|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YouKnowMe24
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 6:05 pm Předmět: Shyby na hrazde |
|
|
Ahoj zacinam se shybama na hrazde (mam hrazdu doma) cvicit chci kvuli tomu abych mel siroke zada, nejde mi o silu ale o zada, silu mam, pritahnu se 8x/10x (kvalitne,bez houpani a podobne) co myslite kdybych se pritahoval obden? napr 10x po 6 seriich? muze byt? de mi o to aby to rostlo, a ne o to abych shyboval jak blazen a pak zjistil ze sem to delal moc casto ze nic nerostlo.. diky, jde mi jen ciste o shyby,jidelnicek a podobne mam zarizenej (od vcerejska) ale priznavam se ze patrim momentalne mezi ty 60 kilove borce no, takze obden? 10x nebo 8x po 6x seriich? nebo mate lepsi napad? jak by to roslo lip?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 6:10 pm Předmět: Re: Shyby na hrazde |
|
|
| YouKnowMe24 napsal: | | Ahoj zacinam se shybama na hrazde (mam hrazdu doma) cvicit chci kvuli tomu abych mel siroke zada, nejde mi o silu ale o zada, silu mam, pritahnu se 8x/10x (kvalitne,bez houpani a podobne) co myslite kdybych se pritahoval obden? napr 10x po 6 seriich? muze byt? de mi o to aby to rostlo, a ne o to abych shyboval jak blazen a pak zjistil ze sem to delal moc casto ze nic nerostlo.. diky, jde mi jen ciste o shyby,jidelnicek a podobne mam zarizenej (od vcerejska) ale priznavam se ze patrim momentalne mezi ty 60 kilove borce no, takze obden? 10x nebo 8x po 6x seriich? nebo mate lepsi napad? jak by to roslo lip? |
bylo by troufale chtit videt vireseny jidelnicek?
no pokud budes jenom shybovat tak casem Vcko prijde
ale budes spis slachovity
za me doporuceni shyby v pondeli 6x6, stredu 6x10 v patek 6x6
kratke pauzy, do 3 minut _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: so květen 04, 2013 6:02 pm Předmět: Re: Shyby na hrazde |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | YouKnowMe24 napsal: | | Ahoj zacinam se shybama na hrazde (mam hrazdu doma) cvicit chci kvuli tomu abych mel siroke zada, nejde mi o silu ale o zada, silu mam, pritahnu se 8x/10x (kvalitne,bez houpani a podobne) co myslite kdybych se pritahoval obden? napr 10x po 6 seriich? muze byt? de mi o to aby to rostlo, a ne o to abych shyboval jak blazen a pak zjistil ze sem to delal moc casto ze nic nerostlo.. diky, jde mi jen ciste o shyby,jidelnicek a podobne mam zarizenej (od vcerejska) ale priznavam se ze patrim momentalne mezi ty 60 kilove borce no, takze obden? 10x nebo 8x po 6x seriich? nebo mate lepsi napad? jak by to roslo lip? |
bylo by troufale chtit videt vireseny jidelnicek?
no pokud budes jenom shybovat tak casem Vcko prijde
ale budes spis slachovity
za me doporuceni shyby v pondeli 6x6, stredu 6x10 v patek 6x6
kratke pauzy, do 3 minut |
jidelnicek sem dopisu pozdeji, mel bych jeste dotaz, je to spatne? kdyz po pritahovani citim nekdy vic pravou stranu zad nez levou? nebo nekdy citim jen pravou stranu, nekdy citim obe, a nekdy necitim nic, pritahuju se bez houpani, pritahuju se tak ze hrudnikem se snazim nahoru a lopatkama k sobe.. diky za odpovedi
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 04, 2013 6:12 pm Předmět: Re: Shyby na hrazde |
|
|
| YouKnowMe24 napsal: |
jidelnicek sem dopisu pozdeji, mel bych jeste dotaz, je to spatne? kdyz po pritahovani citim nekdy vic pravou stranu zad nez levou? nebo nekdy citim jen pravou stranu, nekdy citim obe, a nekdy necitim nic, pritahuju se bez houpani, pritahuju se tak ze hrudnikem se snazim nahoru a lopatkama k sobe.. diky za odpovedi |
co je blbe? tvoje technika, to je cele
nic jineho v tom bejt nemuze _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: so květen 04, 2013 7:15 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Zacinas na hrazde a hned das v poho 10 kvalitnich opacek ? |
4 roky sem klikoval takze silu v rukach mam dost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so květen 04, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
Shyby nejsou o rukách (pokud nejedeš podhmatem a techniku jako 90% kluků v posilovnách), ale o zádech, navíc když už jsme u toho, tak kliky nejsou cvik na ruce. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so květen 04, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
Nic proti zhybom, sam ich cvicim, ale v tvojom pripade, ked pises ze mas 60 kil (+-) by som sa na zhyby vysral a zacal cvicit mrtvolu..
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so květen 04, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Shyby nejsou o rukách (pokud nejedeš podhmatem a techniku jako 90% kluků v posilovnách), ale o zádech, navíc když už jsme u toho, tak kliky nejsou cvik na ruce. |
Ruzne variace jsou na triceps, avsak to na hrazde takovou roli asi nehraje, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 04, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
| YouKnowMe24 napsal: | | Judson napsal: | Zacinas na hrazde a hned das v poho 10 kvalitnich opacek ? |
4 roky sem klikoval takze silu v rukach mam dost :) |
Kdybys k tomu hrál fotbal - mohls mít ještě mega svalnatá stehna a tím pádem by bylo zbytečné je cvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 7:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: po květen 06, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Deadlift napsal: |
Kdybys k tomu hrál fotbal - mohls mít ještě mega svalnatá stehna a tím pádem by bylo zbytečné je cvičit. |
|
jak teda udelat kvalitni shyb?? uz sem precetl dost clanku o tom..ale stale mi nedochazi jak zapojit ten zadovej sval..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 06, 2013 3:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: po květen 06, 2013 3:50 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | YouKnowMe24 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Deadlift napsal: |
Kdybys k tomu hrál fotbal - mohls mít ještě mega svalnatá stehna a tím pádem by bylo zbytečné je cvičit. |
|
jak teda udelat kvalitni shyb?? uz sem precetl dost clanku o tom..ale stale mi nedochazi jak zapojit ten zadovej sval.. |
jo chlape, ono to chce na tu hrazdu vylezt a trenovat
myslet na to, jak se ti ma stahovat a teprve tim stahvoanim ze se ma dit nejaky pohyb |
skousel sem se pritahovat a jakoby zapojovat zada a hrudnik, takze sem tolik nevyuzival uz ruce... ale furt nevim jestli to je spravne, ja proste mam sirokej uchop, zavesim se,dam nohy krizem, a zpevnim cele telo, pak se snazim jakoby hrudnikem nahoru, a lopatky tlacit k sobe... dost by mi bodlo kdyby mi to nekdo vysvetlit... nebo mi aspon poradil jak.. jinak se pritahnu rukama 10x jen kdyz zapojuju jen ruce (ale rukama) ja potrebuju tim zadovim svalem no..
Naposledy upravil YouKnowMe24 dne po květen 06, 2013 3:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po květen 06, 2013 3:51 pm Předmět: |
|
|
pro začátek dvě věci:
1/ nepožívat moc široký úchop
2/ netlačit lopatky k sobě _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|