Chael "Pay-Per-View" Sonnen. Heh ale dobry je. ..i dont find title fights, tittle fights find me, i don't look for main events, main events look for me.. i am the reason waldo is hiding.
No co. Tazi z toho kese rozumnejsie nez taky Sapp.
formu má jak nikdy, nebude musieť toľko cutnúť (217 včera mal), cítim, že keby mu to nejakým zárakom vyšlo (v čo dúfam:)), tak vzápätí ukončí kariéru, čo možno urobí aj tak, uvidíme.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Sledujem to tu coraz menej, tak neviem..keby mu vyslo co? porazit niekoho? Koho? Jon Jonesa? No tak to pardon To uz asi fakt len zazrakom...isto, sancu ma ako kazdy, ale nie je najlepsi MW, takze nevidim sance, ze by bol najlepsi LHW (teda ze by zdolal sampiona tejto vahovky). Ak by sa nestalo nieco crazy.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Silva ho taky porazil jen zázrakem potom, co ho ve dvouch zápasech Chael zašlapával 5 a půl kol. Chael to vezme, ukončí kariéru, Dana nabídne obrovský prachy a gangster Chael se vrátí pro "one more match" a všichni budem happy
Silva ho taky porazil jen zázrakem potom, co ho ve dvouch zápasech Chael zašlapával 5 a půl kol.
Myslis submission (jezis, len tu uz prosim nepiste, ze neodklepal) a TKO?
Ach, tieto nekonecne povidacky, uz tu davno nebolo, ze Fedor sa chytal povrazov v zapase s Lindlandom, ze Andersonovo koleno neslo na Chaelovu hrud, ale hlavu alebo ta o karkulke...
Anderson ho v druhom kole prakticky stále držal za shorts + to koleno išlo pekne na bradu, však si cheal pri tom aj jazyk prehryzol , ale držal hubu a zobral prehru ako bola, neprotetoval a pod. ako napríklad teraz Diazovci, že Gsp mal 170,4 na váhe a podobné náreky...
"Conor Bless"
Aaa tak ja tiez nedavam velke sance Chaelovi proti Jonesovi. Iba ak by ho fakt udoloval nejak na zemi a v stand upe predviedol formu ako nikdy. Jones ale uz polavuje z tych jeho vymyslov nevyspytatelnych, tak asi bude dobry zapas by som povedal.
Prvy zapas so Silvom bol Sonnen nadupany + vieme aj pomocou coho bol viac nadupany. Keby to bol kickbox, tak by poslal Silvu do pocitania asi 2x? Takze standup ma celkom dobry. Prehral si to sam, prehral s hanbou ze podvadzal navyse.
Druhy zapas bol cisto len o peniazoch. Sonnen ho predaval kade chodil. Pay Per View povedal za den snad aj 1000 krat. Silva sa volaco od neho naucil, ale nejde mu to ani zdaleka tak dobre. V druhom zapase Sonnen podla mna nemal vela sil. Sak zhadzoval tesne pred vazenim strasne vela. Silva ho zdominoval, Chael tam pustil jednu otocku, ze mozno motyka vystreli... a potom dostal koleno. Koleno zasiahlo hlavne hrudnik, neda sa z toho obrazku natuty urcit ci hej ci nie. No stehno urcite slo cez bradu.
Anderson ho v druhom kole prakticky stále držal za shorts + to koleno išlo pekne na bradu, však si cheal pri tom aj jazyk prehryzol , ale držal hubu a zobral prehru ako bola, neprotetoval a pod. ako napríklad teraz Diazovci, že Gsp mal 170,4 na váhe a podobné náreky...
Poslední dobou mi oba Diazové lezou krkem... chovaj se jak malý ufňukaný děti, který si pořád na něco stěžujou nebo se na něco vymlouvaj... a to jsem je dřív měl fakt hodně rád... Ono už jim konečně lidi přišli na to, že když se na ně použije gameplan a nenechaj se vyprovokovat k puštění se do jejich slugfestu, tak dostanou klepec a pak brečí. (místo aby uměli přijmou prohru a poučit se z ní)
Vidis. Ja som ich nikdy nemal rad. Teraz aspon ostatni vidia co su zac. Ich box je neskutocne precenovany. Jeden ich zrusi s jednou lavou prednou, ako nic. No paci sa mi jedna vec, ze konecne prehravaju a dufam ze tam este ostanu lebo prehravat budu
Koleno zasiahlo hlavne hrudnik, neda sa z toho obrazku natuty urcit ci hej ci nie. No stehno urcite slo cez bradu.
Urcite tony psy pocuju a ludia nie...a na tomto gife asi vidim to, co niektori ludia nie Pokial ma oci neklamu, koleno slo evidentne iba na hrudnik...nieco ine je samozrejme stehno, neviem vsak o tom, ze by to bolo porusenim UFC pravidiel...
Kazdopadne na zapas sa tesim, nemam rad ani Sonnena ani Jonesa, akurat Jones je teraz dominator...
Koleno slo na hrudnik, no aj Sonnenova mega brada sla dole . Ked sa robia veci ako nastavovanie temena, polozenie ruky na zem ako tretieho bodu.. tak aj toto by sa dalo pokladat za nejaky taky spontanny obranny zakrok. Sak ale nic by sa nezmenilo keby koleno neprislo. Chael by tam prehral tak ci onak.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru