|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 3:58 pm Předmět: Domaci trening |
|
|
zdar
mam prosbu
jsem doma jeste 14 dni (problemy s kotnikem)
potrebuju vymyslet nejake FB na doma
to co jsme jezdil ted me nudi
k pouziti mam dve nakladaci JC ( 2x10kg) a hrazdu
preferuju hlavne kruhove treningy kvuli kondici
nohy muzu cvicit tak max opatrne cviky s vlastni vahou a swingy
takze za kazdou nabidku budu vic nez vdecny a pravdepodobne vsechno vyzkousim
dik moc _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cored
|
Zaslal: pá duben 19, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
Myslím,že p90x by byl fajn program
|
|
| nahoru |
|
 |
petthall

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
Já doma dost používám TRX a super....
|
|
| nahoru |
|
 |
kpt.TM
|
Zaslal: pá duben 19, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
Skús zobrať pero a papier, napísať si cviky aké chceš cvičiť, tak aby tam bolo niečo silové, niečo z kardia, aby si využil náradie aké máš k dispozícii. Prispôsob sa a adaptuj. Potom si svoj plán odcvič na spôsob kruhového tréningu spôsobom nejakého hybridu crossfitu.
Teraz som v kníhkupectve objavil zaujímavú knihu v slovenčine: Tréning väzňa
Tréning väzňa je technika cvikov s váhou vlastného tela, ktoré nám predstavuje autor Paul “Coach” Wade vo svojej knihe s pôvodným anglickým názvom Convict Conditioning.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: pá duben 19, 2013 9:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt duben 25, 2013 3:56 pm Předmět: |
|
|
Naked Warrior je vycuclej ve dvou článcích u mě na webu, takže s angličtinou není problém ;)
Convict Conditioning je velmi fajn - ani jsem nevěděl, že to bratia přeložili, palec nahoru.
I s chabou angličtinou se to dá přelouskat, je tam šest cviků a ke každýmu cviku deset progresí. Docela fajnovej program na takovýto domácí prcání... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá duben 26, 2013 6:59 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | Naked Warrior je vycuclej ve dvou článcích u mě na webu, takže s angličtinou není problém ;)
Convict Conditioning je velmi fajn - ani jsem nevěděl, že to bratia přeložili, palec nahoru.
I s chabou angličtinou se to dá přelouskat, je tam šest cviků a ke každýmu cviku deset progresí. Docela fajnovej program na takovýto domácí prcání... :) |
Nemáš prosimtě náhodou odkaz na tu slovenskou verziu?
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt květen 02, 2013 12:30 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | CZEBLADE napsal: | Co 300 workout? |
hod to sem
+ tvuj cas |
na sparte se traduje, ze remajz, predtim nez udelal 300kg drep (zamlada), tak po nejakem zraneni kolene jel jak psychopat serky s malou vahou (50kg) ale treba 30-40 opak v serce ... najela mu potom prej desive i ta maximalka .. nevim, co je na tom pravdy, ale ja tomu klidne verim .. kdyz jsem doma, tak si davam poctive a radostne uplnou klasiku jako kliky (ve velkym) a shyby (take ve velkym ;)), vypady a vystupy, whatever .. rekl bych, ze to je v podtstate (alespon pro me) lepsi trening nez to, co predvadim na cvicisti ..
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt květen 09, 2013 8:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|