koupe auta - podekovani

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - koupe auta - podekovani  Úvodní stránka -> Ostatní -> koupe auta - podekovani
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 9:33 pm    Předmět: koupe auta - podekovani Odpovědět s citátem

Zdravím Vás chlapi,

tak jako s hodinkami se na Vás zkušenější obrátím s prosbou o pomoc. Co se týče cvičení, snažím se odpovídat na všechny dotazy, tak se mi nyní věřím a prosím :) revanšujte v oblasti, kde jsem naprostý začátečník já

Rád bych si koupil své první ojeté auto, bydlím v Praze, dosud jsem ho nepotřeboval a ani s ním v Praze jezdit neplánuji, ale chci si udělat radost na léto na výlety apod. Chci aby to pěkně vypadalo a pěkně jezdilo, rád bych do toho narval i (např. rozdělané) kolo, ale cílem je auto pro mě a ježdění spíše mimo město. Cenová relace je do 80.000,- a rozhoduji se mezi Golfem, Passatem, nějakou pěknou Octavií nebo BMW 320i vše kolem roku 2002 - 2003. Kamarád mi říkal, že ta starší bmw už se jen sypou, Black Dragon mi doporučoval Volvo S40 (jenže z těchto let žerou jako blázen) a Cizo zase doporučoval Japonsko, že vydrží, prý Honda Accord, koukal jsem, pěkný, ale nevím, nakolik volit tyto značky, našel jsem pěknou Mazdu Xedos či Hyundai Coupé, ale netuším a rád si nechám poradit, nemám s tím žádné zkušenosti.

Moc díky za případné rady a všechny otázky na cvičení rád zodpovím

Naposledy upravil Freimen dne út červen 04, 2013 7:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jari

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hyundai Coupe zní dobře
Dám za Hyundaie ruku do ohně ale ty bys vážně šel do kupátka??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna by nebyl spatnej nejakej kombik, kde by se dalo s vyndanyma nebo sklopenyma sedackama i prespat.
Freimen

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Hyundai Coupe zní dobře

řekni proč ne, nechám si poradit, je to příliš tvrdé na poježdění?
Seva98

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc lidem se tohle libit nebude, ale podivej se jeste na Fiat Stilo, na to jakou ma vybavu je hodne podhodnocene, protoze lidi proste fiaty nemaji radi a radeji si koupi oktavii a za 80k bude ve velmi slusnem stavu. Sam vlastnim 3dverove, ktere jsem koupil za 50k, pred rokem. Zatim meneny jen rozvody + olej a jezdi stale skvele, zive je dostatecne a vybava a zpracovani interieru perfektni vuci ojetym fabiim, octaviim, focusum apod v tehle cenove kategorii.

( http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/622574_2371666228652_432142111_o.jpg )

https://www.zonetraininglog.com
Freimen

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Moc lidem se tohle libit nebude, ale podivej se jeste na Fiat Stilo, na to jakou ma vybavu je hodne podhodnocene, protoze lidi proste fiaty nemaji radi a radeji si koupi oktavii a za 80k bude ve velmi slusnem stavu. Sam vlastnim 3dverove, ktere jsem koupil za 50k, pred rokem. Zatim meneny jen rozvody + olej a jezdi stale skvele, zive je dostatecne a vybava a zpracovani interieru perfektni vuci ojetym fabiim, octaviim, focusum apod v tehle cenove kategorii.

( http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/622574_2371666228652_432142111_o.jpg )

pěkné autíčko, to je pravda, že to by mě vůbec nenapadlo, vypadá opravdu pěkně
jari

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
jari napsal:
Hyundai Coupe zní dobře

řekni proč ne, nechám si poradit, je to příliš tvrdé na poježdění?

To né, tak já měl vždy jenom kupé , i teď a neustále kolem sebe slíchám, že velký klucí už jezdí v "normálních" autech.

Jinak, konkrétně k tomu Huyndaii:
- Skvěle vypádá, kdo tvrdí že ne, tak tomu nerozumí
- Vypadá jako daleko dražší auto
- Jízda je pohodovka (samozřejmě jen pro dva)
- Díly jsou levný
- Je spolehlivý, jako každej Hyundai
Mablung

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 10:05 pm    Předmět: Re: koupe ojeteho auta Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Zdravím Vás chlapi,

tak jako s hodinkami se na Vás zkušenější obrátím s prosbou o pomoc. Co se týče cvičení, snažím se odpovídat na všechny dotazy, tak se mi nyní věřím a prosím :) revanšujte v oblasti, kde jsem naprostý začátečník já

Rád bych si koupil své první ojeté auto, bydlím v Praze, dosud jsem ho nepotřeboval a ani s ním v Praze jezdit neplánuji, ale chci si udělat radost na léto na výlety apod. Chci aby to pěkně vypadalo a pěkně jezdilo, rád bych do toho narval i (např. rozdělané) kolo, ale cílem je auto pro mě a ježdění spíše mimo město. Cenová relace je do 80.000,- a rozhoduji se mezi Golfem, Passatem, nějakou pěknou Octavií nebo BMW 320i vše kolem roku 2002 - 2003. Kamarád mi říkal, že ta starší bmw už se jen sypou, Black Dragon mi doporučoval Volvo S40 (jenže z těchto let žerou jako blázen) a Cizo zase doporučoval Japonsko, že vydrží, prý Honda Accord, koukal jsem, pěkný, ale nevím, nakolik volit tyto značky, našel jsem pěknou Mazdu Xedos či Hyundai Coupé, ale netuším a rád si nechám poradit, nemám s tím žádné zkušenosti.

Moc díky za případné rady a všechny otázky na cvičení rád zodpovím

Každá značka se se stářím sype. Nejkvalitnější auta jsou asi Toyoty, takže pokud se toho bojíš, doporučuji tuto značku.
Nicméně, jestli ti mohu poradit, zkus rozhodit sítě po známých. Jestliže kupuješ auto od spolehlivého soukromého zdroje, potom
1) Neplatíš prachy prostředníkovi
2) Znáš minulost a pokud jim věřím, víš že jim se to auto nesypalo a starali se o něj, tudíž máš mnohem větší možnost koupit bezproblémové auto. Neříkám že někdo spolehlivý v tvém okolí bude auto prodávat, ale je to možnost kterou je dobré prověřit. Pak už značku řešit nemusíš, jen jestli ti sedne.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hyundai jsem měl 5 let a opravdu to auto drželo.
Oproti golfu bude lepší cenovka, nikdo Ti to neukradne (narozdíl od octavie nebo golfa).
Díly seženeš za slušné peníze (narozdíl od hondy, která je spolehlivá, ale když už se vysere, tak to nezaplatíš).

Lukáši,
osobně bych za ty prachy koupil ford focus 1,6 zetec. Ověřený motor, dobré auto. Budeš spokojený.
Seva98

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste, kdyz ti tu jari navrhuje Hyundai Coupe, tak me napadlo, neboj se vyhnout autum co se premnozuji v bazarech (fabie, octavie, focusy, golfy, apod.) a vyzkouset i par aut, ktere tak v autobazarech zastoupene nejsou, jako treba zrovna to coupe, nebo stilo a dalsi. Nemam nic proti tem "premnozenym" modelum v bazarech, jsou to dobra auta, ale zrovna u takovych octavii, pasatu nebo focusu je dost pravdepodobne, ze to byly v minulost firemni auta (a takove vetsinou nechces) a i vetsinou ceny tech mene znamych modelu jsou o dost nize.

E: Jak pise deadlift, ja byl pro Focus skoro 100% rozhodnuty a kdybych ho mohl koupit od nekoho komu verim, tak pujde rozhodne radeji do nej, nez do Stila, ktere jsem koupil. Ale z vyse popsanych duvodu, jsem nakonec radeji zvolil teda Stilo.

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezké auto je i alfa romeo 147, jen musíš mít štěstí na kus.
To stilo je taky dobrá volba (kromě 1,6 benzínu od opelu co je v tom-tam je to taky o štěstí, kolega měnil motor ještě v záruce a dalším z toho tekl olej).
Nebo poslední punto vypadá zajímavě (pokud bych se do něj vlezl).
Nebo C4ka...za slušné peníze.
g3rtrud

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:

Je podhodnotené pretože je proste viac kazivé. Nespochybňujem to že tebe ide bez problémov, ale je tam o dosť väčšia šanca že sa niečo dodrbe, tá cena nieje len tak bezdôvodne nízka. V rodine sme mali Fiat Bravo a po pár mesiacoch skončil pre výrobnú chybu (a to bol nový, nie nejaký 10-ročný). Ja som mal Alfu Romeo, ktorá patrí pod Fiat, a ani ti radšej nejdem hovoriť čo všetko sa na tom aute stihlo pokaziť za ten rok a niečo čo som ho mal. Len tak z toho čo si pamätám: ERG ventil, regulátor turba, klíma, termostat, 2x menené nápravy, brzdy, žhaviče, tiekol olej... Ale zase to auto bol ročník 2003, čiže malo vtedy asi 7 rokov. Teraz mám oktáviu (ročník 2004), mám ju od otca a ten ju mal od roku 2006, a okrem bežných vecí sa do toho auta nikdy nič neinvestovalo.
blazen

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alfu v žádným případě, pokud nejsi nadšenec a nechceš trávit každý víkend spravováním a dolaďováním "drobných chybiček" nicméně Fiatů, Hyundaie ani nějaké té Hondy bych se být tebou nebál, zrovna Honda je proslulá výdrží (důkazem budiž legendární staré Civicy :) ), samozřejmě ani s evergreeny jako Golf, Focus a Oktávka chybu neuděláš (Deadlifte nechápu, proč by někdo měl krást Golfa nebo Oktávii?? to už spíš někdo ukradne to Coupe nebo ho škrábne klíčema).. za 80k se dá koupit i nějaký slušný TDI pokud plánuješ jezdit víc a spotřeba by pro tebe byla určující, ale jako že asi ne, tak klidně ber ten Focus 1.6 :)

každopádně vždycky je to o konkrétním kusu a pokud to nebudeš kupovat u AAA (a podobných, kteří rádi prodávají bouraný auta), tím líp
Seva98

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g3rtrud napsal:
Seva98 napsal:

Je podhodnotené pretože je proste viac kazivé. Nespochybňujem to že tebe ide bez problémov, ale je tam o dosť väčšia šanca že sa niečo dodrbe, tá cena nieje len tak bezdôvodne nízka. V rodine sme mali Fiat Bravo a po pár mesiacoch skončil pre výrobnú chybu (a to bol nový, nie nejaký 10-ročný). Ja som mal Alfu Romeo, ktorá patrí pod Fiat, a ani ti radšej nejdem hovoriť čo všetko sa na tom aute stihlo pokaziť za ten rok a niečo čo som ho mal. Len tak z toho čo si pamätám: ERG ventil, regulátor turba, klíma, termostat, 2x menené nápravy, brzdy, žhaviče, tiekol olej... Ale zase to auto bol ročník 2003, čiže malo vtedy asi 7 rokov. Teraz mám oktáviu (ročník 2004), mám ju od otca a ten ju mal od roku 2006, a okrem bežných vecí sa do toho auta nikdy nič neinvestovalo.

Mě zas ke koupi fiatu motivovala zkušenost kamaráda, kdy mají v rodině dohromady 4 fiaty a všechny jezdí naprosto bez problémů a určitě by si fiat koupili znovu. Navíc při koupi nastává i situace zda si za 50k koupit něco co má horší reputaci a počítat s tím, že tam prostě 30k do toho první rok mužů poslat a nebo zda si za 80k koupit spolehlivější model s tim, že je větší šance, že bude ok, ale i tak to může být blbý kus do kterého pak mužů taky těch dalších 30k dát, které už mít v záloze nebudu.

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2013 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
Alfu v žádným případě, pokud nejsi nadšenec a nechceš trávit každý víkend spravováním a dolaďováním "drobných chybiček" nicméně Fiatů, Hyundaie ani nějaké té Hondy bych se být tebou nebál, zrovna Honda je proslulá výdrží (důkazem budiž legendární staré Civicy :) ), samozřejmě ani s evergreeny jako Golf, Focus a Oktávka chybu neuděláš (Deadlifte nechápu, proč by někdo měl krást Golfa nebo Oktávii?? to už spíš někdo ukradne to Coupe nebo ho škrábne klíčema).. za 80k se dá koupit i nějaký slušný TDI pokud plánuješ jezdit víc a spotřeba by pro tebe byla určující, ale jako že asi ne, tak klidně ber ten Focus 1.6 :)

každopádně vždycky je to o konkrétním kusu a pokud to nebudeš kupovat u AAA (a podobných, kteří rádi prodávají bouraný auta), tím líp

Nejkradenější auta v ČR ?...octavia a golf . Taky moji služební octavii stihli za rok 2x vykrást a neukrást jen díky tomu, že jsem shodou okolností vstal a chystal se do práce. Na druhou stranu, hyundai a francouzi jsou nejméně kradená vozidla.

Loni zmizelo nejvíce škodovek, přesně 8597 aut. Na druhém místě se umístily volkswageny
Zdroj: http://auto.idnes.cz/nejkradenejsi-auta-v-cesku-skodovky-vw-a-fordy-fqo-/automoto.aspx?c=A070604_200443_automoto_fdv

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - koupe auta - podekovani Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: