|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: so květen 11, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Lada78 napsal: | | CowsGiveUsMilk napsal: | No nevim robot, nikdo te neurazi, tvoje forma je vazne slaba a podle meho laickeho oka ani nejde poznat ze cvicis (viz 1. fotka), presne tak jak to tady nekteri napsali. Pokud nechces cist nazory ostatnich na to jak vypadas, (na tomto foru mohou prispivat vsichni) tak sem nedavej svoje fotky. Jini ti napsali, ze jim to tak strasne neprijde tak bud rad.
Pokud jsi cekal jenom pozitivni komentare, tak zijes ve snu. |
Tak tak, tohle je zatim asi nejslabsi forma co tu kdo prezentoval... |
Tak nevím. Jestli jsi neprojel všechny "aktuální formy" topicy, tak dle mně nemáš právo něco takového napsat. Abych řekl pravdu, viděl jsem tu slabší.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: so květen 11, 2013 7:00 pm Předmět: |
|
|
Abych neměl jen řeči na ostatní, tak sem dám taky nějakej pokus o foto.
Nechápu focení v zrcadle a hlavně to ani neumím, moje první a poslední autofoto
BTW.: Muay Thai je moje hlavni činnost a od toho se taky odvíjí všechno...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so květen 11, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
Eště že jsi to projel milionem filtru a fal tam hezky ramecek.
Ses asi spletl ale tady nejsi na FB nebo instagramu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so květen 11, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
Já to fotil přímo přes nějakej program... každou fotku kterou dělám na telefonu, tak dělám přes to a automaticky se to i opravuje.
Viz. fotky v kuchařce, které jsem postoval... všechny jsou ve stejném stylu a opravdu u palačinek není potřeba používat filtry atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so květen 11, 2013 9:30 pm Předmět: |
|
|
rozhodne tu robot neni nejhorsi. Najdete si treba moje foto
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so květen 11, 2013 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Já to fotil přímo přes nějakej program... každou fotku kterou dělám na telefonu, tak dělám přes to a automaticky se to i opravuje.
Viz. fotky v kuchařce, které jsem postoval... všechny jsou ve stejném stylu a opravdu u palačinek není potřeba používat filtry atd... |
A co takhle fotit přes defaultní aplikaci, která z fotky nedělá hovadinu.
Nevím ,já bych asi když se snažím postovat svoji formu na kulturistické forum chtěl, aby ta fotka co nejlepe reprezentovala aktuální formu ať můžu dostat nějakou relevantni odezvu, to je jen můj názor samozřejmě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so květen 11, 2013 10:20 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Spam napsal: | Já to fotil přímo přes nějakej program... každou fotku kterou dělám na telefonu, tak dělám přes to a automaticky se to i opravuje.
Viz. fotky v kuchařce, které jsem postoval... všechny jsou ve stejném stylu a opravdu u palačinek není potřeba používat filtry atd... |
A co takhle fotit přes defaultní aplikaci, která z fotky nedělá hovadinu.
Nevím ,já bych asi když se snažím postovat svoji formu na kulturistické forum chtěl, aby ta fotka co nejlepe reprezentovala aktuální formu ať můžu dostat nějakou relevantni odezvu, to je jen můj názor samozřejmě. |
Byl to můj první a poslední pokus o nějakou fotku. Poprvé v životě jsem se sám vyfotil s prominutím jak kkt u zrcadla. Nějaký keci okolo o nějakých filtrech... panebože Já jsem rád že jsem vůbec nějakou fotku pořídil, takže klid prosím tě.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so květen 11, 2013 10:21 pm Předmět: |
|
|
Jsi rád? Proč neřekneš někomu doma? Budeš tam celej a nebude to u zrcadla.
S filtrem má pravdu Gohan
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so květen 11, 2013 11:13 pm Předmět: |
|
|
 cyyyyyyvole  To je jak kdyz tady tenkrat ten typek poslal fotku aktualky a mela snad 3x3 cm
Chtelo by to trochu premejslet a kdyz se clovek uz foti "jak kkt u zrcadla sam", nepouzit "uz nastaveny filtry s rameckem co mam do kucharky", ale spustit vedlejsi aplikaci s normalni fotakem .....
Co k tvy forme rict..... ses pekne barevnej.... nejaka forma tam je, ale proc se fotit tak, abych na ty fptce vypadal co nejrealnejc, kdyz to jde vyfotit v libivejch filtrech, ktery tu fotku totalne rozeserou  asi si taky zejtra udelam aktualku pres aplikaci " Aging boost" ....mam v telefonu sice normalni fotak, ale tahle aplikace tomu doda grady, kdyz uz se budu fotit jak kkt sam u zrcadla :))
PS.: Priste aspon uznej, ze projet fotku tolika filtrama je do aktualek fakt blbost a neomlouvej to tolika blbostma....
edit: reakce samozrejme na Spama :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 7:45 am Předmět: |
|
|
Dobře, dobře všem se tu omlouvám za tak strašnou fotku, příště se pokusím udělat něco lepšího. Nebo tedá já už určitě ne, ale doufám že někdo jinej mě vyblejskne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
whoo

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 11:01 am Předmět: |
|
|
Poslední dobou tu trousím nějak moc chvály, ale tohle mi přijde jako ideální forma :)
|
|
| nahoru |
|
 |
whoo

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 11:03 am Předmět: |
|
|
Bara keď si sem dal tie testy z InBody môžem sa spýtať koľko stojí tákáto diagnostika? Vôbec netuším čo to môže stáť. Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|