|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 06, 2013 10:05 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Peter Ustinov napsal: | http://www.mobile.de/cz/značka/bmw/model/323/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,prx:3001,mdl:3__BMW_ER_SERIES,mke:BMW/pg:vipcar/178543127.html
najdes jich tam vic, jak rikali kluci
nevozil bych ho kvuli cene, ale kvuli lepsimu stavu |
jasně, moc děkuju, zajímavé stránky, ale předpokládám, že to podobně funguje i v režii těch samotných dovozců, např. ten Ford, čerstvě dovezený z Německa, 107 00 km, můžeš si ho jet rovnou prohlédnout a koupit. |
jasne
ale uz neco vic priplatis
ale zase lepsi, nez se nekde trmacet
pokud nekoho takoveho mas, je to asi lepsi cesta
kazdopadne bych bral asi spis dovoz, nebo klubove auto _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: po květen 06, 2013 2:45 pm Předmět: |
|
|
| Helheim napsal: |
Šlo o to že nějákej eSko asi nemá osobní zkušenosti z porovnávání 20 let starého BMW a aktuální produkce, druhá věc je, že to snad ani porovnávat nejde, znalci... |
Dřív to prostě byla větší kovařina
To je jak porovnávat psací stroj a počítač, jistě psací stroj asi mechanicky vydrží víc než notebook, ale kdo z vás dneska by radši psal na psacím stroji :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: po květen 06, 2013 3:02 pm Předmět: |
|
|
Renaulty bych obcházel obloukem, na Lagunu II bych se raději díval jen přes bezpečnostní brýle. Spousta pomluv Renaultů je sice jen jakási latina, ale on ten zbytek docela stačí. Záleží na tom, jak moc si chceš komplikovat život. Elektronika ... fakt ne.
Edit: frei být tebou, tak kouknu po Octavii nebo Golfu variantou může být Toledo nebo Leon, popř. o něco starší A3. S TDI 66/81 kW nej volba, co do spotřeby i co do ostatních provozních nákladů a spolehlivosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po květen 06, 2013 3:15 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | budete tak laskavý a řeknete někdo zkušenosti s těmi dvěma auty výše? laguna a Ford Mondeo? Moc díky, pokud jste někdo spokojeným či vlastně i nasraným majitelem a poradíte |
To Mondeo vypadá velmi slušně....ta třetí řada už byla kvalitou v pohodě, motor také. Laguna kus od kusu...ale je tam benzín, takže lehčí motor, to opotřebení podvozku by nemuselo být tak hrozné. Obecně je Mondeo lepší auto, ale znám i Laguny, které jsou v pohodě. U té Laguny uvádí ochotu slevit....což může být fajn, zbudou peníze na údržbu a opravy, nebo taky ne, bo je tam nějaká levá.
Osobně bych se zajel podívat na to Mondeo, a pokud bude vše ok i v reálu, tak bych jej vzal. Já mám pro Mondea slabost:-)). Samozřejmě sám uvidíš jak se ti to auto bude zdát..nemyslím stavem, ale prostě pocitem, ty v tom budeš jezdit a není to služebák, který je zadarmo. Pokud ne, tak bych se zajel podívat na tu Lagunu...je to někde na pětce a za kouknutí a projetí nic nedáš. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 06, 2013 4:10 pm Předmět: |
|
|
Mondeo...jednoznačně budeš klidnější:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: po květen 06, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
Mondeo. Ať to vyjde! (já byl Mondeem až v Istanbulu :-D )
Naposledy upravil hoju dne po květen 06, 2013 4:16 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 06, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Mondeo...jednoznačně budeš klidnější:o) |
Vis proc maji Renaulty vyhrivana zadni skla? Aby te nestudily ruce, az ho budes tlacit!
vis, kdy se Renault pohybuje bez zavad? Na kompletacni lince! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 06, 2013 5:18 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem focuse...prodám jako 10ti letý se 172 000 km...v pohodě.
Měl jsem spolehlivou fabii a ta se srala zleva doprava a zpátky, tak si vyber.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 06, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Měl jsem focuse...prodám jako 10ti letý se 172 000 km...v pohodě.
Měl jsem spolehlivou fabii a ta se srala zleva doprava a zpátky, tak si vyber. |
ale jooo, ja osobne mel taky rencka a za dva roky jsem vymenil jenom kulove lozisko (coz svadim na stav silnic, ne na znacku)
ale mam dost pripadu ve svem okoli, abych neveril, nebo byl sakra skeptik _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 06, 2013 6:46 pm Předmět: |
|
|
Však já to chápu- to bylo míněno na toho forda...většinou to tvrdí lidé, co v něm nikdy nejeli ( reps. by si do něj ani nesedli).
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po květen 06, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Deadlift napsal: | | Mondeo...jednoznačně budeš klidnější:o) |
Vis proc maji Renaulty vyhrivana zadni skla? Aby te nestudily ruce, az ho budes tlacit!
vis, kdy se Renault pohybuje bez zavad? Na kompletacni lince! |
Fordem tam, vlakem zpátky |
Ono spíše platí, že když ostatní v zimě škrábou přední sklo, ty ve Fordu zapneš stěrače
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po květen 06, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
Tak to vyhřívání čelního skla je fajn....ale když se třeba potká se šutrem, tak to taky stojí za to:-DDD _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|