jedine co citim je ked si dam biceps jednorucky (raz za pol roka) ale nejak som si zvykol heh Na druhej strane ani nemam ziadne svaly takze ono to asi nejak spolu bude to precitovanie suvisiet. Vseobecne sa pod 8 opakovani nejaka pumpa asi neda velmi ocakavat |
dovolím si nesúhlasiť s tou poslednou vetou o pumpe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út duben 16, 2013 9:57 pm Předmět: |
|
|
A ja necitim nikdy nic. Zrejme cvicim blbe :)))
Drapere, Ty jsi MAGOR! :-D Co rameno ?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|