PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 414, 415, 416 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
madball

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2013 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
...Ještě u nás nejspíš není v prodeji, navíc to je mléčnej protein...

Nějak to nechápu. Jakože mléčnej protein je špatnej? Pokud vím, tak je to směs z 80% kaseinu a 20% syrovátkové bílkoviny a na tom nevidím nic špatnýho. Pokud to tedy tak doopravdy je a není v tom zakopanej nějakej pes.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ode dneška Cellucor arašidové máslo/marshmallow . Člověk by se té příchutě i bál, ale je fakt vynikající. Voní jako skutečné arašídové máslo s takovým lehkým slaďoučkým závanem. Chutná zajímavě sladce, po spolknutí zůstane na jazyku chuť, jako kdyby člověk rozkousal arašídy. Fakt povedený.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten mam ted taky, ale jeste jsem ho neotevrel, protoze doziram Combata :-)
vejdy

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je to za výrobce Cellucor,omlouvám se za neznalost?!
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Co je to za výrobce Cellucor,omlouvám se za neznalost?!

Americka znacka, je tu v CR celkem nova (vyrobky pochazi opravdu z USA zadne made in vychodni Evropa nebo nekde...). Na US forech hodne a cimdalvice chvalena. Zatim od nich beru BCAAcka na ktere nedam dopustit a troufam si rict, ze diky nic zvladam 2 fazove treninky 6x tydne bez znamek unavy (mozna placebo mozna opravdu funguji, skoro bych rekl to druhe) a protein Cor-performence. Slozeni 50% izolat 50% koncentrat a velmi male mnozstvi laktozy tusim 2g, chutove naprosto uzasnej. Zatim jsem mel coko, vanilku a skorici, ted mam jeste nenacnute aleni arasiidove maslo/marshmallow.
vejdy

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju za info,tak to musím také ochutnat.
Škoda že jsem si teď udělal dost velké zásoby zn. Cybergenix,na kterou je v jednom nejmenovanem shopu akce tento měsíc 50% sleva do vyprodání zásob.
člověk

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Děkuju za info,tak to musím také ochutnat.
Škoda že jsem si teď udělal dost velké zásoby zn. Cybergenix,na kterou je v jednom nejmenovanem shopu akce tento měsíc 50% sleva do vyprodání zásob.

A je potřeba v tom nejmenovaném obchodě vlastnit nějakou tu klubovou kartu abych mohl mít tu slevu 50% nebo to je pro všechny ?
díky
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball: no já moc tekutou stravu před spaním nechápal, ale někomu to asi vyhovuje. Já to budu brát jako sladkost. Jinak to složení tam není čistě mlíko.

Teď ale na eshopu konkurenčího webu koukám (a díky za upozornění patrikdundych), že maj tu příchuť i jako whey complex. Složení je podobný, ale asi jinej poměr složek. Zkusím někde vyprosit vzorek a pak kdyžtak kupuju
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
madball: no já moc tekutou stravu před spaním nechápal, ale někomu to asi vyhovuje. Já to budu brát jako sladkost. Jinak to složení tam není čistě mlíko.

Teď ale na eshopu konkurenčího webu koukám (a díky za upozornění patrikdundych), že maj tu příchuť i jako whey complex. Složení je podobný, ale asi jinej poměr složek. Zkusím někde vyprosit vzorek a pak kdyžtak kupuju

Moc dobrou pistácii má ještě FA whey protein .... jen škoda těch 66% proteinu ale i tak strašně dobrej protein za super cenu a s kvalitní irskou syrovátkou
Turakam

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v SR ho dáva každý
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
guruhonza napsal:

Moc dobrou pistácii má ještě FA whey protein .... jen škoda těch 66% proteinu ale i tak strašně dobrej protein za super cenu a s kvalitní irskou syrovátkou

4,5 kg .... 1300 kč
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates : ta cena je na některých shopech fakt krásná btw lidi co říkáte na proteiny od Fitco?? Teď nemyslim tu jejich beef předraženou kloubní výživu ale ten jejich whey protein 4kg kyblík za 1600,- 75% koncentrát a izolát +omega 3 ...prý z mléka irského skotu.
Spam

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jaký máte kdo vůbec názor na značku FA? Kvalita, chuť, stravitelnost, cena...
btw teď koukám na Hydro od nich a za tu cenu to je pěkný, teď co do kvality, rozpustnosti, chuti, stravitelnosti
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
A jaký máte kdo vůbec názor na značku FA? Kvalita, chuť, stravitelnost, cena...
btw teď koukám na Hydro od nich a za tu cenu to je pěkný, teď co do kvality, rozpustnosti, chuti, stravitelnosti

Já na ně nedám dopustit,maj supr ceny. Je to sice polská značka ale vše si dělá v Irsku a Usa
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2013 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Já na ně nedám dopustit,maj supr ceny. Je to sice polská značka ale vše si dělá v Irsku a Usa

Neber všechno, co někdo někde napíše, jako neochvějná fakta.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 414, 415, 416 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: