koupe auta - podekovani

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - koupe auta - podekovani  Úvodní stránka -> Ostatní -> koupe auta - podekovani
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
Nic neřešit a jít do Mazdy.

přečetl jsem za 2 hod o tom hodně recenzí, je vidět, že je to servisavané v origo servisu, první majitel, ještě počkám, co tomu řekne táta a volám, vypadá to fakt perfektně i přes těch 186 kilometrů
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli to bude ve stavu v jakem pise, odpovidat podle servisky (pripadne si v autorizovanem servise over podle VINkodu a stejne tak si prover, ze neni kradene ani na nem neni leasing!!!)
tak ji vem
nebal bych se tech km
lepsi nez vylitana audina s papirove 1/3
ygg

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
tyboo napsal:
Nic neřešit a jít do Mazdy.

přečetl jsem za 2 hod o tom hodně recenzí, je vidět, že je to servisavané v origo servisu, první majitel, ještě počkám, co tomu řekne táta a volám, vypadá to fakt perfektně i přes těch 186 kilometrů

A3 je jednak Golf, jednak ten 1,8 benzín byla dost smutná kapitola, dával se, jak Ustinov píše, ze začátku do Oktávek (mimo jiné) a stál za hovno. Žral a moc to nejelo. Pak to soudruzi v koncernu pochopili, a dali tam turbo...tj. 1,8T...což byl motor vynikající. Ale to pak jsou u všeho, do čeho to cpali, dost jiné ceny.

Mazda .... podle info z netu soudě, je ta šestka v pohodě, a je to dobrá volba. Km neřeš, co tam má není žádná hrůza, spíš je vidět, že pan majitel nekecá. Ze všeho co jsi sem postnul, je to zatím ta nej volba. Pokud bude v pohodě i v reálu, tak zaplať...nesmlouvej!...a já gratuluji.
Freimen

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Mazda .... podle info z netu soudě, je ta šestka v pohodě, a je to dobrá volba. Km neřeš, co tam má není žádná hrůza, spíš je vidět, že pan majitel nekecá. Ze všeho co jsi sem postnul, je to zatím ta nej volba. Pokud bude v pohodě i v reálu, tak zaplať...nesmlouvej!...a já gratuluji.

hmm, tak nevím, co si mám myslet, pán na konci, když se hlídal, tak měl spisovnější a rychlejší češtinu než já, říkal, že auto minulý týden dovezl z Dánska přímo koupené v Mazdě, čili je to asi nějaký dealer?, má to Dánská čísla, v inzerátu je evedneo, že to má novou technickou kontrolu s platností dva roky, ale na můj dotaz mi řekl, že v Dánsku nemají STK a že při koupi by se mnou přímo na tu STK zajel, abych viděl, že to je v pohodě, nemá to servisní knížku, protože prý v Dánsku neexistují a mají to elektronicky a jen řidiči mají povinnost to 1x ročně přivézt k prodejci na kontrolu...

hm...tak nevím, nesedí mi, že napíše, že to má novou technickou kontrolu s platností 2 roky a na dotaz pak řekne, že by se mnou zajel na STK, která má platnost 2 roky a to, že tím prý myslel...

...VIN mi prý pošle, ale až zítra večer, protože právě odjíždí do Varšavy :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

...VIN mi prý pošle, ale až zítra večer, protože právě odjíždí do Varšavy :)

tim STK bych se nezatezoval, dej si to jako podminku koupe, stejne musis mit technickou prohlidku, pokud chces prihlasit auto, takze to budes mit kompletne a v klidu
(doporucuju at ji plati on, pripadne mu das o to vic penez,ale az po koupi)
knizka s emi moc nezda, ale treba jsou tam dal, ale kazdopadne, az budes mit VIN tak si ji nech vyjet u naseho dealera Mazdy jestli je to OK
jeste je nekde nejakej regist, jestli na tom neni leasing, nebo nejaka jina bankovni nebo nebankovni zastava
a zjisti si, kde vsude ma tahle mazda VIN a koukni jestli vsude sedi a neni nikde navarovanej stitek s VINem nebo prebouchany
Peca

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

freimene ten tvuj nakup zavani pruserem ....jedina moznost jak relativne bezpecne koupit stary auto- je vin ten proverit v aut servise u nas (melo by ti vyjet kdy a kde to bylo servisovane i v zahranici) a potom si zaplatit cloveka profika at tam s tebou zajede (popr primo na miste domluvit servis na prohlidku)..pripadne nechat proverit u specializovane firmy ze nepochazi z tr cinnosti..takove detaili co pan povidal bych moc na foru az tak neresil c atd. kdyz chces dobreho trenera taky musis zaplatit, to same s auty je lehke koupit krasne auto za par supu,ale vetsinou se uplne rozsype nebo je kradene,bourane atd.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsem měl rozepsaný dlouhý post s cenama dílů na mazdu 6ku a pak to vzdal - to nemá cenu.
Peca má pravdu - Lukáši - držím palce, ať Ti to dobře dopadne.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Peter Ustinov napsal:
OT: vcera ty komentare s cizopasnikem, to nemelo chybu, priste by mi stacil i zvuk, rezal jsem se celou dobu: treba mastnej jak psi gule,.... prodal jsme mu auto a on ho omotal kolem sloupu,.... nebude to nic proti nicemu,ale je fajn

O co jde? :)

Já si říkal, co to je za komentátora a jaktože už nedělá na ČT, tam bys cizo zapadl z fleku
ygg

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmmm...tak teď už to tak hezky nevypadá, ale zase je vždy lépe, když se náběh na průser ukáže raději dřív. Buď se na to člověk může rovnou zvysoka, nebo alespoň ví, že si má dávat dvakrát takového majzla. Jinak za sebe .... pokud bych neměl někoho, kdo tyhle věci OPRAVDU umí....zařídit i ohlídat si...tak bych do toho nešel.

Jinak ses aspoň seznámil s realitou....na něco podobného bohužel narazíš asi víckrát. Hlavně jsem ale debil , protože jsem přehlédl, že sice má napsáno první majitel, ale ne koupeno nové v ČR ... a to je věc, kterou 99% lidí neopomine zdůraznit. Logicky. Pokud to u auta není jasně uvedeno, je téměř jisté, že je dotažené zvenku.
Seva98

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na druhou stranu se na to muzete podivat jinak, pokud dotycny dovazi auta, tak bude dovazet takove auta, ktere dokaze prodat a ne auta, ktera jsou temer neprodejna, takze sam urcite chce at je to auto v dobrem stavu, kdyz ho dovezl z Danska, take je to auto puvodne z Danskeho autobazaru, kde bude reputace prodejcu urcite na vyssi urovni, nez reputace prodejcu v ceskych auto bazarech atd.

Dovoz ma i svoje vyhody, ale minimlane prover pres VIN jestli neni kradene nebo na nej neni leasing, neni nic horsiho nez si koupit auto s kterym vyjedes za hranice a oni te stopnou kvuli toho, ze bylo kradene.

https://www.zonetraininglog.com
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Na druhou stranu se na to muzete podivat jinak, pokud dotycny dovazi auta, tak bude dovazet takove auta, ktere dokaze prodat a ne auta, ktera jsou temer neprodejna, takze sam urcite chce at je to auto v dobrem stavu, kdyz ho dovezl z Danska, take je to auto puvodne z Danskeho autobazaru, kde bude reputace prodejcu urcite na vyssi urovni, nez reputace prodejcu v ceskych auto bazarech atd.

Dovoz ma i svoje vyhody, ale minimlane prover pres VIN jestli neni kradene nebo na nej neni leasing, neni nic horsiho nez si koupit auto s kterym vyjedes za hranice a oni te stopnou kvuli toho, ze bylo kradene.

s timhle uplne souhlasim, jestli to taha, tak neco co stoji za to
a VIN kod si zkontrolovat dokazes
Spazik

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

This :-)

reegis

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi měl bych na vás dotaz. Neví náhodou někdo z vás kolik by stálo přestavit pravé řízení na levé u Octavia II RS r.v. 2006 2.0 tdi 125kw?
Petey

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pocitaj od 2500 eur vyssie,ale takto prerobene auto sa u nas na Slovensku neda prihlasit,neviem ako je to u vas
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedá se přihlásit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - koupe auta - podekovani Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: