|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
petr616
|
Zaslal: po duben 29, 2013 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
ty jsi resil sam, ze se foti v trenkach, ale pokud jsi tim chtel upozornit na globalni oteplovani, mel jsi to napsat trosku jinak
i jini se nataci fotakem sami, takze zase detska vymluva, a porad nic o tom, ze to proste neni bench
jakyma radama se mam ridit ja? treba mi neco uteklo, jeden nikdy nevi
ano dava 165, ale taky po pauze
a rekl bych, ze do rpazdnin da vic
co se u tebe asi cekat neda, co?
ze by ses s nekym domluvil a ukazal 5 cistych tlaku na bench aspon se 110 |
naposled pro blbe : "vidis sam ze borec po 5 letech cviceni benchuje 80kg, hlavne ze se nakrucuje pred zrcadlem jak teplous v trenkach s zilou na bicaku " tim sem chtel rict ze misto nakrucovani se v trenkach pred zrcadlem by bylo lepsi cvicit tak aby nezvedal vahy jak 65kg klucinam nevim kde jis prisel na to ze ta veta je postavena o tom ze me vadi trenky, ale to je na tomto foru normalni, keci a pritom jenom kopa blabolu a nesmyslu.
rikam kotouce tam jsou natocene co se ti dal nezda ???
no to ze ma 8 pauz do roka to me nezajima, ja si je nedavam a taham kazdej rok vic kupodivu cim to bude ??? asi prejdu na draperuv trenink abych byl po 4 letech zpatky tak nekde okolo 150kg MT treba me pak ta zila vyroste a budu konecne stastny no ja cvicim kupodivu pro to abych kazdy rok zvedal vic to je co ? 5 tlaku ze 110 na regulernim bencho neni problem, kor ne v BG stema kotoucenam co si tady draper pise
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 29, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | [
naposled pro blbe : "vidis sam ze borec po 5 letech cviceni benchuje 80kg, hlavne ze se nakrucuje pred zrcadlem jak teplous v trenkach s zilou na bicaku " tim sem chtel rict ze misto nakrucovani se v trenkach pred zrcadlem by bylo lepsi cvicit tak aby nezvedal vahy jak 65kg klucinam nevim kde jis prisel na to ze ta veta je postavena o tom ze me vadi trenky, ale to je na tomto foru normalni, keci a pritom jenom kopa blabolu a nesmyslu.
rikam kotouce tam jsou natocene co se ti dal nezda ???
no to ze ma 8 pauz do roka to me nezajima, ja si je nedavam a taham kazdej rok vic kupodivu cim to bude ??? asi prejdu na draperuv trenink abych byl po 4 letech tak nekde okolo 150kg treba me pak ta zila vyroste a budu konecne stastny no ja cvicim kupodivu pro to abych kazdy rok zvedal vic to je co ? 5 tlaku ze 110 na regulernim bencho neni problem, kor ne v BG stema kotoucenam co si tady draper pise |
jenomze on necvici, aby ohybal osu na falsovanem benchi
on cvici aby to vypadalo (ted strilim do tmy)
neznam moc kluku co pri 65 kilech benchuji 80
pokud to vypada dobre, proc pridavat?
koutoce mozna, ale nejsi tam ty, jak je zvedas :-D
vlastne jsme tvuj bench, na rozdil od Drapera ( a sam nemam takovou techniku a to si myslim, ze to nesvindluju, nemam)
proc by nemohl mit pauzy? ze ty si je nedavas mluvi o cem? o nicem
kdyz cvicis aby jsi zvedal vic, kolik ted zvedas?
a kdyz 110 neni problem, natocis to?
a co otazka dalsich cviku?
co zminovana mrtvola? co shyby? kolik drepnes? proc nedas taky aktualku?? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po duben 29, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
Ja nechci bejt nejakej rejpavej, ale tady se to nejmenuje "Taham pul tuny na cince, jsem king" ... posilovani a fitness je z myho hlediska o tom pristupu a postave... a to ty petre nemas ani jedno.... je hezky, ze tahas 112 kilo na multipresu a na mrtvolach kdovi kolik....ale zcela objektivne je treba uznat, ze drejprd i pres svy pauzy porad vypada mnohem lepe nez ty ....takze opravdu nechapu co se tu snazis resit.... a to, ze na bench netaha tolik? ...komu to vadi?... jde draper na nejakej silovej viceboj?....pise nekde, ze taha na benchi vic nez ty? .... tak nerozumuj, odejdi zase z fora a bez radsi premejslet jak nebejt za hlupaka.... opravdu jsem nepochopil smysl tvych prispevku.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po duben 29, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
jenomze on necvici, aby ohybal osu na falsovanem benchi
on cvici aby to vypadalo (ted strilim do tmy)
neznam moc kluku co pri 65 kilech benchuji 80
pokud to vypada dobre, proc pridavat?
proc by nemohl mit pauzy? ze ty si je nedavas mluvi o cem? o nicem
kdyz cvicis aby jsi zvedal vic, kolik ted zvedas?
a kdyz 110 neni problem, natocis to? |
No on ju urcite neohne ani na nefalsovanem, to by musel bejt gumovej...
Ty si opravdu myslis ze to jak vypada je zasluha predevsim toho jak cvici jo ? A proto co pul roku vypad jak chcipak jo ? tak to pak jo....
Tak se pod podivat k nam, tady takovy rostou, asi dobrej oddil
otazka zni obracene, proc pridavat kdyz se da ubirat a vypad to porad stejne
Muzes me rict v cem konkretne a v tomto provedeni sou ty pauzi dobre ?
Cvicim proto ze me to bavi, rekord si zkousim jednou za rok v normalni posilovne kde je klasickej bench a dlouha osa na MT, kotouce ktery maji od 19,7 - 20,3kg a i pres to ze pres rok krome prazdninovejch 2 mesicu svicim v "domacich" podminach a pres prazdniny nasadim korte abych dostal do ruky normalni osy atd tak ti to pak klidne natocim, za 500 ze ses to ty
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 29, 2013 5:45 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | [
No on ju urcite neohne ani na nefalsovanem, to by musel bejt gumovej...
Ty si opravdu myslis ze to jak vypada je zasluha predevsim toho jak cvici jo ? A proto co pul roku vypad jak chcipak jo ? tak to pak jo....
Tak se pod podivat k nam, tady takovy rostou, asi dobrej oddil
otazka zni obracene, proc pridavat kdyz se da ubirat a vypad to porad stejne
Muzes me rict v cem konkretne a v tomto provedeni sou ty pauzi dobre ?
Cvicim proto ze me to bavi, rekord si zkousim jednou za rok v normalni posilovne kde je klasickej bench a dlouha osa na MT, kotouce ktery maji od 19,7 - 20,3kg a i pres to ze pres rok krome prazdninovejch 2 mesicu svicim v "domacich" podminach a pres prazdniny nasadim korte abych dostal do ruky normalni osy atd tak ti to pak klidne natocim, za 500 ze ses to ty
|
ale on je ohybat na rozdil od tebe nechce!
ano, to jak vypada je jeho zasluha, nebo myslis, ze nekoho jineho??
treba moji sousedky???
proc by byla pauza spatna mi rekni ty, ja vidim jenom pozitiva jako je dopocinek a regenerace, vice casu..
dobre, jaky rekord mas z lonska?
staci mi bench, mrtvy tah, shyby, drepy a military press _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: po duben 29, 2013 5:47 pm Předmět: |
|
|
To je hezké, jaký tady ma Draper fanklub a zastánce  Jinak je to jen krmení trolla btw ... _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po duben 29, 2013 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Ja nechci bejt nejakej rejpavej, ale tady se to nejmenuje "Taham pul tuny na cince, jsem king" ... posilovani a fitness je z myho hlediska o tom pristupu a postave... a to ty petre nemas ani jedno.... je hezky, ze tahas 112 kilo na multipresu a na mrtvolach kdovi kolik....ale zcela objektivne je treba uznat, ze drejprd i pres svy pauzy porad vypada mnohem lepe nez ty ....takze opravdu nechapu co se tu snazis resit.... a to, ze na bench netaha tolik? ...komu to vadi?... jde draper na nejakej silovej viceboj?....pise nekde, ze taha na benchi vic nez ty? .... tak nerozumuj, odejdi zase z fora a bez radsi premejslet jak nebejt za hlupaka.... opravdu jsem nepochopil smysl tvych prispevku.... |
ale to si klidne rejpni, nebud stydlivka
Divej kdyz chces kazdej rok zvedat vic a vic tak je to cesta kterou si musis vydrit, to snad chapeme vsichni.
Kdyz chces vypadat lip a lip to je taky cesta kterou si vydrez, ale kdyz po 4 letech vypadas hur a tahas min a min tak to podle me neni dobra cesta, proto pisu ze je traged. Prece tohle neni styl ktery by mel mit zajem kdokoliv cist, co si z toho beres, ze udela milion seriia pak vypada v pulce roku jak na zacatku ? a to jeste diky genetice, sak uvidime jak ty budes vypadat a kolik budes tahat, abys nezustal nekde na pul cesty, s 80kg na benchu a svalu jeste min jak ja, na to pozor
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po duben 29, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | To je hezké, jaký tady ma Draper fanklub a zastánce Jinak je to jen krmení trolla btw ... |
me se to taky libi, je to az dojemne no nejak se cas zabit musi, na tomhle foru to snad ni jinak nejde, tohle je na jistotu
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 29, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: |
Kdyz chces vypadat lip a lip to je taky cesta kterou si vydrez, ale kdyz po 4 letech vypadas hur a tahas min a min tak to podle me neni dobra cesta, proto pisu ze je traged. Prece tohle neni styl ktery by mel mit zajem kdokoliv cist, co si z toho beres, ze udela milion seriia pak vypada v pulce roku jak na zacatku ? a to jeste diky genetice, sak uvidime jak ty budes vypadat a kolik budes tahat, abys nezustal nekde na pul cesty, s 80kg na benchu a svalu jeste min jak ja, na to pozor |
taha min, protze mel pauzu
ctes to tu aspon po pate, a furt to neakceptujes
ano, neni to styl ktery by mel kdokoliv cist, tak at to kdokoliv necte, D. si muze psat co chce
ze by mel min svalu nez ty?
to bych se i vsadil ze nema
ty jsi mozna tezsi, ale kdyz vypustis vodu a odbouras tuk, budes rad za to same
a to jsi niekde nepostoval svoje parametry _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po duben 29, 2013 5:57 pm Předmět: |
|
|
ale on je ohybat na rozdil od tebe nechce!
ano, to jak vypada je jeho zasluha, nebo myslis, ze nekoho jineho??
treba moji sousedky???
proc by byla pauza spatna mi rekni ty, ja vidim jenom pozitiva jako je dopocinek a regenerace, vice casu..
staci mi bench, mrtvy tah, shyby, drepy a military press |
no to by byl jeste vetsi vul, to by se hnedka provarilo ze i kdyby chtel tak hovno
no hlavne jeho maminky a spis teda tatinka, samozrejme ze to je moje vymluva ale co dela genetika sem uz davno pochopil.
pauza je vyborna, pokud se po ni vratis odpocinutejjsi, silnejsi, zregenerovanejsi a skocis do jeste rozjetejsiho rychliku, rozhodne ne, ze spadnes nekam kdes byl davno a ani nevis jak z toho ven a to nekolikrat rocne, proste pokud chce nekdo dobre vypadat nebo zvedat vahy to uz je jedno, nedelat to co on, je to hovadina, a kolikrat do roka, to je k smichu k nicemu jinemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po duben 29, 2013 5:59 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | já nevim, na co si stěžujete... že tu není sranda apod., vždyť petr právě přišel, udělal kopec srandy a zase potichu poníženě odejde (doufejme), aby se za nějaký čas vrátil a opět se historicky znemožnil takoví lidi jsou tu potřeba, udělají srandu ani o tom nevědí a jdou zase o dům dál |
no tak zrovna ty tebe si pamatuju jako jednoho z mala, asi to bude tim nikem kterej te i celkem slusne vystihuje. nahoda ? no prave nekdo si pise log, ani nevim ze to je celkem prdel, pak se tomu nekdo zasmeje, verejne si postezuje ze uz to zase takova prdel neni a je zle, ja to nechapu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 29, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
no hlavne jeho maminky a spis teda tatinka, samozrejme ze to je moje vymluva ale co dela genetika sem uz davno pochopil.
|
genetika je vymluva
tech co nechteji dodrzovt jidelnicek a trening
a neodpovedel jsi mi na tvoje vykony _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po duben 29, 2013 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | petr616 napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
|
genetika je vymluva
tech co nechteji dodrzovt jidelnicek a trening
a neodpovedel jsi mi na tvoje vykony |
No kez by to byla pravda, ale ted si lzes sam sobe...
moje vykony, no to bohuzel neni tak jednoduche, ani to neni dobry dotaz, ja si tady muzu napsat prakticky co chci takze vypovedni hodnota nula to je ti snad jasne. v soucasne dobe by me to v celku taky zajimalo, ovsem sam chapes ze trenovat na MP a pak zlouset maxko na normal benchu uplne jinde neni jaksi idealni, ba naopak a takto je to se vsim, na MT mam trictvrte roku kratkou osu kde nenalozim vic jak 170kg pac nejsou kotouce, stim jezdim petky, v logu mam zapis nekdy z minulyho leta 1x200kg bez pasku MT, a to sem ten rok nejel korte a nechodil 2 mesice ale jenom jeden a do toho jeste celkem solidne chlastal a sral na jidelnicek a valel se porad nekde u vody pak jsem jenom zkusil maxko MT v normalni posilovne s normalni osou a kotucema co vazi tak jak maji. no uvidime za par mesicu. jinak bench 3x120kg, shyby nedelam, jenom na zacatku na protazeni, PP 90 kg necvicim jenom sem ho zkousel po delsi dobe, na te male ose se to proste neda...drep 160kg, letos verim ze to bude zase o kousek dal zvlast jestli se na 2 mesice donutim drzet korte. tak ted me zkritizuj, kdo dava vic atd, ale tobu uplne uniklo co jsem chtel rict, urcite ne se tady dohadovat kdo zveda vic...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po duben 29, 2013 6:17 pm Předmět: |
|
|
petr: pokud bezdůvodně jako první do někoho rýpneš, že cvičí na hovno, všechno dělá úplně na pytel a zvedá kulový, tak bys měl ty sám být lepší ne? (kdybys nezačal s tou bezdůvodnou kritikou jako první, tak jsou tvoje výkony každýmu ukradený)
pokud se nechceš dohadovat, kdo zvedá víc, tak nezačínej debatu "kdo zvedá míň"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|