Trénink 2+1

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trénink 2+1  Úvodní stránka -> Trénink -> Trénink 2+1
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marki

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 10:56 am    Předmět: Trénink 2+1 Odpovědět s citátem

Ahoj,
jsem sice holka, ale posilování dělám už 8 let, nic závodně ( i když loni kondiční soutěž), ale jsem dříč, to jo:-) Jela jsem teď korte 4 týdny, skončila jsem na MT 65 kg, dřep 60 kg a BP 45 kg. Jezdila jsem vždy 6x6 k tomu doplňkový cviky, hlavně záda a nohy.
Mno k věci, jedu teď trénink 2+1 stylem:
1: Záda + hamstringy + triceps, biceps

MT 6x8 opak v superserii se shyby s dopomocí 6-10 opak
stahování kladky před hlavu (37,5 kg) 4 x 6 - 8 op. + mrtvola s rovnýma nohama 4 x 8 - 10 op.
přítahy T osy nebo VČ 4 x 8 - 10 + zakopávání shazovaná 4 serie 20 kg-15kg-12kg do max.
přítahy na stroji nebo JČ paralel úchop . 4 x 8 - 10 + výpady vzad ( nebo hluboký dřep)

BP podhmatem na úzko + bic. zdvyh VČ
kliky na bradlech nebo JČ nad hlavu nebo něco + kladiva nebo spodní kladka "V"

2: kvadr. + prsa + ramena
hluboký dřep 6 serií 8-12 op. + BP 4 x 6 - 8 op.
hacken dřep špičky od sebe 4 x 10 + BP šikmá lavice nebo JČ šikmá l. 4 x 8 - 12 op.
leg press 4 x 12 - 15 + rozpažky nebo protisměrné kladky 10 - 12 op.
leg press naširoko nebo široký dřep 4 x 12 - 15 + tlaky VČ ve stoje 4 x 6 - 8 op.
tlaky v sedě s JČ 4 x 8 - 10 v SS s přítahy JČ k bradě
rozpažky 4 x max.

k tomu něco na břicho, ve dnech volna hodina spinnu nebo běh, orbitrack a tak.

Jen mi zajímá názor zkušených , jestli je to postavený tak nějak přijatelně, vyhovuje mi to, do hodiny stíham, jak jedu SS, takže ani nedávam před nebo po kardio.
Stravu držim, to jo, regenerace výborná, ve dnech volna není problém jít i ráno a večer na kardio, nekdy dávam i ráno trénink a večer kardio
díky za názory
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 11:01 am    Předmět: Re: Trénink 2+1 Odpovědět s citátem

pokud ti to vyhovuje tak se toho drz a nedej na nici poznamky

ja bych mel otazku, jestli z teh hlubokych drepu necitis i zadek?
tam se apojuje i zadni strana stehen, takze bych volil variantu celnich drepu, pokud se chces zamerovat na predek
Marki

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 12:56 pm    Předmět: Re: Trénink 2+1 Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
tam se apojuje i zadni strana stehen, takze bych volil variantu celnich drepu, pokud se chces zamerovat na predek

jojo, zadek to bere dobře, a to právě chci, páč jsem donedávna jela jen klasický sotva k paralel, měla jsem akorát nateklý a zalitý nohy jak konve..takle mi aspoň naskočil pěknej tvar a hlavně kulatej zadek:-) a manža si čvachtá:-) já ty nohy cvičím spíš tak abych je unavila, nedrtím je do krve, přeci jen je drtím na spinnu ( jezdím na težko) a u holky to není moc hezký..i když ty moje ramena na holku taky trochu přečuhujou holčičí normál
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 12:58 pm    Předmět: Re: Trénink 2+1 Odpovědět s citátem

Marki napsal:
Peter Ustinov napsal:

jojo, zadek to bere dobře, a to právě chci, páč jsem donedávna jela jen klasický sotva k paralel, měla jsem akorát nateklý a zalitý nohy jak konve..takle mi aspoň naskočil pěknej tvar a hlavně kulatej zadek:-) a manža si čvachtá:-) já ty nohy cvičím spíš tak abych je unavila, nedrtím je do krve, přeci jen je drtím na spinnu ( jezdím na težko) a u holky to není moc hezký..i když ty moje ramena na holku taky trochu přečuhujou holčičí normál

v poradku
ja to myslel tak, ze pokud z nich citis vic zadek, tak ty hluboke drepy presun do prvniho dne k hamstringum
a na kvadry dej golblet drepy, celni drepy atd.
Marki

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 1:03 pm    Předmět: Re: Trénink 2+1 Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

golblet dřepy..?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 1:07 pm    Předmět: Re: Trénink 2+1 Odpovědět s citátem

Marki napsal:
Peter Ustinov napsal:

golblet dřepy..?

omluva
preklep
Goblet drepy

prestoze jsou hluboke, tak vaha pred telem nuti svaly zabirat jinak a citil jsem z nich vice predni cast stehen
ale kazdy jsme jiny
vyzkousej a uvidis
Marki

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hej, to zkusím, podobný jezdím na hackenu, i když tam ten vozík nedovolí tak hluboko...
spíš mi žere MT s naplýma nohama, nemůžu si pomoct, ale při klasický mrtvole cítim ty nohy víc, při proplejch kolenech mam akorát co dělat ,abych nepadla na čumu...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:
hej, to zkusím, podobný jezdím na hackenu, i když tam ten vozík nedovolí tak hluboko...
spíš mi žere MT s naplýma nohama, nemůžu si pomoct, ale při klasický mrtvole cítim ty nohy víc, při proplejch kolenech mam akorát co dělat ,abych nepadla na čumu...

tak proc ho delas?
nedelej ho a je to!
dej radsi vystupy na lavicku
Marki

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pže je to jeden ze základních cviků, zakopávání můžu jen omezeně (špatný úpon hýžď. svalu), tak moc jiných variant nemám. ale pravda, výstupy nebo výpady vzad, to by šlo...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marki napsal:
pže je to jeden ze základních cviků, zakopávání můžu jen omezeně (špatný úpon hýžď. svalu), tak moc jiných variant nemám. ale pravda, výstupy nebo výpady vzad, to by šlo...

ale to neni dogma
ano zakladni cviky prinaseji (vetsinou) nejlepsi vysledky, ale pokud ti nefunguji, tak se jich jenom proto nedrz

Rychle na stránku:

Přejdi na: