Arantir
zkus to neudrážet - každé opakování jako by bylo první. Jinak jestli dobře vidim, tak to není klasická mrvola, ale používáš trap bar, což je dobrá příprava na kufry... Jinak to vypadá dobře, i když osobně bych šel hrudníkem víc nahoru (záměrně nepíšu zadkem dolů protože tě to pak nutí tu váhu dřepovat.
_________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
jak bys to ohodnotil ty?
Máš unavený spodní záda z dřepů někdy? Tam je evidentně zkrácení celý oblasti spodku zad, sedacích a hýžďových svalů - nic neobvyklého, dá se na tom zamakat.
Ty lokty směřující dozadu jsem zkoušel jednou a druhej den sem kvůli tomu nemohl odcvičit tlaky, navíc když jdou víc dolů, tak můžu víc zpevnit celej vršek. Ale pokud vyhovuje, tak asi no problemo.
Hrudník nahoru - zas to pomůže se zpevněním a dráhou pohybu.
Hloubka pak možná až moc, jelikož se ti kulatěj ty spodní záda. Já jsem línej a už místo toho jezdím jen čelní dřepy, protože se mi to nechce protahovat.
pride mi to ze to "beres" dost cez zada-dost sa pri tom predklanas.ale to bude tymi spodnymi zadami,ze je kulatis.
taky by som pri drepe nepozeral do zeme.kamarat tak padol skoro dolu hubu.mal som dost ho so 160kg na jeho zadach udrzat.radsej pred seba a mierne hore pozerat.hlbka by som povedal ok
hĺbka pekná, ale nedostávaj sa do nej nasilu goodmorningom, pekne si sadaj skôr dozadu cez päty, nie cez kolená a predklonením.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
no dokud jsem se takhle nevidel na videu, tak jsem myslel, ze je to fajn a taky se mi to moc nelibi ohledne te spodni casti zad. Souhlasim s tim, ze ty svaly jsou zkraceny a je potreba to vic protahovat. Na te spodni casti zad uz pracuju, protoze mam hyperlordozu diky ochablemu brisnimu svalstvu a pretizenym svalum v oblasti bederni. Takze duvodu to protahovat mam vice. Ty lokty uprimne vubec nevim, proste je automaticky takhle mam. Zkousel jsem i sirsi uchop, kde vetsinou ten loket smeruje vice dolu nez dozadu, ale necitil jsem zadny rozdil.
K te vete ohledne toho hrudniku. Osobne mam za to, ze predklon neni az tak dulezitej pokud jsou splneny vsechny body pro spravne provedeni drepu. Taky je ten predklon vetsi zpusobenej tim, ze jsem se naucil necumet na sebe porad do zrcadla, ale mit hlavu v prodlouzeni osy patere.
Jinak diky moc za postrehy. Urcite je nutne ty sedaci, hyzdove a spodni zada vice protahovat.
Jen drobnost - hýždě ochabují, spodní záda se zkracují. Na zadek hluboký dřepy široký stoj, legpress co nejníž.. Ty záda to moc nezvládají, ale už ti tu snad všechno ostatní napsali :)
Raději bych dal míň, a hleděl na ty záda.
Samozrejme souhlasim, ze s nizsi vahou je vetsinou provedeni cviku lepsi. V mem pripade neni problem vaha, ale opravdu ty zkracene svaly. Kdyz tam dam 40kg na cinku, tak ty spodni zada udelaj uplne to same.
Prosím o kritiku, po dlouhý době začínám opět cvičit a pravidelně jíst, tzn. forma tragická... Díky
forma zas tak tragicka asi nebude .. nicmene krome toho podivneho krizeni nohou pri kliku na tom nic nevidim .. jako klik na bradlech a klik se skoro spatne delat neda .. hluboko chodis v poho ..
Prosím o kritiku, po dlouhý době začínám opět cvičit a pravidelně jíst, tzn. forma tragická... Díky
forma zas tak tragicka asi nebude .. nicmene krome toho podivneho krizeni nohou pri kliku na tom nic nevidim .. jako klik na bradlech a klik se skoro spatne delat neda .. hluboko chodis v poho ..
posledni dva mesice jsem jedl malo a prasarny, cvicil jsem jednou do tejdne... kazdopadne dekuju
To military si mel natocit z boku, je dost videt, ze prava strana zaostava, de to nejak zesikma, jak moc se zaklanis dozadu z toho nejde poznat. A nebo mozna zaostava leva, kazdopadne to nahoru nejde simetricky, takze na to bych se zameril.
Drepum nerozumim, ani sem nevedl, ze nejaky Zarchecher existuje, vypada to jako normal celni, ale cinka je na loktech.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru