Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lada78 napsal:
CowsGiveUsMilk napsal:
No nevim robot, nikdo te neurazi, tvoje forma je vazne slaba a podle meho laickeho oka ani nejde poznat ze cvicis (viz 1. fotka), presne tak jak to tady nekteri napsali. Pokud nechces cist nazory ostatnich na to jak vypadas, (na tomto foru mohou prispivat vsichni) tak sem nedavej svoje fotky. Jini ti napsali, ze jim to tak strasne neprijde tak bud rad.

Pokud jsi cekal jenom pozitivni komentare, tak zijes ve snu.

Tak tak, tohle je zatim asi nejslabsi forma co tu kdo prezentoval...

Tak nevím. Jestli jsi neprojel všechny "aktuální formy" topicy, tak dle mně nemáš právo něco takového napsat. Abych řekl pravdu, viděl jsem tu slabší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych neměl jen řeči na ostatní, tak sem dám taky nějakej pokus o foto.
Nechápu focení v zrcadle a hlavně to ani neumím, moje první a poslední autofoto

BTW.: Muay Thai je moje hlavni činnost a od toho se taky odvíjí všechno...

Gohan

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eště že jsi to projel milionem filtru a fal tam hezky ramecek.
Ses asi spletl ale tady nejsi na FB nebo instagramu.
Spam

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to fotil přímo přes nějakej program... každou fotku kterou dělám na telefonu, tak dělám přes to a automaticky se to i opravuje.
Viz. fotky v kuchařce, které jsem postoval... všechny jsou ve stejném stylu a opravdu u palačinek není potřeba používat filtry atd...
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozhodne tu robot neni nejhorsi. Najdete si treba moje foto
cipinek

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jsem sem ještě nedal formu já, je to fotka z roku 1999, to jsem byl tenkrát ještě trochu ve formě...
Gohan

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Já to fotil přímo přes nějakej program... každou fotku kterou dělám na telefonu, tak dělám přes to a automaticky se to i opravuje.
Viz. fotky v kuchařce, které jsem postoval... všechny jsou ve stejném stylu a opravdu u palačinek není potřeba používat filtry atd...

A co takhle fotit přes defaultní aplikaci, která z fotky nedělá hovadinu.
Nevím ,já bych asi když se snažím postovat svoji formu na kulturistické forum chtěl, aby ta fotka co nejlepe reprezentovala aktuální formu ať můžu dostat nějakou relevantni odezvu, to je jen můj názor samozřejmě.
Spam

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Spam napsal:

A co takhle fotit přes defaultní aplikaci, která z fotky nedělá hovadinu.
Nevím ,já bych asi když se snažím postovat svoji formu na kulturistické forum chtěl, aby ta fotka co nejlepe reprezentovala aktuální formu ať můžu dostat nějakou relevantni odezvu, to je jen můj názor samozřejmě.

Byl to můj první a poslední pokus o nějakou fotku. Poprvé v životě jsem se sám vyfotil s prominutím jak kkt u zrcadla. Nějaký keci okolo o nějakých filtrech... panebože Já jsem rád že jsem vůbec nějakou fotku pořídil, takže klid prosím tě.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsi rád? Proč neřekneš někomu doma? Budeš tam celej a nebude to u zrcadla.
S filtrem má pravdu Gohan
Grimley

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2013 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cyyyyyyvole To je jak kdyz tady tenkrat ten typek poslal fotku aktualky a mela snad 3x3 cm

Chtelo by to trochu premejslet a kdyz se clovek uz foti "jak kkt u zrcadla sam", nepouzit "uz nastaveny filtry s rameckem co mam do kucharky", ale spustit vedlejsi aplikaci s normalni fotakem .....

Co k tvy forme rict..... ses pekne barevnej.... nejaka forma tam je, ale proc se fotit tak, abych na ty fptce vypadal co nejrealnejc, kdyz to jde vyfotit v libivejch filtrech, ktery tu fotku totalne rozeserou asi si taky zejtra udelam aktualku pres aplikaci " Aging boost" ....mam v telefonu sice normalni fotak, ale tahle aplikace tomu doda grady, kdyz uz se budu fotit jak kkt sam u zrcadla :))

PS.: Priste aspon uznej, ze projet fotku tolika filtrama je do aktualek fakt blbost a neomlouvej to tolika blbostma....

edit: reakce samozrejme na Spama :)
Spam

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře, dobře všem se tu omlouvám za tak strašnou fotku, příště se pokusím udělat něco lepšího. Nebo tedá já už určitě ne, ale doufám že někdo jinej mě vyblejskne...
Bara

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamarád a bývalý sparing z Jihlavy.190 cm,100 kg,39 let

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
whoo

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak skúsim aj ja jednu aktuálku sem pridať. Dnes ráno fotené, miery: 184cm, 91,2kg. Som v dvanástom a poslednom (konečne!! ) týždni diéty. Forma nieje je top, ale zatial mi to netreba. Najbližšia možná súťaž je pre mňa kondičná v Ostrave. Ale to sa ešte uvidí či sa do toho dám.

Naposledy upravil whoo dne ne květen 12, 2013 11:05 am, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední dobou tu trousím nějak moc chvály, ale tohle mi přijde jako ideální forma :)
whoo

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara keď si sem dal tie testy z InBody môžem sa spýtať koľko stojí tákáto diagnostika? Vôbec netuším čo to môže stáť. Diky

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: