No to je prave ta tragedie, ty uz to tady asi dobre znas, me by to nenapadlo a asi bych si rikal ze na to ti lidi prijdou, ale tady ne , sou to fotky z profilu komukoliv pristupne, po roce cviceni, je tam u galerii uvedeno i datum, 2011 kdyby to i pres to byl problem najit. Je zajimave ze se tady nenasel jeste ani jeden clovek co by jenom ignorantsky nereagoval jako stado ovci a trosku se zamyslel.... ono celkove na tomto foru se neni cemu divit, stim uz asi pocital dopredu i draprd.
Hosi nic, uzivejte si tady ty vase rady a moudra, ja valim na 3 dny na ryby, takze papa lala a uctivejte zilu !!!
Tak si dej do galerie aktualní foto a budeš mít klid,když ti to tak vadí.
No to je prave ta tragedie, ty uz to tady asi dobre znas, me by to nenapadlo a asi bych si rikal ze na to ti lidi prijdou, ale tady ne , sou to fotky z profilu komukoliv pristupne, po roce cviceni, je tam u galerii uvedeno i datum, 2011 kdyby to i pres to byl problem najit. Je zajimave ze se tady nenasel jeste ani jeden clovek co by jenom ignorantsky nereagoval jako stado ovci a trosku se zamyslel.... ono celkove na tomto foru se neni cemu divit, stim uz asi pocital dopredu i draprd.
Hosi nic, uzivejte si tady ty vase rady a moudra, ja valim na 3 dny na ryby, takze papa lala a uctivejte zilu !!!
Tak si dej do galerie aktualní foto a budeš mít klid,když ti to tak vadí.
nemuže..on se v trenkách nefotí bo by byl teplej šamponek jako my ostatní.
_________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
Eh s Péťou jsem si taky párkrát zaPMkoval a došel jsem k tomu názoru, že to je kus hovna, který hovno byl a hovno bude a jelikož to o sobě moc dobře ví, tak ho to sere o to víc a háže špínu na každého , kdo je lepší. Jo a taky každý, kdo vypadá líp než on je samozřejně přihřátý sypač. Ztráta času.
Petr 616:většina lidí cvičí aby dobře vypadali a dobře se cítili.Je mi úplně jedno jak Draper cvičí dlouho,kolik hodin denně a jaké cviky nebo váhy,ale vypadá velice dobře a to je přesně cílem této činnosti.Tvoje fotky jsou slušně řečeno velmi špatné,takže buďto dodej lepší-aktuální nebo mlč a nenapadej ho.Z mého pohledu se jedná pouze o závistivý výpad a nic víc.
Na nervy mi trochu leze moje nová práce (brigáda). Luxusní práce v oboru, mám svůj počítač a pohodlné křeslo a pracuju v Inventoru, ale po prvních dvou dnech si tam připadám jako zadarmo drahý. Nevím jak se značí svary, co všechno napsat do kusovníku a podobně. Je toho strašně moc..
Na nervy mi trochu leze moje nová práce (brigáda). Luxusní práce v oboru, mám svůj počítač a pohodlné křeslo a pracuju v Inventoru, ale po prvních dvou dnech si tam připadám jako zadarmo drahý. Nevím jak se značí svary, co všechno napsat do kusovníku a podobně. Je toho strašně moc..
To je běžný žáčatek v nové práci. Až se zaběhneš a všechno naučíš, tak budeš v klídku .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru