|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: út květen 07, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
Ono to rozhoupani je sice blby, ale pri rychle delanych shybech se jim clovek nevyhne... to vykopavani nahoru je horsi, kazdopadne forma brutal :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ocelák
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: út květen 07, 2013 9:31 pm Předmět: |
|
|
Diky za pochvalu i za kritiku :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 08, 2013 6:53 am Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: |
Ustinov - no mám pocit, že CF shyby vypadají jinak a ta výška je vážně trošku zkreslující.
Každopádně, když by ses s tim sral pomaličku, tak nebudeš mít čas na odpočinek a za chvili umřeš. Já vím, že shyby máš moc rád :)),myslím,že sem se fakt neflákal. Ze začátku to šlo určitě líp a ke konci to už byla fakt smrt chlapi. Sem se držel tak tak za prsty,protože ten mozol byl,už fakt dost do krve, jak je na videu. Jinak můžeš jít s námi, jsme z Poličky na Svitavsku ;).
|
CF-jj podle videi jsou jeste horsi
ja nerikam pomalu,ale mas recht je to pak tezsi a o tom to je
ale porad rikam, ze mas moji uctu, byt to provedeni je tam na 80-90% co bych videl ja idealni (vic me sere, ze jich das vic nez ja )
do polick yto mam z olomouce docela kus _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st květen 08, 2013 7:06 am Předmět: |
|
|
Z Olomouce to kus je, to je pravda,ale třeba pojedeš někdy kolem a něco tu znásilníme :). Rozhodně to ale nemám v plánu podniknout v brzkej době zas (jsem dneska docela bolavej :D). Jinak mě těší tvoje uznání, jakožto od zdejšiho vyhlášeného shybaře a slibuju,že příště to zkusim odjet o něco líp (hlavně ten konec) ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 08, 2013 7:18 am Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Z Olomouce to kus je, to je pravda,ale třeba pojedeš někdy kolem a něco tu znásilníme :). Rozhodně to ale nemám v plánu podniknout v brzkej době zas (jsem dneska docela bolavej :D). Jinak mě těší tvoje uznání, jakožto od zdejšiho vyhlášeného shybaře a slibuju,že příště to zkusim odjet o něco líp (hlavně ten konec) ;) |
poradil bych ti, aby jsi zacas s vyssim poctem a pak mas prostor trosku klesnout
to je vyzva, nechces prijet do brna??
https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=32244&highlight=strong _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st květen 08, 2013 7:33 am Předmět: |
|
|
přijedu moc rád :), hlavně aby se ujasnil teda termín,abych si mohl kdyžtak v práci přehodit směnu. Je ti ale jasný,že te nenechám vyhrát?:DD
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 08, 2013 9:33 am Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | přijedu moc rád :), hlavně aby se ujasnil teda termín,abych si mohl kdyžtak v práci přehodit směnu. Je ti ale jasný,že te nenechám vyhrát?:DD |
v klidu mladej, uz se o to zajimal i daymoon, takze nejvyssi mozna pricka je druhe misto
ale velikost vitezu se meri velikosti porazenych, takze cim lepsi souperi, tim lepsi zavod
maximalne te nebudu mit pak uz vubec rad _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 08, 2013 9:34 am Předmět: |
|
|
S takovejma kecama jdi někam, já jsem teď tak rozbitej, že jsem rád, že držím pohromadě. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st květen 08, 2013 9:38 am Předmět: |
|
|
ok chlapi :D,minimálně bude sranda, to je jasny už teď :)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st květen 08, 2013 12:47 pm Předmět: |
|
|
Mrtvý tah :
2x 160 kg - (obě ruce nadhmat)
1x (?) 170 kg - (sřídavý uchop) - nedopl jsem uplně, začal povolovat úchop...kdybych mohl činku pustit na zem tak by to dopl no...škoda
16 let,95 kg,178 cm
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 08, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | S takovejma kecama jdi někam, já jsem teď tak rozbitej, že jsem rád, že držím pohromadě. |
stejne jako se DL ptal marii jestli cvici
..sem tam, a pak hodila fotku s poharem
jak se rika u nas, kecy si nech na koledu
pro tebe to bude jenom lepsi zahrati
a hlavni je stejne prece ta sranda kolem, pratelske hecovani, pripadne nejaka spolecna fotka
a muzes prijit v tom svem "supermanskem" oblecku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po květen 13, 2013 2:53 pm Předmět: |
|
|
10 zhybov širokým nadhmatom
13x125kg deadlift
13x75kg bench press
25x42kg trh jednoručkou (ešte by ich zopár šlo, ale už ma to nebavilo. Cieľ je 50+kg na 1 opačko)
BW cca 90 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 13, 2013 2:57 pm Předmět: |
|
|
25x 42kg trh s JC a nedáš 50kg? Já dal 50kg při 3 opakováních s 45kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po květen 13, 2013 3:01 pm Předmět: |
|
|
Ja som nepísal že to nedám. Len si netrúfam odhadnúť maxko, tak som sa radšej podcenil  50 kg jednou rukou nad hlavu je taká magická hranica, ale snáď pokorím aj tú 60-tku (v našom fitku najväčšia).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|