|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mates-daoc

|
Zaslal: st duben 24, 2013 9:00 pm Předmět: 100% Beef Aminos Universal Nutrition |
|
|
POZOR !!
ověřeno mužu napsat , podle nových testu
ve 100 grm, produktu je jen 50,59 grm aminokyselin , !!!
zbytek si domyslete co tam asi je
Pozor na koupi těchto amin,
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 24, 2013 9:03 pm Předmět: Re: 100% Beef Aminos Universal Nutrition |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st duben 24, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
stejně jako údajné testy BCAA (od BSN tuším), které prý obsahovaly 30g cukru na 100g, ale nikdo to nikdy nepodložil papírem, tomuto bych taky nepřikládal velkou váhu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st duben 24, 2013 9:33 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | stejně jako údajné testy BCAA (od BSN tuším), které prý obsahovaly 30g cukru na 100g, ale nikdo to nikdy nepodložil papírem, tomuto bych taky nepřikládal velkou váhu |
pokud dostanu cenzuru tak smula,
vše je na strankach FA !!!
takže myslím že to asi nebude žadny kec , srovnali tam svoje aminy a konkurenci . sami by si asi udělali pruser kdyby to nebyla pravda .
Dale k tvemu vyjadřeni koukni se do shopu na bsn aminy a přečti si to ok,
myslím že by asi nikdo nenapsal jen tak tyto věty , aby nemněl v ruce papír.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st duben 24, 2013 9:53 pm Předmět: |
|
|
můžu to udělat třeba jako ronnie a říct, že mám v ruce papír, mám všechny testy ale "z pochopitelných důvodů" je sem nedám a jenom to napíšu do e-shopu jako varování bez důkazů a na dobrý slovo "věřte mi, ale důkaz vám neukážu"
sorry jsem pod vlivem, ale takhle to prostě je a zkuste říct že ne :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st duben 24, 2013 10:05 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | můžu to udělat třeba jako ronnie a říct, že mám v ruce papír, mám všechny testy ale "z pochopitelných důvodů" je sem nedám a jenom to napíšu do e-shopu jako varování bez důkazů a na dobrý slovo "věřte mi, ale důkaz vám neukážu" |
omg,
ty si myslíš že FA si to vycucalo z prstu ,
k tomu není co dodat ,
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st duben 24, 2013 10:06 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | můžu to udělat třeba jako ronnie a říct, že mám v ruce papír, mám všechny testy ale "z pochopitelných důvodů" je sem nedám a jenom to napíšu do e-shopu jako varování bez důkazů a na dobrý slovo "věřte mi, ale důkaz vám neukážu"
sorry jsem pod vlivem, ale takhle to prostě je a zkuste říct že ne :D |
Jak napsal výše Martin, bez jasného důkazu v ruce by si asi nikdo netroufnul něco takového napsat. Každopádně jednak jeho sken po netu koluje, a druhak já ho nejspíš ven dám, ale aktuálně řešíme jiný soudní spor a než začnu riskovat další, počkám, až (doufám) vyhrajeme stávající...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st duben 24, 2013 10:20 pm Předmět: Re: 100% Beef Aminos Universal Nutrition |
|
|
| Mates-daoc napsal: | POZOR !!
Pozor na koupi těchto amin, |
Co by tam asi bylo? Nějaká plnidla, sušená hovězí játra a nějaký kolagen apod. Stačí se podívat na obsah BCAA ve složení a dojde ti že to je shitozní produkt. On si někdo kupuje tyhle kraviny místo proteinu? Nějak nechápu smysl příspěvku. FA? Jako že poláčci si udělali srovnání? OK, pošli link na studii, ideálně třeba pubmed.com
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 24, 2013 10:25 pm Předmět: Re: 100% Beef Aminos Universal Nutrition |
|
|
taky by mě zajímalo co tam je kromě hovězího kolagenu - a těch produktů se u nás prodává víc a mají to třeba i český značky, jak víme
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st duben 24, 2013 10:27 pm Předmět: |
|
|
Vždycky vyjde levněji něco koupit v prášku než to lisovat do tablet nebo strkat do kapslí. Taky jsem neviděl syrovátkovej protein v kapslích nebo tabletách ještě. Ale spousty různých aminohovadin ano... jestli chcete hovězí jezte hovězí maso ne ;) to už můžete rovnou baštit BCAA a máte vyhráno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 24, 2013 10:29 pm Předmět: Re: 100% Beef Aminos Universal Nutrition |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Mates-daoc napsal: | POZOR !!
Co by tam asi bylo? Nějaká plnidla, sušená hovězí játra a nějaký kolagen apod. Stačí se podívat na obsah BCAA ve složení a dojde ti že to je shitozní produkt. On si někdo kupuje tyhle kraviny místo proteinu? Nějak nechápu smysl příspěvku. FA? Jako že poláčci si udělali srovnání? OK, pošli link na studii, ideálně třeba pubmed.com |
Ty si celý poliaček , berú suroviny a vyrábajú si priamo veci vo vlastnom závode v írsku, čo myslím hovorí za všetko, miešajú tam proťáky napríklad aj pre ON nutrition a pod., to, že majiteľ je Poliak je vec druhá, a? By si sa čudoval, že je to kvalitnejšia firma od xyz nemenovaných "veľkých" mien, minimálne ve srovnaní s ich európskymi šaržami.
P.S.: Katka dáva Beef! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt duben 25, 2013 9:41 am Předmět: Re: 100% Beef Aminos Universal Nutrition |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Mates-daoc napsal: | POZOR !!
Co by tam asi bylo? Nějaká plnidla, sušená hovězí játra a nějaký kolagen apod. Stačí se podívat na obsah BCAA ve složení a dojde ti že to je shitozní produkt. On si někdo kupuje tyhle kraviny místo proteinu? Nějak nechápu smysl příspěvku. FA? Jako že poláčci si udělali srovnání? OK, pošli link na studii, ideálně třeba pubmed.com |
smysl příspěvku je snad jasný ,
někomu se už asi nelíbí že pořád říka že polaci vše šidí a dělaj ( hnusy )
než něco napíšeš prosím podívej se na jejich stránky,
udělali tam srovnaní nove
BCAA , kretiny, aminy a další ,
Pochybuji že by se do války pustili bez požadovaných podloženych argumentu .
Neobhajuji firmu FA , i když jsem s nima spokojeny jsou čisti od některých jiných firem.
A proč duvod jse to postnul , pro lidi co se v tomto nevyznaj a kupují šunty , ktere vypadaj levně ale na konci je nezkutečně přeplatí ,
těch mi je líto , když za stejne penize mužou mít vice čiste muziky,
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: čt duben 25, 2013 10:38 am Předmět: |
|
|
To můžeš rovnou postnout všechny šizené carnitiny, "šizené" sypané BCAA která má třeba 4 fitness nejlevnější a tak dále a tak dále... je spousta produktů a nejlepších je vždy jen pár. Prostě podle mě nemá cenu se tím zabývat a hrát si na spasitele.
Fitness Authority? Ta firma + Scitec jsou jediný 2 firmy od kterých beru tak s čím máte problém  nemyslíte si snad že když trolím tak že na nich sám nejedu
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt duben 25, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
Co je špatného na čistých BCAA od 4fitness?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|