Dnes supermega trénink. Ke konci už jsem fatk padal na držku. Pecka!
Benč
20 x 60 kg
10 x 80 kg
5 x 100 kg
5 x 120 kg
Dotlaky v kleci z 15 cm
3 x 120 kg
3 x 140 kg
3 x 150 kg
3 x 160 kg
2 x 170 kg
Shyby na hrazdě, nadhmat, širokým úchopem, 100 krát
Neskutečnej masakr. Začli jsme s green bandem po 10 opáčkách.Pauzy jen co odjel sparing. 60 opáček tak nějak v pohodě, i když už neskutečně nafouklý laty a zbylejch 40 opáček asi v 6 sériích a na poslední sérii jsme si musel zbaběle vzít blue band. :-)
Pak jsem chtěl jít ještě přítahy na vysoké lavici, ale už to nešlo.
Biceps s VČ
20 x 20 kg
10 x 30 kg
10 x 40 kg
10 x 50 kg poslední dvě už cheating
5 x 60 kg s cheatingem všechny, ale nic tragickýho
Biceps s ketlíkem o koleno
3 série 15-8 opak.
Pak půlhodina břicha, tři cviky.
No a když už jsem se plížil do šatny tak mě odchytil kolega atlet, jestli už jsem zkoušel výrazy do nůžek. Už se mi sice nechtělo, byl jsem totálně vybitej, ale šel jsem to ještě zkusit s tím, že tam teda necháme těch 60 kg co tam zbylo po bicáku.
Dopadlo to takhle :-)
Výrazy
3 x 60 kg
3 x 80 kg
1 x 90 kg
0 x 100 kg tady jsem málem přišel o zuby. Zasvěcení už vědí.
1 x 100 kg
1 x 110 kg vyrovnání PR (kdysi jsem to sice dal jen s pohupem v kolenou)
1 x 120 kg PR
To už bylo teda o fous, nahoře jsem myslel, že to nelocknu, ale vydrželo to. Konečně nad hlavou víc než vážím. Někdy to zkusíme zopakovat na začátku tréninku když bude plno sil.:-)
V týdnu obrovská zrada. V úterý mi při nakládání lehce píchlo v pravé části bederky. Nevěnoval jsem tomu větší pozornost. Ve středu už jsem nemohl vstát z postele a ve čtvrtek už jsem nemohl ani chodit. Dnes v nemocnici a mám opět uskříplej sedací nerv, tentokrát na pravé straně. Takže obstřik, zítra jdu na další a v neděli k fyzioterapeutovi. Sere mě to. Už mám zkušenost s levou stranou, kterou jsme léčili skoro půl roku, než jsem se mohl na plno vrátit k težkýmu tréninku mrtvol a dřepů.
No nic, aspoň trošku zlepším benč.
Dnešní trénink:
Benč
20 x 20 kg
2 x 10 x 60 kg
5 x 80 kg
3 x 100 kg
1 x 130 kg
Dres
Board 10 cm
1 x 170 kg
Board 5 cm
1 x 190 kg
1 x 200 kg
1 x 210 kg fucking easy PR! Yes! :-)
0 x 220 kg asi do třičtvrtě
210 vylítlo krásně, na pohled s obrovskou rezervou. Chtěl jsem jít 215, což jsem věděl, že by mohlo být dnes tak akorát, ale kluci mě ukecali, že mam dát fakt aspon 220. No, ale chybělo fakt málo.
Opět RAW benč
3 x 1 x 150 kg
3 x 150 kg
Chtěl jsem dát ještě aspon 4 jedničky se 150 kg raw, ale i čtvrtá byla moc lehká, tak jsem dal trojku, třetí opáčko už ale na krev.
S benčem maximální spokojenost, vzhledem k tomu, že pořád ještě nemám ani protejn a navíc jsem ještě zhubnul 2 kila. Aktuálně 110,2 před tréninkem.
Dnes na tréninku spíš jen kvůli Lukimu. Oddech a lehčí váhy mu pomohli, nabral na 73 kg a tak jsme zkusili raw výkony v celém trojboji, než začnem silovku a přidáme doplňky. Po zranění překvapil nejen mě, ale hlavně sebe. Ve všech disciplinach si dal osobáčky. Dřep 170 kg, benč 117,5 kg a mrtvola 232,5 kg, vše jen s opaskem a po normálních pětkových a trojkových sériích předtím!!! Borec!
Zdarec, dnes jsem navštívil pana Špačka. Fyzioterapeut s velkým F! No, dozvěděl jsem se zajímavý věci. Důležitý je, že by to pár návštěv mělo zpravit a do měsíce snad začnu z tréninkem mrtvol a dřepů.
EDIT: Jo a málem bych zapoměl... Dostal jsem na zkoušku nějakej novej creatin o kterém naši atleti vyprávěj až zázraky tak jsem na to zvědav. Od zítřka ho začnu dávat spolu se 100-150 g 80% proteinu denně.
Sakra, jses na tom o dost lip nez ja (minuly mesic 150x1). V stredu si asi dam testik, zkusim ale spis jednicku nez trojku (trojka se 150 by byla naprosta utopie).
Lift: no, tak taky jsi měl hodně dlouhou pauzu. Myslím, že na to co máš za sebou jsem ti zas až tak moc neutekl. Já si dám testík raw maxka příští sobotu, abych věděl jak jsem na tom na začátku suplementace.
Jamesco: díky. Na tu bídu poslední dobou jsem docela spokojenej,ale žádnej zázrak to vzhledem k TH zase není. Díky tomu, že jsem dlouhodobě na málo bíkovinách, to snad ted s doplňkama zase trošku poskočí. Teda aspoň doufám.:-)
Lift: no, tak taky jsi měl hodně dlouhou pauzu. Myslím, že na to co máš za sebou jsem ti zas až tak moc neutekl. Já si dám testík raw maxka příští sobotu, abych věděl jak jsem na tom na začátku suplementace.
Jamesco: díky. Na tu bídu poslední dobou jsem docela spokojenej,ale žádnej zázrak to vzhledem k TH zase není. Díky tomu, že jsem dlouhodobě na málo bíkovinách, to snad ted s doplňkama zase trošku poskočí. Teda aspoň doufám.:-)
vyjímečně se mi povedlo přijet domů dnes, tak jsme vyrazili na benč. O víkendu jsem chtěl zkusit raw max, ale dal jsem to už dnes. Cítil jsem se odpočatej, ale už jak jsem se rozcvičoval to bylo nějaký divný, pomalý, bez dynamiky. Tak jsem byl nasranej, ale nakonec padlo to, co jsem nečekal ani když to minulej víkend lítalo. Prostě jsem asi fakt divnej.
Takže benč:
20 x 40 kg
8 x 60 kg
5 x 80 kg
3 x 100 kg
1 x 120 kg
1 x 140 kg
1 x 150 kg
1 x 160 kg
1 x 170 kg
3 x 140 kg
170 jsem fakt nečekal. Nejvíc vydřenej benč all time! Nahoru snad půl hodiny, že jsem myslel, že to vzdám, ale kupodivu jsem to nějak vykormidloval. Potěšilo mě, jakým způsobem jsem to dal. Vždycky jsem měl rakotevej rozjezd od hrudníku a ukrutnej problém s dotlakem. Změna tréninku asi přináší své ovoce, protože už jak jsem šel dolů, čekal jsem zával, ale pomaloučku se to rozjíždělo a posledních 15 cm vyskočilo až jsem se divil. Škoda, že jsme to nenatočili. 3 x 140 na závěr těžší než minule 3 x 150. Nechápu. Možná jsem měl počkat fakt až do víkendu. Neva, i tak jsem spokojenej, 170 jsem dal předloni na konci silovky po skoro 3 měsících suplementace kreatinem, BCAA a tribulusem.No, jsem fakt zvědav, co udělá ten novej kreoš.
Tlaky na šikmé s JČ
10 x 30/30 kg
10 x 40/40 kg
3 x 6 x 55/55 kg
Prostisměrky
3 série
Biceps s VČ
20 x 20 kg
2 x 10 x 40 kg
2 x 8 x 50 kg
2 x 6 x 60 kg
10 x 40 kg
Čágos,
nějak jsem teď nestíhal zapisovat. Proběhli dvě návštevy u fyzioterapeuta, začíná se to snad obracet k lepšímu.
V sobotu jsem šel dokonce už dřepy do 3x3x140 kg bezbolestně. Zítra mě čekají opět a dám už lehčí mrtvolu.
Creoš asi fakt funguje, dnes jsem na něm odjel 4 trénink a druhý trénink benče a nestačím se divit. Má to strašnej pumpovací efekt, kupříkladu odjet biceps je až nepříjemný, mám pocit že se mi roztrhnou ruce. Až se bojím, aby v tom nebylo něco nelegálního, nebo třeba v evropě zakázanýho. Je to originál USA pro americkej trh, tak nevím co si o tom myslet. Přece jen nechat se chytit na creoši za nějakou kravinu by nebylo moc vtipný.
Dnešní trenál s Lukim:
Benč raw
2 x 10 x 60 kg
10 x 80 kg
6 x 100 kg
3 x 120 kg
5 x 3 x 140 kg
Tady první znatelnej nárůst síly. Zhruba před měsícem jsem už ve třetí sérii dal jen dvojku. Dnes i 5 série na pohodu s rezervou 1 opáčko.Dobrý.
