|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
madball

|
Zaslal: út květen 07, 2013 8:07 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | ...Ještě u nás nejspíš není v prodeji, navíc to je mléčnej protein... |
Nějak to nechápu. Jakože mléčnej protein je špatnej? Pokud vím, tak je to směs z 80% kaseinu a 20% syrovátkové bílkoviny a na tom nevidím nic špatnýho. Pokud to tedy tak doopravdy je a není v tom zakopanej nějakej pes. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:34 pm Předmět: |
|
|
Ode dneška Cellucor arašidové máslo/marshmallow . Člověk by se té příchutě i bál, ale je fakt vynikající. Voní jako skutečné arašídové máslo s takovým lehkým slaďoučkým závanem. Chutná zajímavě sladce, po spolknutí zůstane na jazyku chuť, jako kdyby člověk rozkousal arašídy. Fakt povedený.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 08, 2013 4:22 pm Předmět: |
|
|
Ten mam ted taky, ale jeste jsem ho neotevrel, protoze doziram Combata :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: st květen 08, 2013 5:14 pm Předmět: |
|
|
Co je to za výrobce Cellucor,omlouvám se za neznalost?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 08, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | Co je to za výrobce Cellucor,omlouvám se za neznalost?! |
Americka znacka, je tu v CR celkem nova (vyrobky pochazi opravdu z USA zadne made in vychodni Evropa nebo nekde...). Na US forech hodne a cimdalvice chvalena. Zatim od nich beru BCAAcka na ktere nedam dopustit a troufam si rict, ze diky nic zvladam 2 fazove treninky 6x tydne bez znamek unavy (mozna placebo mozna opravdu funguji, skoro bych rekl to druhe) a protein Cor-performence. Slozeni 50% izolat 50% koncentrat a velmi male mnozstvi laktozy tusim 2g, chutove naprosto uzasnej. Zatim jsem mel coko, vanilku a skorici, ted mam jeste nenacnute aleni arasiidove maslo/marshmallow. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: st květen 08, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
Děkuju za info,tak to musím také ochutnat.
Škoda že jsem si teď udělal dost velké zásoby zn. Cybergenix,na kterou je v jednom nejmenovanem shopu akce tento měsíc 50% sleva do vyprodání zásob.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st květen 08, 2013 6:57 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | Děkuju za info,tak to musím také ochutnat.
Škoda že jsem si teď udělal dost velké zásoby zn. Cybergenix,na kterou je v jednom nejmenovanem shopu akce tento měsíc 50% sleva do vyprodání zásob. |
A je potřeba v tom nejmenovaném obchodě vlastnit nějakou tu klubovou kartu abych mohl mít tu slevu 50% nebo to je pro všechny ?
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 08, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
madball: no já moc tekutou stravu před spaním nechápal, ale někomu to asi vyhovuje. Já to budu brát jako sladkost. Jinak to složení tam není čistě mlíko.
Teď ale na eshopu konkurenčího webu koukám (a díky za upozornění patrikdundych), že maj tu příchuť i jako whey complex. Složení je podobný, ale asi jinej poměr složek. Zkusím někde vyprosit vzorek a pak kdyžtak kupuju
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st květen 08, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | madball: no já moc tekutou stravu před spaním nechápal, ale někomu to asi vyhovuje. Já to budu brát jako sladkost. Jinak to složení tam není čistě mlíko.
Teď ale na eshopu konkurenčího webu koukám (a díky za upozornění patrikdundych), že maj tu příchuť i jako whey complex. Složení je podobný, ale asi jinej poměr složek. Zkusím někde vyprosit vzorek a pak kdyžtak kupuju |
Moc dobrou pistácii má ještě FA whey protein .... jen škoda těch 66% proteinu ale i tak strašně dobrej protein za super cenu a s kvalitní irskou syrovátkou
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 08, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
v SR ho dáva každý _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st květen 08, 2013 8:47 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | guruhonza napsal: | madball: no já moc tekutou stravu před spaním nechápal, ale někomu to asi vyhovuje. Já to budu brát jako sladkost. Jinak to složení tam není čistě mlíko.
Teď ale na eshopu konkurenčího webu koukám (a díky za upozornění patrikdundych), že maj tu příchuť i jako whey complex. Složení je podobný, ale asi jinej poměr složek. Zkusím někde vyprosit vzorek a pak kdyžtak kupuju |
Moc dobrou pistácii má ještě FA whey protein .... jen škoda těch 66% proteinu ale i tak strašně dobrej protein za super cenu a s kvalitní irskou syrovátkou |
4,5 kg .... 1300 kč
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st květen 08, 2013 8:59 pm Předmět: |
|
|
Mates : ta cena je na některých shopech fakt krásná  btw lidi co říkáte na proteiny od Fitco?? Teď nemyslim tu jejich beef předraženou kloubní výživu ale ten jejich whey protein 4kg kyblík za 1600,- 75% koncentrát a izolát +omega 3 ...prý z mléka irského skotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st květen 08, 2013 9:15 pm Předmět: |
|
|
A jaký máte kdo vůbec názor na značku FA? Kvalita, chuť, stravitelnost, cena...
btw teď koukám na Hydro od nich a za tu cenu to je pěkný, teď co do kvality, rozpustnosti, chuti, stravitelnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st květen 08, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | A jaký máte kdo vůbec názor na značku FA? Kvalita, chuť, stravitelnost, cena...
btw teď koukám na Hydro od nich a za tu cenu to je pěkný, teď co do kvality, rozpustnosti, chuti, stravitelnosti |
Já na ně nedám dopustit,maj supr ceny. Je to sice polská značka ale vše si dělá v Irsku a Usa
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st květen 08, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Já na ně nedám dopustit,maj supr ceny. Je to sice polská značka ale vše si dělá v Irsku a Usa |
Neber všechno, co někdo někde napíše, jako neochvějná fakta.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|