|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: po listopad 14, 2011 4:01 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, děkuju za odpověď. A proč?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: po listopad 14, 2011 4:59 pm Předmět: |
|
|
| r@mbo napsal: | | Mablung napsal: | | r@mbo napsal: | jeden kluk po bioléčbě umřel = jebat
budu jen cvičit + posilovat + kloubní výživa... bude mě to bolet, ale nebudu mrtvej |
Mnohem více lidí umřelo poté co se napili vody (a to nemyslím případy které skončily pár metrů pod hladinou ) |
je rozdíl .. no prostě když 7,000,000,000 lidí pije vodu a několik jich po tom zkape, než když jde desítka lidí na bioléčbu a jeden z toho zhebne |
Řeknu ti to takhle. Pokud 10 lidí vezme nový lék a do roka 5 z nich zhebne, nemusí to znamenat vůbec nic.
Statistika je sviňa.
Druhou věcí je, že i kdyby to mělo určitá rizika, kvalita života je nesrovnatelná. Měl jsem stavy (naštěstí ne z této nemoci) kdy mě klidně měsíc bolel každý krok, bolestí jsem se probouzel a jediná poloha která mě nebolela bylo sezení v pohodlném křesle. Kdybych věděl že mě má něco podobného čekat a jedinou volbou je docela riziková léčba, dlouho bych se nerozmýšlel ...
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 11:40 am Předmět: |
|
|
Zdravím postoval jsem to už do jiného topicu, ale snad si toho tady všimne ještě nekdo jiný.
Dnes jsem byl u doktora a podle rentgenu a hmatu mi v kolenech diagnostikoval artrozu 1 stupne. Doporučil mi kloubní výživu od jedné londýnské firmy. Moc jsem tomu nevěřil, ale vzal jsem to za 800kc s tím, že to má vyzkoušené na sportovcích a jako jedna z mála zabírá. Je mi jasny ze má s tou firmou nějakou smlouvu a nedělá to jen tak nezištně. Každopádně jsem to dobral a chce mi dát další dávku, jenže já už si mezitím koupil 300g cistyho glukosaminu, 100g cistyho chondroitinu a 1kg hydrolyzovanyho kolagenu jako dábku na dva měsíce. To je asi tak 20x větší dávka než v tom preparátu od něho. Když jsem se s ním o tom bavil tak mě odbil s tím, že ta dávka co je v tom preparátu od něho je plně dostačující a navíc se mi tam do těch kolen dostane mnohem víc než z těch mých prepárátů v kterém je toho 20x více. Zdůvodňoval to jednoduše tím, že ta firma má nějakou super nosnou látku, která tam ty učinné látky umí dopravit a v těch mých čistých surovinách ta látka prostě není, tím pádem jsou skoro zbytečné, protože se do toho postiženyho místa skoro nic nedostane. A že ta nosná látka je vlastně to nejdražší na těch prepárátech a každá firma má na to výrobní tajemství. Na to jsem nevěděl co mám říct tak jsem řekl, že ale přece tu kvalitu můžu přebít kvantitou když tam je těch látek 20x více a on řekl, že si myslí, že ne.
Jaký na to máte názor? Nejlíp, kdyby odpověděl někdo kdo tomu fakt rozumí z lékařského, chemického nebo biologického hlediska a objasnil mi jak je to tedy s tou nosnou látkou děkuji. _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 12:59 pm Předmět: |
|
|
Na to existuje krásné ostravské slovo chujovina  . Každý chce vydělat - i lékaři.
Neznám ten lékařem propagovaný produkt a i kdyby Ti to fungovalo é pár procent jinak - tak to dle mě nezaznamenáš a cena bude asi hodně jinde. Pokud víš jak - smíchej si to.
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
Teď myslíš nějaké speciální míchání nebo jen poměr jednotlivých složek? Jinak dík za odpověd doufal jsem, že se k tomu vyjádříš buď ty nebo Esko. _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 1:38 pm Předmět: |
|
|
na mainwebu o tom je článek (obsahující i co nejlepší poměr jednotlivých složek), když budeš chvilku hledat tak to určitě najdeš
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 1:51 pm Předmět: |
|
|
Ale já znám všeobecně uznávanej poměr jednotlivých složek a ten článek jsme taky četl. Nepochopil spíš to, jak to deadlift myslel, tím smícháním, ale pokud tím myslel jen smíchání dvou prášků v určitém poměru, tak to udělat samozřejmě umím. :) _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 10:49 am Předmět: |
|
|
Ja, po tom co me nekolik let boleli klouby (lokty) a nic moc na to nezabiralo, jsem zacal sypat ALAVIS™ Triple Blend a uz je to lepsi. Nemusim nosit loketni bandaze, ale presto si porad davam pozor abych mel lokty v teple.
|
|
| nahoru |
|
 |
Basar Hafiz al-Asad

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 11:39 am Předmět: |
|
|
Je to blbost, ta zázračná nosná látka by tam musela být uvedená ve složení a navíc, na 99,9% to nic takovýho obsahovat nebude. Kloubní výživy v tabletách sou jak známo jeden z nej předražených ,,léků,, Cena suroviny je směšná v porovnání s tabletou a cena výroby taky.
Takže jak píše, smíchat surovinu, popřípadě koupit něco třeba pro koně, kde je cena lepší než u lidských preparátů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pete_GSG
|
Zaslal: po listopad 25, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Pete_GSG napsal: | JJ, kup si něco pro koně a nejlíp s nějakým přídavkem, abys měl i pěknou hřívu |
Koňskou výživu běžně používám (dávkování pro 100kg hříbě ) a žádný vedlejší účinky jsem nespozoroval, jen si občas vyhodim z kopejtka
|
|
| nahoru |
|
 |
Basar Hafiz al-Asad

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 4:01 pm Předmět: |
|
|
| Pete_GSG napsal: | JJ, kup si něco pro koně a nejlíp s nějakým přídavkem, abys měl i pěknou hřívu |
je to uplne stejna kloubni vyziva, navic kolikrat obohacena o byliny, jako Čertův Dráp třeba
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 4:34 pm Předmět: |
|
|
mne sa to zda dost riskantne zrat suplementy pre zvierata aj ked je zlozenie na etikete rovnake. Predsa len ta cistota nemusi byt dodrazana ako ked to je urcene pre ludi. Nahodou sa stane ze sa im niektora varka v tovarni kontaminuje, niekto tu vyvrati kopyta tak povediac a mozte sa ist stazovat akurat tak na lamparen..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 4:41 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | mne sa to zda dost riskantne zrat suplementy pre zvierata aj ked je zlozenie na etikete rovnake. Predsa len ta cistota nemusi byt dodrazana ako ked to je urcene pre ludi. Nahodou sa stane ze sa im niektora varka v tovarni kontaminuje, niekto tu vyvrati kopyta tak povediac a mozte sa ist stazovat akurat tak na lamparen.. |
beru to rok a pul a cca 10 lidi kolem me
nikdo zadne problemy
na jare jsem mel krevni obraz a jak miminko _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 5:18 pm Předmět: |
|
|
Devět z desíti kentaurů doporučuje Alavis, yhahaháááááá
[/img] _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Flexit Drink | NutrendFlexit Drink obsahuje glukosamin sulfát, chondrotin sulfát, kolagenní bílkoviny a MSM. 390 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|