Shyby na hrazde

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Shyby na hrazde  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Shyby na hrazde
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 4:28 pm    Předmět: Re: bolest Odpovědět s citátem

YouKnowMe24 napsal:
no tak ted sem udelal vic shybu a citil sem takovou mensi bolest tu jak je to cervene vyznacene

http://www.upnito.sk/imgresize.php?id=42f4af8b549acac62caf61192d36d3a0&ms=728

spatne nebo spravne?

kolik je vic?
ano teoreticky je to dobre
ale klidne na to kasli
delej shyby nadhmatem na sirku ramen
vsak ono to poroste
YouKnowMe24

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 4:36 pm    Předmět: Re: bolest Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
YouKnowMe24 napsal:
no tak ted sem udelal vic shybu a citil sem takovou mensi bolest tu jak je to cervene vyznacene

http://www.upnito.sk/imgresize.php?id=42f4af8b549acac62caf61192d36d3a0&ms=728

spatne nebo spravne?

kolik je vic?
ano teoreticky je to dobre
ale klidne na to kasli
delej shyby nadhmatem na sirku ramen
vsak ono to poroste

naco mam kaslat?:D
no udelal sem jich 12 a pak kdyz sem slezl tak me drobet bolelo tam jak sem vyznacil cervene, mam jeste dotaz, je mozne abych treba mel prave kridlo vetsi nez leve?:D kdyz sem vetsinou citil prave kridlo jen, a leve moc ne,:D nebo jak to je ? nejde aby rostla jen jedna strana? nebo jak?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Foresten

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporucuju precist clanek od Waterburyho "13 064 Shybů v 5ti měsících " hod to do googlu. Popisuje tam i tento problem :).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 5:31 pm    Předmět: Re: bolest Odpovědět s citátem

prestan se tak pozorovat a shybuj
12 shybu neni nic moc
takze sis to spis natahl
delej desitky shybu a zada porostou howg
YouKnowMe24

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 5:43 pm    Předmět: Re: bolest Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
prestan se tak pozorovat a shybuj
12 shybu neni nic moc
takze sis to spis natahl
delej desitky shybu a zada porostou howg

ja vim, ale mam tuseni ze dokud budu citit misto zad spis paže, ze muzu shybovat treba 20 let a zesily mi akorat paze, nic vic.. nebo se pletu?
a odpovez prosim na toto .. " je mozne abych treba mel prave kridlo vetsi nez leve?:D kdyz sem vetsinou citil prave kridlo jen, a leve moc ne,:D nebo jak to je ? nejde aby rostla jen jedna strana? nebo jak? "
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 7:24 pm    Předmět: Re: bolest Odpovědět s citátem

je konina, aby ti rostlo jenom jedno
jak rikam, nepozoruj se a cvic
YouKnowMe24

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 1:15 am    Předmět: thx Odpovědět s citátem

thanks vsem za odpovedi, a za rady, uz tedy vim jak nato, jeste bych mel dotaz, kdyz se budu obden pritahovat na biceps 4 serie po 10 a pak hned na triceps 3 serie po 8, zvetsi se mi treba paze nebo neco?nebo mi naroste pouze sila? Moje vaha 60kg, a pritahnu se maximalne 15X ( bez houpani a podobne) proste kvalitni shyby, diky.. nebo jestli mate lepsi napad? aby se mi zvetsily paze? co se tice toho pritahovani na triceps/biceps... obvod bicepsu mam ted 32CM
coder

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 1:30 am    Předmět: Re: thx Odpovědět s citátem

YouKnowMe24 napsal:
thanks vsem za odpovedi, a za rady, uz tedy vim jak nato, jeste bych mel dotaz, kdyz se budu obden pritahovat na biceps 4 serie po 10 a pak hned na triceps 3 serie po 8, zvetsi se mi treba paze nebo neco?nebo mi naroste pouze sila? Moje vaha 60kg, a pritahnu se maximalne 15X ( bez houpani a podobne) proste kvalitni shyby, diky.. nebo jestli mate lepsi napad? aby se mi zvetsily paze? co se tice toho pritahovani na triceps/biceps... obvod bicepsu mam ted 32CM
chces mit siroke zada,ruce,a treba vymakanou vanocku ? tak zacni makat s cinkama ciste ze zhybovani ti toho moc nenaroste je to sice super cvik na cely vrsek tela ale sam o sobe ti vyrazne nepomuze
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 5:17 am    Předmět: Re: thx Odpovědět s citátem

YouKnowMe24 napsal:

jak se chces pritahovat na triceps?????
to je sval, ktery se zapojuje pri tlaku

ber v potaz, ze triceps zaujima 3/5 paze a v tom pomeru by jsi el i trenovat, tzn: 3 serie na biceps a 5 na triceps
a ano, pri cvicich s v astni vahou muzes udelat sportovni postavu, ale nepocitej, ze z tebe bude hrouda
nejake treningy:
zacni s timhle
a az to budes davat v pohode a s prehledem prejdi sem:
TO TI TAK DO KONCE PRAZDNIN VYDRZI, NEZ TO DAS
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 12:01 pm    Předmět: Úchop Odpovědět s citátem

Měl bych ještě pár otázek k té technice.
Chvíli jsme pátral na netu a opravdu v některých článcích doporučují úchyp na mírně větší šířku ramen a v jiných zase na větší šířku.

Může to mít třeba společného něco s progresem, že ze začátku bych se měl držet menšího úchopu a časem ho třeba zkusit rozšířit? Nebo to jsou rkaviny, mám si prostě vzít úchop na trochu větší šířku ramen a toho se držet (mám k dispozici jen rovnou hrazdu)

Taky někdo radí se ve spodní poloze úplně vyvěsit, další zastavit pohyb těsně před vyvěšením (99%) - je to něco obdobného jako propínání kolen u leg pressu?

Budu rád za vaše poznatky.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 12:04 pm    Předmět: Re: Úchop Odpovědět s citátem

Pete_GSG napsal:
Měl bych ještě pár otázek k té technice.
Chvíli jsme pátral na netu a opravdu v některých článcích doporučují úchyp na mírně větší šířku ramen a v jiných zase na větší šířku.

Může to mít třeba společného něco s progresem, že ze začátku bych se měl držet menšího úchopu a časem ho třeba zkusit rozšířit? Nebo t o jsou kraviny , mám si prostě vzít úchop na trochu větší šířku ramen a toho se držet (mám k dispozici jen rovnou hrazdu)

Taky někdo radí se ve spodní poloze úplně vyvěsit, další zastavit pohyb těsně před vyvěšením (99%) - je to něco obdobného jako propínání kolen u leg pressu?

Budu rád za vaše poznatky.
vem si uchop o neco sorsi nez mas ramena a dole se klidne vyves
YouKnowMe24

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslel sem ze nato aby se mi zvetsily paze treba kdyz biceps mam 32 cm tak treba na 34, to by mi stacilo, tak ze nato nebudu potrebovat nejake cinky a ze postaci hrazda.. preci jenom nepozaduju mit z te hrazdy 40 CM, ale jen 2 nebo 3 cm +

takze na hrazde proste paze + 2 nebo 3 cm si neudelam?
smik

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YouKnowMe24 napsal:

Uděláš.
Ale začni už ty shyby cvičit a nešpekuluj
YouKnowMe24

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smik napsal:
YouKnowMe24 napsal:

Uděláš.
Ale začni už ty shyby cvičit a nešpekuluj

znam akorat klasicke shyby na Biceps, to mi nato asi stacit nebude aby se mi zlepsily paze o 2/3cm , a bude vadit kdyz budu delat shyby denne? jestli nekdo muze, tak mi tu muze napsat a poradit co nejlepsi plan pro to aby mi rostly ty paze... napr jake dny shybovat na ty ruce... kolik serii, a jake cviky, ja bych nejradsi totiz shyboval denne.... ale to je podle me prehnane.. navic znam jen 1 cvik na to pritahovani.. to uz je posledni scim bych potreboval poradit, diky
smik

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzdyť o pár příspěvků výš ti postnul Peter Ustinov odkazy na youtube tak to zkus odcvičit ne?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Shyby na hrazde Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: