Mal to tam riadne napalit do maximaliek má benci, ale zľakol sa a akože deload, jasné... Srabe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Další krátký, lehký trénink, celkem i s patnáctiminutovou rozcvičkou asi 50 až 55 minut, přestávky do 30 sekund. V pondělí uvidím, jestli se do toho zase opřu, nebo jestli ještě nechám tělo odpočívat.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Zadní dřepy
10x60
3x100
3x125
3x145
3x155
3x165
15x120
Tlaky JČ
10x25
7x42.5 PR
9x37.5
7x37.5
Přítahy JČ k bradě
10x27.5
10x27.5
10x27.5
Rozpažky
10x15
10x15
10x15
Zapažky
10x17.5
10x17.5
10x17.5
Shyby + kliky na bradlech
8 + 25
8 + 25
8 + 25
Svíčka na šikmé
20, 20, 20
Strečink
Zkusil jsem si po týdnu přidat, ale nehrotil jsem to, nechal jsem si u dřepu rezervu. U tlaků vstoje jsem si osahal 42.5, ty dvě a půl kilo navíc jsou fakt velký rozdíl. Zbytek jako vždycky.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
pěkné trojky na dřepech up-to 165... zvláště, když to bylo s rezervou ;) máš nějak změřeno nebo odhadnuto kolik máš mezi chodidly? pořád tak trochu experimentuji...
no a co ty tahy... nějak jsem to v logu přehlédl, jestli se něco zlepšilo nebo zhoršilo, tahal jsi hodně slušně a určitě to pomáhalo všemu ostatnímu.
pěkné trojky na dřepech up-to 165... zvláště, když to bylo s rezervou ;) máš nějak změřeno nebo odhadnuto kolik máš mezi chodidly? pořád tak trochu experimentuji...
no a co ty tahy... nějak jsem to v logu přehlédl, jestli se něco zlepšilo nebo zhoršilo, tahal jsi hodně slušně a určitě to pomáhalo všemu ostatnímu.
Se šířkou taky trochu experimentuju, u zadních dřepů zhruba na šířku ramen, možná trochu víc a špičky trochu do strany, u předních mám nohy víc u sebe a špičky rovně. Co se týče tahů, už půl roku tahy vynechávám, dřepy mě baví víc, ale v létě asi do programu zapojím k předním dřepům rumunské tahy.
Trochu jsem se do toho benče opřel, ale výš se mi nechtělo, zůstal jsem u trojek. Hezky se pak pumpovalo se 125. Nejhorší jsou ovšem bulharské dřepy, to mám vždycky pocit, že se složím.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
paráda... trojky jako minimum je velmi rozumný přístup, ale taková tlaková síla, to mi hlava fakt nebere... jako 3x 150 je super výkon asi pro kohokoliv, ale 13x 125??? to je šílenost.
Vojenský tlak
5x60
3x75
3x85
2x90
1x95 PR
1x97.5 PR
15x75 PR
9x75
Tlak VČ za hlavou trhovým úchopem
10x50
10x50
10x50
10x50
Překřížené kladky
12x17.5
12x17.5
12x17.5
12x17.5
Zkracovačky - stroj
12x55
12x60
12x65
12x65
Strečink
Dneska jsem s dřepy hrozně natrápil; harmstringy a zadek jsou ze středečních bulharů úplně zničené, nerozhýbal jsem to během rozcvičky ani během dřepů, takže veškerá dynamika v háji a samozřejmě celou dobu výrazná bolest. Přidal jsem trochu na military, abych si to vynahradil, docela to šlo. A zkusil jsem nový pumpovací cvik, tlaky s velkou činkou za hlavou trhovým úchopem, tzn. až u objímek; vyřadí se tim ze hry tricepsy. Stačí malá váha a ramena jsou krásně cítit.
V pátek odpoledne a v sobotu jsem nemohl chodit, stehna měla dost. Trochu pomohla horká vana a nedělní thajská masáž, ale i tak jsou pořád těžký. V plánu jsem měl zadní dřepy do 4x165, ale při třetím jsem netrefil techniku, zasekl se v mrtvém bodě, spotter mě nepodržel a tak jsem to musel svalit za sebe; trochu jsem si natáhl spodní záda. Na tlacích taky žádné zlepšení. Snad to bude příště lepší.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru