Diky za tip... jake konkretne cvicis cviky na biceps,triceps,ramena? Stejne nebo stridas ?
Zizi
Většinou střídám.
Typ cviku si myslím není až tak důležitý. Každému sedí něco jiného. Důležitá je technika a jet každou sérii do selhání.
Když tedy píšeš ,že jedeš 5x , tak tím myslíš 5 x opakovani do selhani ?
Kazdopadne to zkusim...treba bude platit pravidlo ,že nekdy je lepe mene a kvalitne jak vice :-)
Tak sem teda zkusil toto... ted jsem to jel streda -patek ,protože byl cas.
Další tyden pojedu ut-pa
Co se tyka vahy ,tak myslim ze se dostanu za 14 dni s drepem aspoň na uroven benche.
je to moc tezke , kdyz to clovek zanedbaval.
Na konci treninku tri ruzne cviky na bricho + toto na protazeni
Sem jedno velke ucho... :-)
TRÉNINK A středa 3.4.2013
Dřep - velká činka záda 5x 5 40 kg
Benchpress - velká činka - rovná lavka 5x 5 80 kg
Mrtvý tah 5x 5 80 kg
Biceps (jeden max cvik a stridat je) 4x 8 jednoručky 17,5 kg
triceps ( jeden cvik max a střídat je ) 4x 8 stahování kladky 50 kg
Břicho
TRÉNINK B pátek 5.4.2013
Push Press 4x 5 40 kg
Shyby - Rack Chins 4x 6
Bench 5x 5 80 kg
Dřep - velká činka 5x 5 60 kg
Lýtka 4x 8
Zadní delty 4x 8
Břicho
Co říkáte na moje Fullbody:
PONDĚLÍ:
biceps- arnoldovy zdvihy
triceps- úzkej bench
prsa-bench
nohy-bulharský dřep
záda-MT
ramena-upažování/předpažování s tyčí
ÚTERÝ:
biceps- bicepsové zdvihy s VČ
triceps- KICK-BACK
prsa-rozpažování
nohy-dřep
záda-Přítahy jednoruční činky v předklonu
ramena-Přítahy činky k bradě
ČTVRTEK:
biceps- jednoručka o koleno
triceps- Tricepsový tlak vsedě
prsa-pullover
lýtka-výpony ve stoje
záda-krčení ramen
ramena-tlaky ve stoje
PÁTEK:
biceps- bicepsové zdvihy ve s VČ
triceps- obracené kliky
prsa-tlaky s jednoručkama na lavici (šikmá, rovná, hlava nahoru i dolů)
nohy-dřep s činkou za zády
záda:shyby/Přítahy činky v předklonu
ramena:předpažování v superseriích s upažováním
-břicho cvičím 3x týdně a jednnou za 14 dní rotoped
-je mi 16 cvičím doma, takže kladky, legpress atd.. ee
ahoj, nevim, jestli jsem povolany, ale k tvemu FB mam vyhrady:
pokud jedes FB, mel by byt mezitim den volna, pokud chces PO, Ut, Ct, Pa tak vol AB trening
mel by jsi zatezovat napred velke svaly, a pak teprve male (drep pred bicepsem)
a ted konkretne:
k mrtvole se hodi vic celni drepy
preskladej to: mrtvola, bench, celni drepy, ruce
ctvrtek: krceni ramen nen cvik na zada
patek: proc superserie?
Hele, když bych si to rozdělil na AB tak už by to nebylo FB ne?
A to krčení ramen je na trpézy a ty jsou na zádech (aspoň podle mě ) a ty superserie abych dal ramenu pořádně zabrat.
Hele, když bych si to rozdělil na AB tak už by to nebylo FB ne?
A to krčení ramen je na trpézy a ty jsou na zádech (aspoň podle mě ) a ty superserie abych dal ramenu pořádně zabrat.
mas recht nebylo, ale kdy maji svaly regenerovyat a rust?
proc teda radsi ne AB a nebo ne jenom 3x tydne?
jo trapezy by jsi do zad asi dat mohl, ale proc ne radsi poctive shyby?
jak rikam, kup si knizku a doctes se, ze svaly potrebuji k regeneraci 24-36 hodin
takze cvicit neco takoveho bez zkusenosti s cyklovanim intenzity, skladbou kompenzacnich cviku a pod povazuju za hloupost
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Něco podobnýho jsem jel. Já osobně bych přeházel cviky -> mrtvola, shyby, BP, přítahy, dřepy, ramena, biceps, triceps, břicho. Přidal bych nějaký další cviky na nohy aspoň lejtka a bulharský dřepy/čelní dřepy. A úplně vypustil trapézy a předloktí, ty dostávaj při FB už tak dost zabrat.
_________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
Mě se osvědčily tyhle FB, nic složitého, ale určitě účiného. Může se to točit pořád dokola a v každým týdnu začít A nebo Bčkem. Nebo jak já, co jdu do posilovny 2xtýdně...
