|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marki

|
Zaslal: út duben 30, 2013 10:56 am Předmět: Trénink 2+1 |
|
|
Ahoj,
jsem sice holka, ale posilování dělám už 8 let, nic závodně ( i když loni kondiční soutěž), ale jsem dříč, to jo:-) Jela jsem teď korte 4 týdny, skončila jsem na MT 65 kg, dřep 60 kg a BP 45 kg. Jezdila jsem vždy 6x6 k tomu doplňkový cviky, hlavně záda a nohy.
Mno k věci, jedu teď trénink 2+1 stylem:
1: Záda + hamstringy + triceps, biceps
MT 6x8 opak v superserii se shyby s dopomocí 6-10 opak
stahování kladky před hlavu (37,5 kg) 4 x 6 - 8 op. + mrtvola s rovnýma nohama 4 x 8 - 10 op.
přítahy T osy nebo VČ 4 x 8 - 10 + zakopávání shazovaná 4 serie 20 kg-15kg-12kg do max.
přítahy na stroji nebo JČ paralel úchop . 4 x 8 - 10 + výpady vzad ( nebo hluboký dřep)
BP podhmatem na úzko + bic. zdvyh VČ
kliky na bradlech nebo JČ nad hlavu nebo něco + kladiva nebo spodní kladka "V"
2: kvadr. + prsa + ramena
hluboký dřep 6 serií 8-12 op. + BP 4 x 6 - 8 op.
hacken dřep špičky od sebe 4 x 10 + BP šikmá lavice nebo JČ šikmá l. 4 x 8 - 12 op.
leg press 4 x 12 - 15 + rozpažky nebo protisměrné kladky 10 - 12 op.
leg press naširoko nebo široký dřep 4 x 12 - 15 + tlaky VČ ve stoje 4 x 6 - 8 op.
tlaky v sedě s JČ 4 x 8 - 10 v SS s přítahy JČ k bradě
rozpažky 4 x max.
k tomu něco na břicho, ve dnech volna hodina spinnu nebo běh, orbitrack a tak.
Jen mi zajímá názor zkušených , jestli je to postavený tak nějak přijatelně, vyhovuje mi to, do hodiny stíham, jak jedu SS, takže ani nedávam před nebo po kardio.
Stravu držim, to jo, regenerace výborná, ve dnech volna není problém jít i ráno a večer na kardio, nekdy dávam i ráno trénink a večer kardio
díky za názory
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 30, 2013 11:01 am Předmět: Re: Trénink 2+1 |
|
|
pokud ti to vyhovuje tak se toho drz a nedej na nici poznamky
ja bych mel otazku, jestli z teh hlubokych drepu necitis i zadek?
tam se apojuje i zadni strana stehen, takze bych volil variantu celnich drepu, pokud se chces zamerovat na predek _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: út duben 30, 2013 12:56 pm Předmět: Re: Trénink 2+1 |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | ja bych mel otazku, jestli z teh hlubokych drepu necitis i zadek?
tam se apojuje i zadni strana stehen, takze bych volil variantu celnich drepu, pokud se chces zamerovat na predek |
jojo, zadek to bere dobře, a to právě chci, páč jsem donedávna jela jen klasický sotva k paralel, měla jsem akorát nateklý a zalitý nohy jak konve..takle mi aspoň naskočil pěknej tvar a hlavně kulatej zadek:-) a manža si čvachtá:-) já ty nohy cvičím spíš tak abych je unavila, nedrtím je do krve, přeci jen je drtím na spinnu ( jezdím na težko) a u holky to není moc hezký..i když ty moje ramena na holku taky trochu přečuhujou holčičí normál
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 30, 2013 12:58 pm Předmět: Re: Trénink 2+1 |
|
|
| Marki napsal: | | Peter Ustinov napsal: | ja bych mel otazku, jestli z teh hlubokych drepu necitis i zadek?
tam se apojuje i zadni strana stehen, takze bych volil variantu celnich drepu, pokud se chces zamerovat na predek |
jojo, zadek to bere dobře, a to právě chci, páč jsem donedávna jela jen klasický sotva k paralel, měla jsem akorát nateklý a zalitý nohy jak konve..takle mi aspoň naskočil pěknej tvar a hlavně kulatej zadek:-) a manža si čvachtá:-) já ty nohy cvičím spíš tak abych je unavila, nedrtím je do krve, přeci jen je drtím na spinnu ( jezdím na težko) a u holky to není moc hezký..i když ty moje ramena na holku taky trochu přečuhujou holčičí normál |
v poradku
ja to myslel tak, ze pokud z nich citis vic zadek, tak ty hluboke drepy presun do prvniho dne k hamstringum
a na kvadry dej golblet drepy, celni drepy atd. _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: út duben 30, 2013 1:03 pm Předmět: Re: Trénink 2+1 |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | a na kvadry dej golblet drepy, celni drepy atd. |
golblet dřepy..?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: út duben 30, 2013 1:15 pm Předmět: |
|
|
hej, to zkusím, podobný jezdím na hackenu, i když tam ten vozík nedovolí tak hluboko...
spíš mi žere MT s naplýma nohama, nemůžu si pomoct, ale při klasický mrtvole cítim ty nohy víc, při proplejch kolenech mam akorát co dělat ,abych nepadla na čumu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 30, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Marki napsal: | hej, to zkusím, podobný jezdím na hackenu, i když tam ten vozík nedovolí tak hluboko...
spíš mi žere MT s naplýma nohama, nemůžu si pomoct, ale při klasický mrtvole cítim ty nohy víc, při proplejch kolenech mam akorát co dělat ,abych nepadla na čumu... |
tak proc ho delas?
nedelej ho a je to!
dej radsi vystupy na lavicku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|