|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
joker211
|
Zaslal: so duben 20, 2013 4:49 pm Předmět: objemovka |
|
|
Dobrý deň, chcel by som vás poprosiť o radu. Poraďte mi prosím vás nejaký tréningový plán na objem najlepšie 4 krát týždenne. Za rady vopred ďakujem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: so duben 20, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
Těžko - Lehký, Vršek/Spodek... oba dva tréninky splňují to, že jsou 4x týdně a celé tělo procvičíš 2x týdně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bart17
|
Zaslal: so duben 20, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
Bear routine. Ted to jedu a jsem spokojenej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 20, 2013 5:48 pm Předmět: |
|
|
4 denni Bear podle Wyghta _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: ne duben 21, 2013 1:58 pm Předmět: bdfb |
|
|
od zítřka začínám ject fullbody split A,B
cvici se PO, ÚT, ČT a PÁ
A)
Prsa, Záda, Ramena, Břicho
B)
Nohy, Ruce
každá partie 2x týdně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 2:07 pm Předmět: Re: bdfb |
|
|
| nocomply napsal: | od zítřka začínám ject fullbody split A,B
cvici se PO, ÚT, ČT a PÁ
A)
Prsa, Záda, Ramena, Břicho
B)
Nohy, Ruce
každá partie 2x týdně... |
jo to taky de
kam das mrtve tahy?
a sikme brisni svaly? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 2:22 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, od začátku roku jsem jel programy HIIT 100 a teď nedávno 1-2-3 Get Lean (autorem je Jim Stoppani). Jedná se o splity 6+1. Následně bych chtěl u cvičení 6x týdně zůstat, na léto bych ze sebe ještě rád dostal nějaký tuk. Hodí se spíše Full body nebo Split? Pokud budete mít návrhy, budu jedině rád. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Ahoj, od začátku roku jsem jel programy HIIT 100 a teď nedávno 1-2-3 Get Lean (autorem je Jim Stoppani). Jedná se o splity 6+1. Následně bych chtěl u cvičení 6x týdně zůstat, na léto bych ze sebe ještě rád dostal nějaký tuk. Hodí se spíše Full body nebo Split? Pokud budete mít návrhy, budu jedině rád. |
zalezi, jak myslis 6x tydne trening
6x tydne do posilky?
pak moc FB v uvahu nepripada
ale muzes mit treba PO posilka, UT fotbal ST plavani CT a PA posilka
a co se tyce zmen vahy apostavy, mnohem vesti ulohu hraje jidlo nez trening
ja jel loni v lete (nebo predloni, nejsme si uplne jistej) beara v diete
zustaly svaly a sundal jsme 1-2% tuku, a to je naopka trneing na objem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Johny.Fox napsal: | | Ahoj, od začátku roku jsem jel programy HIIT 100 a teď nedávno 1-2-3 Get Lean (autorem je Jim Stoppani). Jedná se o splity 6+1. Následně bych chtěl u cvičení 6x týdně zůstat, na léto bych ze sebe ještě rád dostal nějaký tuk. Hodí se spíše Full body nebo Split? Pokud budete mít návrhy, budu jedině rád. |
zalezi, jak myslis 6x tydne trening
6x tydne do posilky?
pak moc FB v uvahu nepripada
ale muzes mit treba PO posilka, UT fotbal ST plavani CT a PA posilka
a co se tyce zmen vahy apostavy, mnohem vesti ulohu hraje jidlo nez trening
ja jel loni v lete (nebo predloni, nejsme si uplne jistej) beara v diete
zustaly svaly a sundal jsme 1-2% tuku, a to je naopka trneing na objem |
Ano, 6x týdně fitko. Fotbal nehraju :) Ten bear je koukám 4x týdně. Možná bych se vrátil i k tomu HIIT 100. Co si myslíš o sestavení splitu ve složení 1. den-prsa, záda a břicho, 2. den-nohy,triceps a 3.den-ramena biceps? Jede se to dvakrát za sebou a následuje den volna. Můžu rozepsat i konkrétní cviky. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 2:58 pm Předmět: |
|
|
ja osobne bych si dal radsi 2x AB s dnem volna nebo FB
protze v druhem kole mas zad po bicepsech
a jestli pojedes u tricepsu neco tlakoveho: uzky bench, kliky n bradlech atd) tak mas 6x tydne ramena a to nevydrzi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 3:24 pm Předmět: |
|
|
ja preferuju prsa ramena triceps (vicemene tak jak jsi to napsal ty)
a nohy zada biceps
A bench, bocni a zadni delty,triceps kladka
B mrtvola , predkopy, legpress, zakopy, biceps
A millitary press, tlaky hlavou dolu, strihy na kladkach, francouzaky
B drep, shyby, pritahy JC, biceps _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 3:50 pm Předmět: |
|
|
Myslíš, že by bylo možné udělat A B C? Nebo je to opravdu zbytečné? V ty volné dny bych se mohl vrátit k běhání. Ještě mě napadlo jet ten Tvůj ABABAB+den volna ale to je asi velká hloupost že _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
Ok, asi do toho půjdu, zalíbilo se mi to. Ještě se Tě zeptám, jak se série/opakování? Pauzy, počítám, do minuty. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|