Když jsem zkoušel sumo, tak jsem měl přesně ten problém co ty, odspodu při odlepení činky , mě docela boleli kyčle, naštěstí po oblečení dresu to bylo pryč (zkoušel jsi?).
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Když jsem zkoušel sumo, tak jsem měl přesně ten problém co ty, odspodu při odlepení činky , mě docela boleli kyčle, naštěstí po oblečení dresu to bylo pryč (zkoušel jsi?).
jo jo, díky za tip, ale už to mám vyzkoušený. Nechtěl jsem se ještě cpát do dresu, myslel jsem že to je už dobrý jak jsem ted vynechal, 180 jsem nic necítil, ani minule se 190 ale od 200 mám pocit, že mi kyčle vylezou do stran. Takže budu chodit zase těžší váhy v půl dresu.
Zdarec z Keiserslauternu. Poslušně hlásím, že mám svalovici ve vzpřimovačích a spodním trapézu jak prase. Neuvěřitelný jak je rozdílněj mrtvej tah sumem a klasikou co se týká zapojení svalů. U suma jsem vzpřimovače necítil nikdy. To je asi tak vše co jsem vám potřeboval sděli přátelééé!
Jsem doma už dnes, což je gut, ale včera (vlastně i dneska) ,,menší" komplikace v práci, dalo by se říct, že jsem byl 29 hodin nonstop na nohou. Hnus. Před tréninkem jsem si aspoň na 2 hodky zdřímnul, ale nevím, jestli to bylo ku prospěchu. Vůbec jsem se nemohl vykopat na trénink a ani to nemělo smysl. Všechno balíkoidní jak sviňa! Kdo by to byl řek!
Takže tak:
Ramena s VČ
Tlaky v sedě před hlavu
20 x 20 kg
15 x 40 kg
12 x 60 kg
8 x 70 kg tady už dost pomalý, ale tak nějak to zvedalo
5 x 80 kg
3 x 90 kg třetí dopomoc
8 x 70 kg
Tlaky v sedě s jednoručkama
10 x 20/20 kg
3 x 8 x 30/30 kg
Triceps
Úzký benč na board 10 cm (na šířku ramen)
10 x 60 kg
10 x 80 kg
8 x 100 kg
6 x 120 kg
Jsem divnej. To už teda víme dávno, ale dneska to bylo extra teda!
Ze včera jsem se vyspal do růžova, vzbudil jsem se pln energie a trénink stál úplně ale úúúplně za hovno!
Ani to nebudu rozepisovat. Mrtvola sumo do 220 ultraheavy a nějak mě bolela záda už od rozcvičení.
Pak nějaká kladka před hlavu na rozvičení a několik sérií shybů nadhmat a podhmat po 5 op + švihy s ketlem po 10 op.
Na dřepy jsem se vybod, protože to fakt nemělo smysl a navíc jsem si zapoměl boty.
Zítra nebo max příští týden začnu jet zase břicho, ted jsem ho kvůli zranění nemohl a už to cítím docela v pohodě. Střed těla mám strašně oslabenej.
Zítra benč.
Jo a Lukáš mě dnes doslova nasral! Když jsme se rozcvičovali, tak furt bědoval, jak je v prdeli, že je unavenej a nakonec tam prdnul 3x180, 3 x 190 kg a 3 x 200 kg s rezervou dobrý 2 opáčka! A i tak to měl lehčí než já! TH 71 kg! Třetí trénink mrtvoly po zranění kolena, jde mu to fakt hezky!
... já už to považuju za normální... když je pohoda, stojí to zahovno,... proč bychom se namáhali, že :)
... k výkonům je potřeba nějaká krize ... nejlépe celou noc nespat + taková počínající viróza, těžká kocovina či aspoň lehčí existenční krize, to už může podstatně zahýbat s objemovou hmotností železa
Tak jste mě potěšili, že nejsem sám. Já už jsem ze sebe totiž dost na nervy.
Dnešní dopoledne:
Benč
asi 5 x 10-6 opak. x 60 kg Lukáš zase zaspal, tak jsem se rozcvičoval asi půl hodky, abych nevychlad. :-)
5 x 80 kg
5 x 100 kg
5 x 105 kg
5 x 110 kg
5 x 115 kg
5 x 120 kg
5 x 125 kg
5 x 130 kg pátý opáčko už heavy
1 x 140 kg
1 x 150 kg
S benčem maximální spokojenost. Od pátka jsem měl dost bolavý ramena a triceps, tak jsem si chtěl dát jen nějakých 5 x 5 s ca kilíčkem, ale bylo to dnes až divně lehký, tak jsem přikládal po 5 kilech kam až se dostanu. Že dám ještě 5 x 130 jsem teda nečekal. jedničky nakonec jen jako chutovka. 150 bylo po tom maratonu už docela na krev, kdyby mi tam sedla moucha tak by to byl zával jak prase!
Motýlek
10 x 45 kg
10 x 55 kg
10 x 65 kg
Dobrej trénink, až na to, že jsem se ráno vzbudil s brutálně zatuhlejma zádama. Už jsem to trochu cítil včera ráno, ale dnes teda fakt hnus a vůbec nechápu od čeho a už vůbec nechámu epicentrum bolesti. Veškerá zranění jsem měl na levé straně a teď se to ozývalo vpravo. Divný. Nejspíš to bude tím pokusem s klasikou minulý týden, vzpřimovače jsem z toho měl opravdu odrovnaný + jsem v pátek lítal v práci jen v tričku a asi jsem ofouk na spocený záda. Jsem na to háklivej. Včerejší mrtvola tomu nepřidala. Při nejhorším příští týden vynechám mrtvoly i dřepy.
Odpoledne:
Aerobka :-)
Když jsem měl záda zatuhlý, tak jsem je jel odpo rozhýbat.
Přivezl jsem kámošovi novou Kawasaki KX450F model 2013, tak jsem mu jí musel testnout. Je to teda luxus! Po celém světě vyhodnocená jako nej 450 současnosti. Neseděl jsem na crossce přes rok, takže jsem si dal asi 4 krát 3-4 kolečka, plyn jsem vydržel dávat asi tak půl minuty a pak jsem se jen vozil, ale i přes to jsem prodělal asi tak 3 infarkty myokardu! Kdo nezažil nepochopí jaká je to makačka. Zajeli jsme si na super připravenou trat k sousedům do Bavor a bylo to moc příjemný. A němci jeli jak vokurky! Docela čuměli jak je tam buřt z čech prohnal. Zhubnout 20 kg, tak bych si ještě vzpoměl, jak se na tom sedí. :-)
Tady nějaká ta dokumentace. Akorát jsme blbě nastavili kameru a je vidět víceméně kulový. :- (
Jo a na závěr jsem si dělal prdel, ale TH po ránu byla 112,7 a ted opravdu 110,4. Aerobka jako sviňa! :-)
dnes druhý trénink dle benchmonstra Jardy Šruce. :-) Od minulého týdne dávám protein 80% s přidaným monohydrátem. Údajně 2,5 g v 30 g proteinu. Je to znát. Dnes jsem měl energie na rozdávání a v dotlakách jsem skoro na osobáčkách. :-)
Benč
15 x 40 kg
12 x 60 kg
8 x 80 kg
5 x 100 kg
3 x 120 kg
1 x 140 kg
Dres
Board 18 cm
3 x 170 kg
3 x 200 kg
3 x 210 kg
3 x 220 kg první sám dotlačeno, dva sám pomalu spouštění a nahoru s dopomocí
Board 15 cm
1 x 190 kg
Board 10 cm
1 x 190 kg
Board 15 cm
1 x 200 kg
Board 10 cm
1 x 200 kg
Podruhé dotlaky v dresu a docela čumím. Po přetížení to pak lítalo slušně i na 10 cm.
Tlaky na šikmé s JČ
8 x 30/30 kg
8 x 45/45 kg
7 x 55/55 kg
5 x 55/55 kg
Tady největší překvápko dne. Po hodně dlouhý době jsem si troufnul na naše nejtěžší jednoručky. Bylo to sice dost vydřený, ale po dlouhý době se to hýbe nahoru.
Triceps kladka
12 x 30 kg
10 x 40 kg
8 x 45 + 8 x 30 kg
Díkec, ale dnes už je to fakt jen vzdálené hoby, že se svezu párkrát do roka a to ještě jen tím stylem, že někomu někde nějakej stroj zabavim na pár koleček.
Dřív to aspoň za něco stálo. Něco pro zpeztření z mého pokusu o návrat k závodění před pár lety.:-)
Pro Smetáka: Neboj, před jízdou si radši vždycky dám velkýho ruma, abych se nebál. Nejsem sebevrah.
Malá ochutnávka z dnešního snažení. I když už jsem psal jak to bude hotový někdy začátkem března, tak se nám to hlavně kvůli materiálu posunulo a podium jsme dodělávali až dnes. Kdyby jsme všechno ofiko kupovali tak už jsme tam za kilčo. Začli jsme ve třech lidech ráno v 8 a skončili až ve 20:00.
Podium je 10 cm masiv, okolo 4 cm tlusté trámky, přes to 2,5 cm OSB desky.
Samozřejmostí je bezbariérový nájezd. :-)
Stojan na kotouče, crossfit hrazda, klec, samozřejmě všechno samodomo.
Pak mi chcípla baterka, takže nemám vyfocen finální produkt, nafotím zítra. Po celém povrchu jsme položili 2 cm tartan z bývalé běžecké dráhy stadionu a v místě vzpěračského masivu ještě 1 cm guma z přepravníku z kamenolomu. Je to peckoidní. Může se zahazovat i z nadhozu.
Do toho nás dnes navštívili špičkoví trojbojaři Petra Ličková a Dušan Jasovský z Děčína. Vzpírárnu už viděli ve finále a už se prý těší na příští návštěvu, protože tak ideální podmínky pro trénink trojboje, vzpírání, crossfitu prý nejsou jen tak k vidění, což nás moc potěšilo. Těší nás to o to víc, že to všechno vzniklo z minimálních nákladů.
_________________ I love Bůček!
Naposledy upravil Tom.K. dne ne duben 21, 2013 12:40 pm, celkově upraveno 1 krát
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Díkec Madballe, je to fakt fajn fajn fajn je to fajn fajnový.
Akorát jsem to zapoměl dnes celý vyfotit.
Jo a jen tak pro zajímavost. Dnes jsme uklízeli zbytek matroše atd a padlo na to přes 700 vrutů, asi 150 kovových vinglů 8x8 cm a ač se to nezdá, zdělali jsme 40 metrů trámků 4x11 cm.
Dnešní trenál jen doplňky. Ani to nebudu rozepisovat. Biceps, horní záda a hafo moc břicha. Chtěl jsem ještě ramena, ale v pátek dostaly při benči a šikmý takovej čoud, že to dnes nehrozilo. Dřepy a mrtvoly vynechávám. Záda pořád hnusná zatuhlost.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru