Nekva- Čau, jo byl jsem tam....mohl jsi se klidně ozvat
Mira- Hele jako sranda dobrý, ale vzhledem k tomu že jsem před 3ma minutama navážil 118,7kg, tak už to brzo nebude tak úplně fungovat Trénink (ze středy)
Mrtvola
5x60
5x120
5x160
5x160
5x160
10x160
Přemístění s výrazem (přem. pro každý op.)
3x60
3x80
3x90
3x90
Rozpažky v předklonu
10x10
10x10
10x10
Biceps s VČ
10x20
10x30
10x30
První rozhejbání po ME. Mrtvola byla papírová, jenom 5op je hnus. poslední 2 serie jsem odjel dohromady, už mě to nebavilo na přemístění jsem úplně ztratil sílu. první trojka s 90 byla na krev, ta druhá byla naprosto silou vůle, protože jsem to musel dát ještě jednou Jinak teda aktuální váha (před 10ti minutama) 118,7kg
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Hm, tak tohle jsem nečekal na dřepu měli bejt 5ky, na první trénink jsem si říkal že to nastavím tak nějak pohodově, 130 že bude papír na protáhnutí. už serie s 90ti byla nějaká těžká, 130 se za 3 zejdny bez tréninku proměnilo na 300, byl jsem rád že jsem dával trojky už vím proč jsem se asi před 2ma lety zařekl že v tréninku nedělám pauzy...doufám že se mi to rychle vrátí zpět, pač tohle je trapný měl jsem jít ještě doplňky ale po těhlech dřepech, a navíc jsem ještě musel něco řešit přes telefon, už nebyla nálada, a stejně mě bolely nohy tak jsem se na to vysral.
Alespoň že benč se tak nějak drží....
Hrozný...na dnešek jsem spal asi 3 hodiny, pak celej den dělal, a jenom si odskočil cvičit...130 je na dřepu těžkých jako obvykle 300 příští tejden už bude pohodovější....
Těžký...sice jsem to jel bez pásku..ale když jsem si ho zkusil, musel jsem zapínat o jednu díru blíž..váha je cca 118, možná už trošku míň...odpadlo hrozně moc vody, možná jsem i něco shubnul.....takhle slabě jsem se necítil od 5.tý třídy.
Triceps na horní kladce
15x20
15x40
15x65
15x65
15x65
15x65
Dobrý...po dnešku jsem zjistil, že moje síla zas tak v prdeli není, jenom jsem línej jak prase dneska jsem jel se sparingem, kterej sice říkal že jde lehce...ale protože ego je svině tak ani jeden nechtěl jít míň
zase se rozdřepuju, dneska už to vypadalo slibně...benč taky dobrej, ale na úplně na píču stojanu a stejně na hovno ose....takže na to, to bylo dobrý...
škoda že jsem spěchal, jinak jsem měl chuť ještě další 2 hodiny cvičit.. (a to jsem na dnešek spal 2,5 hodiny...asi mi to prozpívá )
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru