|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Mates-daoc

|
Zaslal: so květen 11, 2013 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Určitě to napiš a jsem si jistej,že to tady kluci ocení |
rozepíšu do logu, Dneska to hodím na papir ( spíše opišu co mám napsáno ) a zitra to tam
hodím , tak snad to někoho bude zajímat .
bohužel dneska mohly byt krasne videa ale bohužel , technicke problemy nám to nedovolily , zklamala technika + já ( dobit video/tel )
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 11, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so květen 11, 2013 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Aniž bych tu chtěl vyvolat flame, tak to zda mícháte do vody nebo mléka je prakticky fuk ...rozdíl v osmoalitě roztoku, vstřebatelnosti apod. bude pro drtivou většinu z nás nepostřehnutelný. Rozdíl poznají nejspíš jen laktosa intolerantní jedinci nebo borci v dietě, kvůli kalorickému příjmu.
Asi budu za kacíře (pamatuji, když jsem tu léta tvrdil, že L-karnitin není produkt na spalování tuků a lidé tu mávali studiemi o opaku), ale myslím, že moje tvrzení je velmi blízko pravdě. |
To je dost,že jsi napsal pacholku tak a máme to
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 11, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
Já to extrifiťácký hydro asi zkusím:o)
Ať vím na čem jsem:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so květen 11, 2013 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Já to extrifiťácký hydro asi zkusím:o)
Ať vím na čem jsem:o) |
Prej je sladký ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so květen 11, 2013 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Já to extrifiťácký hydro asi zkusím:o)
Ať vím na čem jsem:o) |
Není přeslazený,ale sladký je a příjemně.Dávám dvě odměrky a ne moc vody,tak 200-300 ml.Ponorným mixerem a je to jak smetana krémový.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:05 am Předmět: |
|
|
Hydrolyzovaný protein 80 DH32 ,
Dneska jsme se trošku díval na hydry ( je jich dost od ruzných firem )
Ale tady na 4fitnes maj hydru s 32 % hydrolýzy a podle toho co jsem se dočetl tak to je
nejvyšší možný stupen ,
pište zkušenosti , moc teto firmě nevěřím v okolí maj s ní hodně špatne zkušenosti ,
dík za info nebo data .
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:27 am Předmět: |
|
|
Já znám snad jen lidi, co s ní maj zkušenosti dobrý.
Maj tam ale někde na stránkách napsaný složení, který na 100g uváží v hodnotách celkem asi 108g, to je takovej jedinej otazník....
Na tu firmu jsem se ptal i kulíška, kterýho dřív snad i sponzorovali a nic špatného na ně neřekla.
Pro mě je to supr firma, protože prodává základní suroviny bez nějakejch zbytečnej příměsí. Kloubní výživu mám od nich doma asi na další dva roky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:31 am Předmět: |
|
|
Měl jsem od nich WPC 80, Palatinosu, Gainer, Leucin, kamarád omegu 3, nemůžu říct nic špatného, spokojenost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:40 am Předmět: |
|
|
mně jen trošku dává zpátečku to co maj napsáno na webu .
Nejvyšší kvalita produktů 4FITNESS
Jsme přímí výrobci
Nejnižší ceny na trhu
bod 2 , výrobci čeho ?? nevyrábí bcaa , proteiny atd jen míchaj hodně zavádějící .
bod 3 , nejnižší ceny , to asi ne možná jejich produktu ale ne třeba bcaa a proteinu .
dík za vysvětlení
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:46 am Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | mně jen trošku dává zpátečku to co maj napsáno na webu .
Jsme přímí výrobci
Nejnižší ceny na trhu
bod 2 , výrobci čeho ?? nevyrábí bcaa , proteiny atd jen míchaj hodně zavádějící .
bod 3 , nejnižší ceny , to asi ne možná jejich produktu ale ne třeba bcaa a proteinu .
dík za vysvětlení |
mi rekni, kde sezenes levnejsi BCAA a proteiny nez u nich? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
Ja sam jsem s 4fitness spokojeny, beru od nich mic.casein, wpc 80, kloubovku a ted jsem dokonce obednal i creatin. Ten je sice uz podezrele levnej, ale zase nemam co ztratit.
K ostatni vyrobkum se vyadrit nemuzu.
Co se tyce kvality, to nedokazu odhadnout, a pochybuju ze 90% znas to muze posoudit.
Chtelo by to nejake nezavisle laboratorni testy.
Copak nekdo na sobe dokaze poznat esli za nejaky cas pozivani toho nebo onoho protaku na tom byl lip ? Mel lepsi narust svalu, regeneraci, atd ? A ze to bylo prave tim protejnem. Napr.. Ja teda ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:51 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Mates-daoc napsal: | mně jen trošku dává zpátečku to co maj napsáno na webu .
Jsme přímí výrobci
Nejnižší ceny na trhu
dík za vysvětlení |
mi rekni, kde sezenes levnejsi BCAA a proteiny nez u nich? |
190 g bcaa - 250 kč / 1grm/ 1,31kč
400 g bcaa - 450 kč / 1,1 core fa ( prosim adminy nemazat )
500 g bcaa - 600 kč / 1,2 scitech
prodej ti pošlu do pm , jsou to taky brnaci , ( kdybych tu postnul web tak mi ho admini zmazou , chapu )
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 8:55 am Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Mates-daoc napsal: | mně jen trošku dává zpátečku to co maj napsáno na webu .
Jsme přímí výrobci
Nejnižší ceny na trhu
dík za vysvětlení |
mi rekni, kde sezenes levnejsi BCAA a proteiny nez u nich? |
190 g bcaa - 250 kč / 1grm/ 1,31kč
400 g bcaa - 450 kč / 1,1 core fa ( prosim adminy nemazat )
500 g bcaa - 600 kč / 1,2 scitech
prodej ti pošlu do pm , jsou to taky brnaci , ( kdybych tu postnul web tak mi ho admini zmazou , chapu ) |
jj posilej
i protejny
ale maji v nabidce i 2000g BCAA za 1705Kc = 0,85Kc/gr _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|