Taky jsem teď v takové nechtěné objemové fázi a s váhou jsem na tom hodně podobně
Ja jsem nastesti v chtene objemove vazi a jeste bych v ni rad pokracoval, protoze chci byt nejvetsi, co jsem kdy byl :D ale samozrejme v rozumne kvalite, zadny vyzirani se do prasecich podob :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Máš nějaký číslo hmotnosti na kterým by ses chtěl zastavit, respektive z kterýho už máš respekt? (kdyby Ti váha ukazovala třeba 130kg, tak že by sis řekl, hm, už stačí)
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Máš nějaký číslo hmotnosti na kterým by ses chtěl zastavit, respektive z kterýho už máš respekt? (kdyby Ti váha ukazovala třeba 130kg, tak že by sis řekl, hm, už stačí)
zatim si pripadam strasne malej, bigorexie se uz rozjela na plne obratky, takze netusim, ale mozna tak johncreasy po lehci dietce
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
mrtvy tah
180kg x 5
180kg x 5
185kg x 5
190kg x 5
185kg x 5
160kg x 10
-s moji spaleninou na ruce to bylo opravdu hodne neprijemne, ale snazil jsme se to nevnimat, pevne jsem stikl cinku, coz bylo asi nejhorsi a jel jsem, pak zase bylo bolestive cinku pustit. 5x190 na doraz, nasledne 5x185ka bylo snad jeste tezsi a po skonceni serie jsem zacal pocitovat dost neprijemnou ztuhlost az bolest ve spodnich zadech a provazelo me to cely trenink. Bohuzel jsem si vedom toho, ze jsem se pri jednom opakovani nechtene dost zaklonil a tam to trochu zabolelo. Snad nic vazneho.
stahovani kladky na hrudnik
60kg x 12
70kg x 10
75kg x 10
80kg x 8
85kg x 8
90kg x 6 + 70kg x 8 + 60kg x 8
70kg x 12
pritahy VC
90kg x 10
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 10
pritahy kladky v leze
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 10
95kg x 10
100kg x 8 + 70kg x 15
80kg x 12
stahovani provazu s napnutyma rukama
35kg x 15
35kg x 15
32,5kg x 15
32,5kg x 16
32,5kg x 16
pritahy spodni kladky (V adapter )
70kg x 12
75kg x 10
80kg x 10
85kg x 8
90kg x 8
95kg x 6 + 70kg x 11 + 60kg x 12
-tenhle cvik jsem nikdy nemel rad, ale s V-adapterem je to uplne neco jineho
zkracovacky na mici
20
20
20
20
20
pritahy kolen v sede
20
20
20
20
20
20
20
20
krceni ramen s JR
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 15
40kg x 15
-trenink vyborny, krasnej sem to pumpl, ale ty spodni zada trochu boli a cely trenink mne to trochu zkazilo.
kolo : 60 minut (+5 minut warm up)
-prvni polovinu jsem mel najeto na PR, ale pak noham dochazela stava a uz trochu klesalo RPM, ale i tak porad nadprumer na danou zatez.
II. faze: RAMENA, TRICEPS, TRAPEZY
tlaky VC v sede (volna vaha)
70kg x 5
75kg x 5
77,5kg x 5 (PR?)
75kg x 5
75kg x 4
75kg x 5
75kg x 5
60kg x 10
upazovani v sede
10kg x 18
10kg x 18
10kg x 18
10kg x 18
10kg x 15 + 8kg x 15 + 6kg x 15
tlaky na MP za hlavu
55kg x 10
65kg x 7
65kg x 6
65kg x 6
55kg x 9 + 3
predpazovani s JR
10kg x 15
12,5kg x 12
12,5kg x 12
12,5kg x 12
15kg x 10 + 10kg x 12 + 7,5kg x 20
upazovani v predklonu (kazda ruka zvlast)
12,5kg x 15
12,5kg x 15
12,5kg x 15
12,5kg x 15
12,5kg x 15
face pull down
35kg x 15
35kg x 15
35kg x 20
35kg x 20
40kg x 15
-nevim, jestli je to spravny nazev, ten cvik cvicim poprve v zivote, takze jsem se s nim spise seznamoval, ale zadni delty mam pocit trochu zaostavaji. Je to tenhle cvik
uzky bench press
80kg x 6
80kg x 6
80kg x 5
80kg x 5
80kg x 5 + 60kg x 9
francouzsky tlak s EZ
30kg x 12
35kg x 10
40kg x 7
40kg x 7
45kg x 4
40kg x 7 + 30kg x 12
krceni ramen s VC
110kg x 15
120kg x 12
120kg x 12
120kg x 12
110kg x 15
110kg x 15
extenze JR ve stoje
30kg x 12
35kg x 10
35kg x 10
37,5kg x 8
37,5kg x 8
40kg x 6 + 30kg x 8 + 20kg x 10
tricepsove stahovani kladky
25kg x 12
25kg x 12
25kg x 12
25kg x 12
-debilni retezova kladka. Na hovno, moc tezky :D
super trenink
Face pulls down neznám a to s tím vytáčením na videu mi trochu připadalo jako nějakej paskvil, ale dá se to brát jako podržený opáčko.
Já bych to nechal pro začátek takhle:
K tomu zaklánění u mrtvol. Já se to teď zkouším odnaučit přes to, že to nahoře "nezamykám" přes záklon, ale zatlý půlky. Ale pořád jsem z mrtvoly posranej a asi stejně nějakou chvíli pojedu asi spíš RDL.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
No co se tyka zad, radeji jsem nic nepsal , ale mam je po vcerejsku pekne v prdeli, ted po treninku je to o dost lepsi, ale vcerejsi noc a cast dneska byly fakt hodne bolestive, ohnout se pro neco byl nadlidsky ukol , protoze v tom cosi dost neprijemne tahne. Ale je to uz lepsi... Na ten zaklon uz si taky davam bacha, ale jedno blbe opakovani, kdy jsem na to nemyslel a cinka vylitla strasne rychle nahoru, az mne to malem pravalilo a uz to bylo...
Podle mě je to nejlepší skoro vodorovně nebo trošinku odspoda. Vyzkoušíš si pár variant sám a uvidíš, co ti nejlíp sedí. Tahat to shora už mi trošku smrdí shybama nebo horní kladkou a zbytečně moc zapojování latů.
Celkem ale teda koukám. Na spodní záda sis nikdy nestěžoval, ale teď v poslední době nějak často ano.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Na ramena jsem si cca rok dva zpatky taky nestezoval
Ovsem se spodnima zadama se mylis, to je ted po letech opravdu poprve, nepomatuji si, ze bych mel nejaky problem krome nejakeho mensiho namozeni, ktere bylo otazka 2-3 dni a bylo pryc.
No to je hezky, ze to mam tahat vodorovne, ale rekni mne jak to v BG udelat? a s zadnyma gumickama , pruzinama nebo podobnyma blbostma tam saskovat nebudu
Já myslel teď po návratu, že si na ně nějak častěji stěžuješ.
Ten úhel na videu je taky v pohodě, to by muselo být mnohem víc shora. Já to v BG nikdy necvičil, ale asi možná bude nejlepší dvojitá kladka a provazy dát na horní sponu. Vyzkoušej a dej vědět, jak je to lepší. Já si to teď u těch kladek ani nedovedu představit.
Gumičky jsou super. Guru to může potvrdit, pokud si je špatně neuchytí. :))
edit: ale koukám, že je tu teď Poman, tak ten by nám mohl říct, jak je to i nejlepší z pohledu fyzioterapeuta :)
kolo: 60 minut (+5 minut)
-boze jak ja uz se tesim zitra do posilky...
Já myslel teď po návratu, že si na ně nějak častěji stěžuješ.
Ten úhel na videu je taky v pohodě, to by muselo být mnohem víc shora. Já to v BG nikdy necvičil, ale asi možná bude nejlepší dvojitá kladka a provazy dát na horní sponu. Vyzkoušej a dej vědět, jak je to lepší. Já si to teď u těch kladek ani nedovedu představit.
Gumičky jsou super. Guru to může potvrdit, pokud si je špatně neuchytí. :))
edit: ale koukám, že je tu teď Poman, tak ten by nám mohl říct, jak je to i nejlepší z pohledu fyzioterapeuta :)
Poman nakope Drapera do zadku nejdřív a pak se podívá co že to tu řešíte
No to je hezky, ze to mam tahat vodorovne, ale rekni mne jak to v BG udelat? a s zadnyma gumickama , pruzinama nebo podobnyma blbostma tam saskovat nebudu
taky sem řešil tenhle problem a nakonec to jezdím na klasickým "veslování" tedy dolní kladce vsedě, je to krásně vodorovně. Co myslíte, záleží na tom jestli se u toho stojí nebo sedí?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru