|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: po duben 29, 2013 7:40 pm Předmět: |
|
|
Konec diskuse s petrem616, který se uklidní, jinak si dá dlouhou pauzu od psaní na fóru. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: po duben 29, 2013 7:42 pm Předmět: |
|
|
chudak draper, je tu jak hromozvod :) Nahoda?
Kazdopadne neviem preco sa kazdy druhy donho navaza ze:
1.) nema silu ked:
a) silu ma velmi slusnu. Ked vravis ze je slaby bolo by fajn to dolozit nejakou statistikou alebo s cim/kym porovnavas.
b) nikdy som nezbadal ze by ho sila nejak prioritne zaujimala a podriadoval tomu trening.
2.) ze vyzera rovnako ako pred 4 rokmi:
a.) co nemusi byt nutne zla vec, kedze vo vysledku to znamena lepsie jak 98% tunajsieho fora.
b.) po tych rokoch je uz velmi blizko svojmu maximalnemu potencialu. Cakal si Phila Heata? Dufam ze si uvedomujes co take kazdorocne zmeny obnasaju.
c.) chcelo by to hodit tvoju porovnavacku z pred 4 rokov a teraz aby si dolozil ze sa to da aj ovela efektivnejsie.
ps..ten 70 kilovy borec co dava 200 na mt..rad si ho pozrem..snad jediny o ktorom viem je junior Toma.K a ten uz davno zavodi. Ostatni su len anonymne riadky vysledkovych listin siloveho trojboja.
heh funky debata
Naposledy upravil seeya dne po duben 29, 2013 7:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po duben 29, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
zezačátku jsem se bavil to co napsal peter616, ale pak už to přešlo. Bych mu dal natvrdo ban, že tu uráží kde koho.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
HerrThomas
|
Zaslal: po duben 29, 2013 7:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po duben 29, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | ps..ten 70 kilovy borec co dava 200 na mt..rad si ho pozrem..snad jediny o ktorom viem je junior Toma.K a ten uz davno zavodi. Ostatni su len anonymne riadky vysledkovych listin siloveho trojboja. |
Jen takovy maly offtopic, brzy uvidis, teda doufam :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po duben 29, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | jako bez "urazek" to tady asi nejde , x tej koment co je uplne mimo real, kdyz na neco reaguju tak aspon tak aby to melo hlavu a patu, a ne neco placnout a delat jeste chytraka a vykrikovat nesmysly.
Decka v klidu, diskuze na zabiti casu nic vic nic min , par lidi se chytlo, to uz tady tak chodi. skoda ze tady neni sam mistr bicak, o tom se tady napsalo nejvic a od nej ani radka,asi pumpuje zilu... |
Ještě že sis to uvědomil
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po duben 29, 2013 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | seeya napsal: | | ps..ten 70 kilovy borec co dava 200 na mt..rad si ho pozrem..snad jediny o ktorom viem je junior Toma.K a ten uz davno zavodi. Ostatni su len anonymne riadky vysledkovych listin siloveho trojboja. |
Jen takovy maly offtopic, brzy uvidis, teda doufam :-) |
Na teba som si spomenul tiez ale zatial 190 a tusim mas o cosi viac ako 70, takze tesne pod radarom :)..inak good luck, uz som ti pisal ze ten mt je fakt masaker nech sa na to pozeram hocijako
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po duben 29, 2013 8:04 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Seva98 napsal: | | seeya napsal: | | ps..ten 70 kilovy borec co dava 200 na mt..rad si ho pozrem..snad jediny o ktorom viem je junior Toma.K a ten uz davno zavodi. Ostatni su len anonymne riadky vysledkovych listin siloveho trojboja. |
Na teba som si spomenul tiez ale zatial 190 a tusim mas o cosi viac ako 70, takze tesne pod radarom :)..inak good luck, uz som ti pisal ze ten mt je fakt masaker nech sa na to pozeram hocijako |
Diky, ja doufam, ze 200 bude brzy, uz je na case tam dat vic :-) a treba tam za 10 let bude i 3xBW jestli u toho vydrzim
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 29, 2013 8:07 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | 2
"vypadat porad stejne kvuli genetice, porad neco vymyslet za pul roku se na to vysrat, dyt je to porad dokola, za 4 roky nic, krome milionu serii neni co resit, bud je jich milion nebo milion a pul, silove tragedie a bohuzel kazdej rok to de cim dal tim vic dolu, mrtvola je tak na urovni 70kg borca po dvou letech cviceni , ja opravdu nechapu co tohle ma mit za smysl a proc si vubec neco takovyho porad do kola cist dyt to sou naprosto nesmyslny veci."
kde tam je napsany ze 200kg MT da 70 kilovej borec ????!!!!!???? kdyz neumis cist tak nelez na fora ale telefonuj si s nekym treba po skypu bude to jednodusi pro vsechny !
ano arnihio co da 200kg na bench priblizne stejnou technikou jako ja na MP pokud si dobre pamatuju...ten se ale o tu zilu na bicaku marne realne snazi chudak, ne ze bych mu ji nepral ale genetika je genetika nebo sypka no tam uz nic mezi neni...
prosimte proc se bavis o mrtvole kdyz ji mas 120kg, to ma bejt jako for ? ja se taky nebavim o shybech kdyz su rady ze jich udelam deset, omg...
kolik teda ralne ted benchujes ? 90Kg ? ty ses tady ten co mele ze za pul roku 120 na BP, ja jsme ti uvedl realna cisla z minulych prazdnin kdy jsem byl v regulerni posilovne, kolik dam ted nevim ale urcite vic pac me nejak draperuv log neinspiroval ze bych jel jeho style, nevim ti proc cece...
tak to vysyp kovboju at muzu jit spat jeste s vetsim usmevem na rtech, jedem bench, drep, mrtvolu nemusi. jediny co si pamatuju tak si byl silnej na ramena, to se musi nechat. |
prave ze draper dal 200 kg na mrtvolu
a ty jsi rikal ze ma vykony jako 70kg borec
tak cekam, az mi ho predstavis
arnie chtel primarne bench, pak az zilu
o mrtvole se bavim, protze je to podle me realna ukazka sily
ted realne nebenchuju, protze jsem uz 5 tydnu doma, ale 120 nepovazuju za nejak velke cislo, ale ja to beru jako vyjimku, protoze mi tlakove cviky jdou
realne jsme dal cca 5 tydnu zpet 4x8x9, moje maxko je 9x10x100 a jednou po deviti pred cca rokem a pul (BW 80-85)
drepy na maxko nejedu uz asi 2 roky, predtim 148 (?) cca 2x BW
tak jeste k tem tvym zazrakum dopis svou vahu
púodle toho co pises to bude tech 65 kilo, kdyz jsi dal ty dva metraky jenom jednou, ne?
EDIT: pridavam tvoje PMko: . ..A ty srabiku se priste neplet do diskuze kde pak nemas ani na to napsat po pravde vlastni vykony, hlavne ze delas chytraka a skutek utek, takovejch vas tady ale je... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po duben 29, 2013 9:47 pm Předmět: |
|
|
Ustinove len na okraj, veľa vecí stojí a padá na genetike a mohol by si sa aj rozdrapiť. Buď rád za tú svoju. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po duben 29, 2013 10:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út duben 30, 2013 6:33 am Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | seeya napsal: | | Seva98 napsal: | | seeya napsal: | | ps..ten 70 kilovy borec co dava 200 na mt..rad si ho pozrem..snad jediny o ktorom viem je junior Toma.K a ten uz davno zavodi. Ostatni su len anonymne riadky vysledkovych listin siloveho trojboja. |
Na teba som si spomenul tiez ale zatial 190 a tusim mas o cosi viac ako 70, takze tesne pod radarom :)..inak good luck, uz som ti pisal ze ten mt je fakt masaker nech sa na to pozeram hocijako |
Diky, ja doufam, ze 200 bude brzy, uz je na case tam dat vic :-) a treba tam za 10 let bude i 3xBW jestli u toho vydrzim |
Na nasobky vahy bych moc nekoukal. Vykon 3x BW je vzdycky mnohem jednodussi dosahnou pro nejakou muší vahu.
Napr. 60kg cvicenec da 180 kg v MT, coz je vykon nic moc. 330kg od 110 kg cvicene je spickovej vykon i v mezinarodnim meritku....
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út duben 30, 2013 6:36 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Seva98 napsal: | | seeya napsal: | | Seva98 napsal: | | seeya napsal: | | ps..ten 70 kilovy borec co dava 200 na mt..rad si ho pozrem..snad jediny o ktorom viem je junior Toma.K a ten uz davno zavodi. Ostatni su len anonymne riadky vysledkovych listin siloveho trojboja. |
Diky, ja doufam, ze 200 bude brzy, uz je na case tam dat vic :-) a treba tam za 10 let bude i 3xBW jestli u toho vydrzim |
Na nasobky vahy bych moc nekoukal. Vykon 3x BW je vzdycky mnohem jednodussi dosahnou pro nejakou muší vahu.
Napr. 60kg cvicenec da 180 kg v MT, coz je vykon nic moc. 330kg od 110 kg cvicene je spickovej vykon i v mezinarodnim meritku.... |
Ja vim, ze pro jine vahy to je pak jinak, to je spis takovy hodne dlouhodoby osobni cil za kterym se nijak cilene nezenu, ale verim, ze nekdy padne
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 30, 2013 7:04 am Předmět: |
|
|
Shrnte mne prosim strucne, co to tu ten vysinutec 6.1.6 mele. Skoncil jsem na strane 689 a dal se mne to cist ted nechce. Co jsem tedy pochopil je, ze jsem teplej samponek, co se kazdej den v trenkach nakrucuje pred zrcadlem a foti si svoji zilu na bicaku, ktera je smyslem jeho existence. Minimalne 5 let vypadam +/- porad stejne, ale me vykony rok od roku klesaji. Cviceni me nebavi, ale cvicim proto, aby se ma bicepsova zila udzovala minimalne na stejnem levelu, lepe pak aby byla rok od roku vetsi. Co tam bylo dal? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|