|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 11:10 am Předmět: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirus

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 11:19 am Předmět: ojeté auto |
|
|
škoda, že pořád vybíráš a nechceš zkusit dovoz od známýho z Německa. Tu bych nikd yuž nekoupil, mám k němu důvěru a vidím co každý týden vozí za auta. Mět 60t, tak mám octávku kvalitní a nemusím do ní investovat do oprav nadlouho. Vozí jen spolehlivý auta, kdyby nebyli zákazníci spokojení, nejzdil by pro ně každý týden už několik let. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 11:29 am Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: |
Jinak jsem našel fakt pěkné krasavce BMW e46 všude po republice ale dost najeto a dám na ygga, že je nesmysl to objíždět a dát raději přednot autům kolem Prahy. |
tak tahle veta to utnula uplne vsechno.. jsem sice mladej kluk 20 let, ale muj bratr delal dlouhou dobu pro jednu zahranicni firmu kde dovazeli auta.. A proto kdyz jsem si v 19ti jel kupovat golfa IV v nafte a nejaky ty vybave vedel jsem co chci.. a byl sem rozhodnutej ze se podivame po republice jestli tu neco nebude a kdyz ne? tak proste pojedem do nemecka nebo itosky protoze tam toho je taky mraky.. A tak sjme se jednoho krasnyho dne sedli do Multivana a najeli 850 KM po republice a videl jsem 16 golfů a ano.. nebyl jsem zniceho nadseny, budto cena uplne u nesmyslu nebo stav odpovidajici rozpadajici se popelnici.. a tak sjme druhy den sedli zase do auta a jeli.. za druhy den sem videl jen 14 aut.. a uplnou nahodou jsme narazili na auto, ktery jsem mel vybrany ve Verone v Italii, jak podle vin tak podle oznaceni odkud auto je :) tak jsme se v bazaru domluvili a odvezli..
btw. napr E46ky bavory - tak u nich bych vaaazne nekoukal na najety kilometry.. bracha jednoho mel kdyz snim jezdil sluzebky po svete BMW e46 330d a neznam lepsi motor :)) najeto cca 500tis ?! a motor dostavla sice castejsi serivs ale olej nikde? kde je chyba? ty najety kilometry jsou delany jen pro lidi kteri na to hrajou.. a bazary to akorat stacej.. spis bych se dival na dalsi dulezity faktory, co motor? neklepe neco? netluce? vůle? lak? sedacky nejsou prosezele? vsechno funguje tak jak ma? protoze jestli si sednete do sedacky a propadnes se a na tachaku mas 50tis.. tak je nekde problem.. spis bych si vzal sebou nekoho kdo tomu trochu rozumi a vi kam kouknout a co otukat.. tot muj osobni nazor, kamenovat me muzete :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 11:31 am Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: |
a co takhle tohle kupé?
FERRARI PRO CHUDÉ
Můžeš ho koupit zhruba za polovinu peněz, co máš, a zbytek dát do případných oprav ;-) |
a dej vedet kolik si dal uz do oprav :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Persan
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 11:43 am Předmět: |
|
|
Frei, co třeba tohle?
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=118375
Golf by Ti, jak jsem tak četl, asi nevadil, PD sice nemají nejlepší pověst, ale krom praskajících gumiček na vstřikách a vymačkaný hlavě, případně obroušený vačce (což ale zase tak častej jev není) jsou to zlatý motory. Výkon parádní, kdyby Tě omrzel, 250+ PS už dnes není problém. Má to xenony, celkově je to celkem na úrovni. Jde o stav, ale za mě rozhodně lepší než nějakej francouz
Těžkej nafťák vepředu sice značí nedotáčivost, ale ona předokolka nikdy nebude "víkendovka" na blbnutí. PDček máme doma několik, od 60 do 200 koní a nájezdem i k půl milionu km a téměř bez oprav, prakticky jen regulace na turbech.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 11:55 am Předmět: |
|
|
| Persan napsal: | Frei, co třeba tohle?
Golf by Ti, jak jsem tak četl, asi nevadil, PD sice nemají nejlepší pověst, ale krom praskajících gumiček na vstřikách a vymačkaný hlavě, případně obroušený vačce (což ale zase tak častej jev není) jsou to zlatý motory. Výkon parádní, kdyby Tě omrzel, 250+ PS už dnes není problém. Má to xenony, celkově je to celkem na úrovni. Jde o stav, ale za mě rozhodně lepší než nějakej francouz
Těžkej nafťák vepředu sice značí nedotáčivost, ale ona předokolka nikdy nebude "víkendovka" na blbnutí. PDček máme doma několik, od 60 do 200 koní a nájezdem i k půl milionu km a téměř bez oprav, prakticky jen regulace na turbech. |
to se na mě nezlob, ale Golf IV za 9 pětek, ke všemu natuněnej diesel, to je pěkná krávovina :)) vyhozený prachy
upravený auto za 100 litrů nemá smysl kupovat (má homologovaný folie na oknech, zejména na předních? jsou kola povolený v TP? výfuk? atd.), vzhledem k tomu, že je to GTi, s tím ten člověk asi nejezdí 70 po okreskách, takže to auto určitě nebude v optimálním stavu ať dělá co dělá (věřím tomu, že ty tlumiče jsou na našich cestách taky dobrá sranda)
jinak je ale Golf IV (zvlášť diesel) klasická lidovka, to ale Freimen nevyhledává
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
děkuju za tip, ale tohle není moc pro mě, do tunningu bych nešel a viděl jsem velmi krásné golfy kolem 70 000, čili nemám problém, že bych neměl v rámci Golfů kam sáhnout, ale rád bych orpavdu něco takového prostě pěkného, díky jarimu jsem našel pěknou Hyundai Coupé 2003 tady v Praze, pojedu se na ní odpoledne také podívat.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 12:02 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Tak dej pak vědět
Půlka fóra je zvedavá co nakonec pořídíš |
já jsem se včera s cizem smál, že je to ostuda, že auto je nejčtenější topic, nicméně já bych se strašně pohádal, kdybych měl reagovat např. vedle k těm BCAA či k těm novým tréndům mýtů v ostravě apod. Každopádně za to moc děkuju, že mi všichni věnujete čas a chcete poradit, moc si toho vážím a snad to dobře dopadne
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | či k těm novým tréndům mýtů v ostravě apod. |
Freimene!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Persan
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 12:31 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | Persan napsal: | Frei, co třeba tohle?
Těžkej nafťák vepředu sice značí nedotáčivost, ale ona předokolka nikdy nebude "víkendovka" na blbnutí. PDček máme doma několik, od 60 do 200 koní a nájezdem i k půl milionu km a téměř bez oprav, prakticky jen regulace na turbech. |
to se na mě nezlob, ale Golf IV za 9 pětek, ke všemu natuněnej diesel, to je pěkná krávovina :)) vyhozený prachy
upravený auto za 100 litrů nemá smysl kupovat (má homologovaný folie na oknech, zejména na předních? jsou kola povolený v TP? výfuk? atd.), vzhledem k tomu, že je to GTi, s tím ten člověk asi nejezdí 70 po okreskách, takže to auto určitě nebude v optimálním stavu ať dělá co dělá (věřím tomu, že ty tlumiče jsou na našich cestách taky dobrá sranda)
jinak je ale Golf IV (zvlášť diesel) klasická lidovka, to ale Freimen nevyhledává |
Nečetl jsem Tvoje předchozí příspěvky, ale tohle je, to se na mě nezlob zase Ty, příspěvek k ničemu
1, to auto není "natuněný", je to nejsilnější naftová motorizace do GIV, to auto takhle jak je (až na kola a folie) sjíždí z linky. sám zásahy mladejch rádoby úpravců neuznávám. tohle je ale jako hanit M3, že má tuňácký nárazníky tudíž kola jsou zapsaná, výfuk je serie
2, proč je tu stále dogma, že silnější auto musí být "vylítané" od závodníků? Sám mám na ježdění do roboty FIRS, 170 koní (takže SW), HP sporting podvozek, Brembo třmeny a jezdím s tím předpisově do práce, protože na blbnutí mám jinou bestii. Nenajdeš mi na autě kus oleje, vyrvanej silentblok, hučící ložiško. To je o lidech, ne o tom, jestli je to auto z výroby zaměřený spíš na mladší kluky. I když uznávám, že zrovna GIV je u mladých kluků dost oblíbené auto na úpravy (bohužel)
3, ano, GIV je lidovka, GTI TDI je tak trochu kult a je škoda to takto smazávat
4, uznávám, že proti barchette je to vážně tuctovka - Ty nevlezeš do GIV, já do Barchetty
@Freimen: je třeba vidět za tu cenu rozdíl výbav, golfů je spousta, ale s origo xenony, v kůži, s maxidotem?
Ještě otázka, proč A3 nevadí a GIV a Octa jsou tuctovky? Vždyť je to to samé auto
Každopádně držím palce a jsem zvědavý, pro co se rozhodneš. Z Tvého výběru bych volil BMW 3.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 1:00 pm Předmět: |
|
|
Persan: tohle GTičko bych doporučil spíš nějakýmu nadšenci než "normálnímu" člověku, co s tím bude "normálně" jezdit... tohle je něco jako Alfa Romeo, to auto musíš mít rád se vším všudy, vědět o něm všechno a být fanda značky/modelu/typu, pro takový lidi jsou totiž zrovna Alfy a tyto GTIčka od VW (a samozřejmě i dalších značek) dělaný a většinou si je kupují členové "fanklubů" těchto aut, kteří jej "docení"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 3:23 pm Předmět: Re: . |
|
|
Jak už bylo řečeno, nekoukej se moc na kilometry. Musíš počítat s tím, že auto má každý rok najeto minimálně 15 000 km (spíše počítej s 20 000+ km). Pokud nemá, kupuješ se stočeným tacháčem a pak si za blba. Natrefit na poctivou vyjímku je to samé jako vyhrát v loterii.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne květen 05, 2013 4:18 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Mablung napsal: |
Jak už bylo řečeno, nekoukej se moc na kilometry. Musíš počítat s tím, že auto má každý rok najeto minimálně 15 000 km (spíše počítej s 20 000+ km). Pokud nemá, kupuješ se stočeným tacháčem a pak si za blba. Natrefit na poctivou vyjímku je to samé jako vyhrát v loterii. |
na kilaky nekoukat to jasne, ale to co pises neni pravda (mozna nejaky obecny prumer),kdyz potrebuju nekam,tak pendolino jisti,kdyz dal tak letadlo jisti,kdyz po meste nebo na chatu tak jedu autem..cili sam najezdim minimum a znam milion lidi co najedou 5000-7000 rocne a ani to ne..ale je jasne ze 2,5 tdi A6 z roku 98 mit 50000 najeto nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne květen 05, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
Já mám BMW E36, r.v. 93 a najeto 150t km.  Ale je to po příbuzném z Deutschlandu, garážoval to a staral se o to jak o mimino. Každopádně když to přijelo na český silnice, tak do roka odešly tlumiče... Každopádně BMW je držák, hlavně ty dřívější ročníky. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|