|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
squater

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 1:37 pm Předmět: tablet |
|
|
Mam tablet s androidem a usb modem na sim kartu od t-mobile. Na nem je vytvoreny autorun s virtualni mechanikou kdy po pripojeni na PC dojde k inicializci aplikace pro pripojeni k internetu. U tabletu se nic nedeje, protoze modem neni urcen pro system android. Existuje nejaky zpusob jak to na nem zprovoznit? Neco jsem na internetu nasel, ale vsechny diskuze na toto tema vetsinou vysumnely do ztracena a reseni jsem nenasel. Nemate nekdo konkretni zkusenost s pozitivnim vysledkem? diky _________________ Koupim nebo vymenim cisla casopisu M&F, Svet kulturistiky a Kulturistika & fit sport z devadesatych let i novejsi na doplneni sbirky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
freshman
|
Zaslal: ne duben 07, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
pokud pro to zarizeni neni SW a drivery pro android, tak se obavam ze to nijak neobejdes
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 17, 2013 12:20 pm Předmět: |
|
|
Nepatří to ani možná do pc, ale mám dotaz.
denně u nás jede několik hodin dvd přehrávač - dcerka do naprostého zcepenění kouká na nějaké pohádky (což mi nevadí, pokud se nemusím dívat s ní:o))
dnes DVDčko odešlo.
Nemám chytrou televizi. Je to 107 cm plasma samsung z roku 2007 a nechce se mi kupovat novou. Je nějaký DVD přehrávač co umí přehrávat i z 1 GB disku 2,5 palce bez externího napájení???
Nebo pořídit nějaké mini pc. Pokud ano - jaké byste volili?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st duben 17, 2013 12:26 pm Předmět: |
|
|
Osobne bych sel asi do mini pc, uz jen i z duvodu internetu a vseho dalsiho co PC dokaze, nevim jak jsou na tom ted DVD, ale na PC ti nenastane problem, ze by nejaky film nesel prehrat apod.
Hlavne mini pc, uz maji opravdu pekny vykon, na to kolik stoji. Akorat ti neporadim jaky, jen jak rikam, ja si zarizovat obyvak, tak by mini pc pred DVD vyhralo na plne care.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 17, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
http://www.zbozi.cz/vyrobek/sencor-sdv-7115/
mam doma neco takoveho
filmy z flesky bez problemu a slouzi to i jako STB
cena pod tisicovku a uz pracuje 3 rok
pravda, ze u tebe bude asi vyizenejsi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st duben 17, 2013 12:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 17, 2013 6:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 17, 2013 6:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st duben 17, 2013 6:57 pm Předmět: |
|
|
Moocha: urcite bych si promyslel, zda neinvestovat do neceho jako Lenovo Yoga, nebo neco podobneho jako poslal deadlift. Taky hodlam brzy neco podobneho koupit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
Já Yogu 11 měl. Je to vážně úžasný přístroj. Pevný, člověk se necítí, jako že má v ruce hračku. Navíc ta přeměna z ntb na tablet je skvělá na učení. A k tomu všemu ještě nádherný display a office 2013 zdarma. Jenže problém - Windows RT. Člověk si nestáhne ani blbý přehrávač a s tím jejich nejdou vložit titulky a 70% videa se seká (přitom na YT přehraje FHD bez problému, takže věc výkonu to nebude). No takže jsem ho vrátil. A nad yogou 13 teď přemýšlím, je to horký kandidát s tím samsungem.
+ ještě tento acer http://www.alza.cz/acer-iconia-tab-w700-53334g12as-128gb-obal-s-klavesnici-d396353.htm cenově je nejvýhodnější a taky je výhoda že je to tablet. Baterka je dost dobrá. Akorát mi vadí provedení klávesnice s pouzdrem, přijde mi to trochu jako čajna šunt. Ale zase tablet bez klávesnice nechci, začarovaný kruh.
Naposledy upravil Moocha dne st duben 17, 2013 7:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:09 pm Předmět: |
|
|
Jo, cokoliv co nema Windows RT, aspon ty drazsi yogy jsou s normalnima 8mickama. Ale jak vidim, to uz vis :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych si udělat vzdálený přístup k PC, ale něco poměrně svižnýho, co byste mi doporučili? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
Jak to přesně myslíš? Prostě vzdálenou plochu, nebo ještě něco extra?
Osobně používám Logmein.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:27 pm Předmět: |
|
|
Spíš vzdálenou plochu, nic extra asi nepotřebuju, díky za tip. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|