|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YouKnowMe24
|
Zaslal: po květen 06, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | pro začátek dvě věci:
1/ nepožívat moc široký úchop
2/ netlačit lopatky k sobě |
proc nepouzivat moc siroky? jen me zajma moc, kamosi rikaly ze cim sirsi tim lepsi, a netlacit lopatky k sobe? ja cetl prave na jednom webu ze se maji tlacit lopatky k sobe pri tom... diky za vysvetleni.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po květen 06, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
Já poznám kvalitní provedení tak, že mám po pár sérii latissimus pěkně napumpovaný a ty záda prostě cítím. Jakmile mám napumpovanej hlavně biceps a záda nic, tak vím, že jedu blbě. To je pro mě jedna z pomůcek kontroly techniky. Pokud chceš mít absolutní jistotu správné techniky, musí tě někdo zkontrolovat osobně, jinak to nejde. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 06, 2013 3:59 pm Předmět: |
|
|
| YouKnowMe24 napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | pro začátek dvě věci:
proc nepouzivat moc siroky? jen me zajma moc, kamosi rikaly ze cim sirsi tim lepsi, a netlacit lopatky k sobe? ja cetl prave na jednom webu ze se maji tlacit lopatky k sobe pri tom... diky za vysvetleni. |
zacni na sirku ramen a lopatky styhuj dolu, jako by k zadku, to je prvni cast pohybu
pak pokracuj v tom samem dal, jakoby zesiluj kontrakci
a nebo s eo vikendu stav na kafe, hrazdu mam doma, muzeme delat shyby od rana do vecera _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: po květen 06, 2013 3:59 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Já poznám kvalitní provedení tak, že mám po pár sérii latissimus pěkně napumpovaný a ty záda prostě cítím. Jakmile mám napumpovanej hlavně biceps a záda nic, tak vím, že jedu blbě. To je pro mě jedna z pomůcek kontroly techniky. Pokud chceš mít absolutní jistotu správné techniky, musí tě někdo zkontrolovat osobně, jinak to nejde. |
aha no ja mam spis dost napumpovanej biceps a zada citim tak na 10% a nekdy citim jen bolest prave strany zad po pritahovani.
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: po květen 06, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | YouKnowMe24 napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | pro začátek dvě věci:
proc nepouzivat moc siroky? jen me zajma moc, kamosi rikaly ze cim sirsi tim lepsi, a netlacit lopatky k sobe? ja cetl prave na jednom webu ze se maji tlacit lopatky k sobe pri tom... diky za vysvetleni. |
zacni na sirku ramen a lopatky styhuj dolu, jako by k zadku, to je prvni cast pohybu
a nebo s eo vikendu stav na kafe, hrazdu mam doma, muzeme delat shyby od rana do vecera |
diky moc nejak to proskoukam :D, jo klidne bych zasel :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 06, 2013 4:41 pm Předmět: |
|
|
ale chlapci, nac stahovat kalhoty, kdyz brod je jeste daleko _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: po květen 06, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Ale vem si s sebou i indulonu |
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: st květen 08, 2013 1:20 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | YouKnowMe24 napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | pro začátek dvě věci:
a nebo s eo vikendu stav na kafe, hrazdu mam doma, muzeme delat shyby od rana do vecera |
mel bych po 1 serii citit bolest kridel? napr po 8 shybech, nebo to ani citit nemusim?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 08, 2013 6:57 am Předmět: |
|
|
| YouKnowMe24 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | YouKnowMe24 napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | pro začátek dvě věci:
mel bych po 1 serii citit bolest kridel? napr po 8 shybech, nebo to ani citit nemusim? |
ja to citim tak po50-60 shybech (nejdriv 4-5 serie), a ne bolest, ale pekne napumpovani
ale nase uroven je jinde, takze to mozna budeme mit taky kazdy jinde
ale zase je treba urciteho poctu opakovani aby se do svalu dostalo dost krve _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:40 pm Předmět: bolest |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
YouKnowMe24: to je tvoje aktuálka? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
Jo to je určitě von a proto se takhle ptá. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
YouKnowMe24
|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | YouKnowMe24: to je tvoje aktuálka? |
vypada ze by ten typek na fotce mel 60 kg jak ja?:D tak to asi nebudu ja :D, to byl jen priklad..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|