Motýlek
3 x 10 x 65 kg
Biceps kladiva
4 x 10 x 20/20 kg
Biceps scottovka stroj
4 x 10 x 25-35 kg
Lukáš začas brát creoš stejně se mnou a cca měsíc zpět dal benč 3x3x100 kg a dnes 5x90, 5x92,5, 5x95, 5x97,5 a 5x100 kg. Ani nechtěl končit, protože i pětka se 100 kg byla s rezervou. V sobotu jsme taky poprvý od oblasti zkusili dres na dřep a dal lehce 220 kg, sice bez soutěžní hloubky,ale to vůbec neva. Osobák o 20 kg při prvním tréninku na začátku silovky... No, bude to zajímavý. :-) Vyhlašujem hon na rekordy v jeho váhovce! :-)
To teda koukam, ze by ten kreatin tak moc zabiral, a tak rychle ? Ja bral nejaky normal mono, a urcite jsem nic necitil nejaky prvni 2 tydny, spis az zpetne po 2 mesicich jsem si vsiml, ze jsem tam nekde daval velke vahy.
Nemas na nej nejaky link na CZ obchod ?
Edit, uz jsem to nasel, maj to bezne i u nas, 240 kapsly, prej na 30 dni, 800kc.
Eh, tak cena teda poradna.
To teda koukam, ze by ten kreatin tak moc zabiral, a tak rychle ?
tohle je mi taky až podezřele divný, každopádně kluci atleti tvrdili, že hned první den první trénink cítili zlepšení, čemuž jsem teda moc nevěřil a myslím, že to je spíš placebo efekt,ale já jsem ho týden bral víceméně bez tréninku a po týdnu na další tréninku už se dostavoval zmíněnej pumpovací efekt a dnes už i síla. Samozřejmě že jsem rád, ale snad tam není něco přisypáno.
Judson napsal:
Ja bral nejaky normal mono, a urcite jsem nic necitil nejaky prvni 2 tydny, spis az zpetne po 2 mesicich jsem si vsiml, ze jsem tam nekde daval velke vahy.
já jsem u klasickýho monohydrátu nikdy nic nepocítil. Až creapure mi zabíral slušně,ale taky až po cca měsíci, mesíci a půl.
Judson napsal:
Nemas na nej nejaky link na CZ obchod ?
Edit, uz jsem to nasel, maj to bezne i u nas, 240 kapsly, prej na 30 dni, 800kc.
Eh, tak cena teda poradna.
mám ho přes team oštěpařů, ty ho objednávaj snad přímo z USA co jsem slyšel.
Dnes jsem tak přemejšlel nad suplementací a uvědomil jsem si, že to náhlý zlepšování asi nebude jen tím creošem. Spočítal jsem si bílkoviny za dnešek a i s večerním tvarohem co dám ještě před spaním jsem na víc jak 350 g, z toho možná 200 g z proteinu a potréninkovýho gaineru. To je myslím docela změna oproti ca 100-150 g nekvalitních bílkovin ještě před 14 dny. Na druhou stranu Lukáš má stravu pořešenou pořád na 101% a dává teď s creošem osobák za osobákem trénink co trénink.
Dnes:
Dřep
10 x 20 kg
10 x 60 kg
5 x 90 kg
5 x 110 kg
5 x 112,5 kg
5 x 115 kg
5 x 117,5 kg
5 x 120 kg
MT
20 x 20 kg
3 x 3 x 60 kg
2 x 3 x 100 kg
5 x 3 x 120 kg
Dřep i MT eňo ňůňo. Fyzioterapeut mi ještě doporučil na tyhle cviky preventivně tejpovat moje zmasakrovaný vzpřimovače a to pod lopatkama až do ca půlky zadku. No, má to něco do sebe. Lukáš dřep bezpáskový OR 5x3x140 kg lehoučce.
Přítahy s VČ na vysoké lavici
10 x 20 kg
10 x 60 kg
3 x 8 x 80 kg
Trapéz s VČ před tělem
10 x 90 kg
10 x 120 kg
10 x 150 kg
5 x 190 kg
190 už bych normálně nešel ale šel to Lukáš a byl jsem prohlášen za močůvku jestli se na to vyseru.
Kladka před hlavu
3 x 10 x 65 kg
Jinak mám teď možnost trénovat po několika letech víceméně kdy chci tak jsem na to zvědav jak s tím hnu.
Dnes trénink na hovno. Nějakej divnej tlak nebo co. Točela se mi hlava a celkově to bylo všechno nějaký pomalý a bez energie.
Ramena
Tlaky s VČ před hlavou v sedě
20 x 20 kg
10 x 40 kg
10 x 50 kg
6 x 60 kg
6 x 70 kg
6 x 80 kg
3 x 90 kg třetí opáčko dopomoc
5 x 80 kg
Série 6x80 lehoučká s rezervou 2 opáčka stopro. Ještě jsem říkal Lukimu, že s 90 dám minimálně 5 a šestý že mi kdyžtak pomůže. Už jak jsem to vzal do ruky mi to připadalo jako metrák a byl jsem rád za dvě čistý opáčka.
Tlaky JČ v sedě
10 x 20/20 kg
10 x 30/30 kg
8 x 30/30 kg
7 x 30/30 kg
5 x 30/30 kg
Krátký pauzy, úplně mi došla štáva.
Biceps s VČ
20 x 20 kg
10 x 40 kg
10 x 50 kg
8 x 60 kg 4 čistě, zbytek cheating
4 x 70 kg cheating
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru