|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 10:50 am Předmět: |
|
|
Ukradli mi kolo i sbrašničkou...v té to může být. Většinou u nás kradou kola smažky a Ti netuší co je to vůpbec za věc.
Další věc - existuje ještě menší modul, který skryješ elegantně v karbonové sedlovce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hoju
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 10:54 am Předmět: |
|
|
ok :) mé zkušenosti jsou s chytrými zloději... taky mám kolo v garáži a když slyším randál, jdu se tam prostě podívat. ikdyž jsou tři ráno...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
Na to mám právě ten alarm:o)...ve sklepě je bezdrátové pohybové čidlo napojené na GSM alarm. Když ale nebudu doma, tak sice vím, že mi vykrádají sklep, ale to je tak vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 11:39 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Na to mám právě ten alarm:o)...ve sklepě je bezdrátové pohybové čidlo napojené na GSM alarm. Když ale nebudu doma, tak sice vím, že mi vykrádají sklep, ale to je tak vše. |
:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 12:01 pm Předmět: |
|
|
dej si do trubky pod sedatko patronu do brokovnice  , pak presne poznas frajera, co si sedl na tvoje kolo :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Nj bydlení ve městě je má svoje nevýhody, bydlím na vesnici a kola může mít člověk v otevřené stodole naprosto bez problému |
Taky bych rád bydlel na vesnici...na to ale nemám:o)
Za posledních 5 let se mi "podařilo" si pořídit dvě hypotéky a myslím, že třetí bych už asi nedal:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
A jak resis dobijeni toho lokatoru? To musi byt dost otrava ne? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 11, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
zdar, stahl jsme si AVS media Player a je to tragedie
super, prehraje kde co, ale strasne slaby zvuk
mate neco na vylepseni??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so květen 11, 2013 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | zdar, stahl jsme si AVS media Player a je to tragedie
super, prehraje kde co, ale strasne slaby zvuk
mate neco na vylepseni??? |
http://www.slunecnice.cz/sw/vlc-media-player/ _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 11, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
DEKUJI _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so květen 11, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | DEKUJI |
nz..jo a zvuk jeste vic zesilis koleckem mysi nebo podobnym gestem na touchpadu..moc se to hodi k slabe hrajicim laptopum.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: po květen 13, 2013 10:26 am Předmět: |
|
|
nemá tady někdo na prodej ramky DDR2 800mhz do stolního pc o velikosti min 2gb na jednu paměť? Koupil bych dva kusy. Kdyžtak PM me  díky _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po červen 10, 2013 10:40 pm Předmět: |
|
|
Mám milion knih v pdf a když si je nahraju do kindlu tak mi je to nevidí,pouze knihy v .mobi... i když to má prej umět i jiný formáty. No takže jak to nejlpépe převedu v pc? Stahnul jsem si nějaké calibre,ale to mi furt hází chybu u všeho a žádnou knihu nepřevede...: ( _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po červen 10, 2013 10:45 pm Předmět: |
|
|
Zkus oficiální podporu. Amazon je znám i díky své velmi nadstandartní službě zákazníkům. Nejspíš bych ale psal na americkou podporu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|