A)
Čelní dřep 5x10
MT 5x10
Tlaky s JČ. hl. nahoru 5x10
to je divny .. jsou tam hrozne nevyrovnane pushes a pulls :P
ja jedu vlastne fullbody porad a defakto jedine, co si staci hlidat jsou prave pushes a pulls a poradne bricho a trup ..
jinak za me poznamka (rada?): stridam zacinani vrchem a spodem a to, cim zacinam, si vic odpalim .. mam to takhle, vim to .. kdyz se vytavim na vrchu nebo spodku, tak mam tendenci to opacne odflaknout .. proto to stridani (tedka nicmene zacinam jenom spodem, pac mam vymysleno neco *desne velkyho a to realizuju) ..
tedka jedu (treba dneska):
strecing
3x3 drceni zeme zabima nohama
3x7 na kazdou nohu vystupy
4x5-10 bench na max (push)
4x7 zadni kliky na lavicce (push) s kotoucem (bezpecnejsi varianta kliku na bradlech)
4x shyby do max (pulls)
4x10-12 fantastickej cvik s pritahovanim velky cinky na lavice (nevim jak se jmenuje)
4x10 sedy lehy se zaslaplejma spickama s kotoucem na predni bricho (kolena u sebe)
4x10-12 dtto na bocni bricho (kolena od sebe)
absolutne jednoduchej trening a super .. jinak chodim standardne po/st/pa a obcas jinak .. traba zitra jdu :)
to je divny .. jsou tam hrozne nevyrovnane pushes a pulls :P
ja jedu vlastne fullbody porad a defakto jedine, co si staci hlidat jsou prave pushes a pulls a poradne bricho a trup ..
strecing
3x3 drceni zeme zabima nohama
3x7 na kazdou nohu vystupy
4x5-10 bench na max (push)
4x7 zadni kliky na lavicce (push) s kotoucem (bezpecnejsi varianta kliku na bradlech)
4x shyby do max (pulls)
4x10-12 fantastickej cvik s pritahovanim velky cinky na lavice (nevim jak se jmenuje)
4x10 sedy lehy se zaslaplejma spickama s kotoucem na predni bricho (kolena u sebe)
4x10-12 dtto na bocni bricho (kolena od sebe)
ano, souhlasil bych, moc tlaku a malo tahu
opet souhlasim, tahu by melo byt vice, nez tlaku
k treningu:
nevim co je drceni zeme
vystupy jsou fajn, dobra alternace k pistolovym drepum
bench je dobrej, ale zacal bych shybama, kolik je 4x max?da to v souctu opakovani na benchi?
proc jsou zadni kliky bezpecnejsi nez kliky na bradlech? zadni kliky zatezuji ramena vice nez kliky na bradlech, jsou jenom snazsi, ale proc cvicit neco snadneho, kdyz zvladnu tezsi variantu?
pritahy na lavicce znam jenom s JC, a nebo je to s hrudnikem na lavici???
sedy lehy na predni bricho? jak je delas na zadni bricho???
nezaslapavej spicky, nech je na zemi a delej to bez potouce
a kdyz das kolena od sebe, rozhodne to neni na "bocni bricho"
1) drceni zeme zabima nohama je tohle: https://forum.ronnie.cz/ntz-t31614-45.html
2) shyby daji v podstate vic nez bench .. shyby davam po 10-15 (kdyz delam takove ty nejsirsi tak 8)
3) zadni kliky s kotoucem na stehnech mi proste bezpecnejsi pripadaji pocitove .. u nas v telocvicne nemame opravdova bradla a davame dve tyce do klece na drepy .. je docela daleko od sebe a jde to tedy hodne do ramen ..
4) ano, je to s hrudnikem na lavici a pritahujes obouruc velkou cinku a jeste se musis zvedat s celym trupem ..
5) ty sedy lehy mi rekl trener/kluci (?) a funguje mi to tak :) .. ale mozna je to blbost .. ty zaslaple spicky je jedna ze 100 variant, proc to nedelat ? je to alespon *socialnejsi
1) drceni zeme zabima nohama je tohle: https://forum.ronnie.cz/ntz-t31614-45.html
2) shyby daji v podstate vic nez bench .. shyby davam po 10-15 (kdyz delam takove ty nejsirsi tak 8)
3) zadni kliky s kotoucem na stehnech mi proste bezpecnejsi pripadaji pocitove .. u nas v telocvicne nemame opravdova bradla a davame dve tyce do klece na drepy .. je docela daleko od sebe a jde to tedy hodne do ramen ..
4) ano, je to s hrudnikem na lavici a pritahujes obouruc velkou cinku a jeste se musis zvedat s celym trupem ..
5) ty sedy lehy mi rekl trener/kluci (?) a funguje mi to tak :) .. ale mozna je to blbost .. ty zaslaple spicky je jedna ze 100 variant, proc to nedelat ? je to alespon *socialnejsi
1- v odkazu je jenom tvuj log, zadne video na cvik
2-tak delej poctive, jinak to nema cenu, ale je dobre, ze je jich vic, nez benche
3-tak to je o tom, jak to delas ty, ale zdravotni aspokty jsou jinde
4- nepochopeno, hod video
5-zaslaple spicky pomahaji prenes zaber z rimeho brisniko svalu na sval bedrokyclosteheni,
co se tyce bocnich svalu, pracuje sval, ktery se zkracuje behem cviceni, a jenom tim, ze roztahnes nohy toho nedosahnes
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru