|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: po květen 13, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
Já vám nevim, můj názor je ale ten, že odsuzovat 4F jen kvůli ceně je hloupost. Viz třeba ty různé testy potravin od dTestu, kde často zvítězí i ta nejlevnější věc a ty nejdražší vyhoří (co si vybavuju, třeba test čokolád vyhrála TESCO čokoláda, poslední byla jakási drahá německá Bio a ani Lindt nic moc...).
Ono to o ceně zas tak neni. Problém je, že ty proteiny nikdo objektivně testovat nechce, a vlastně uplně dokonale ani neumí, takže je člověk závislí jen na "ověřená kvalita" a testování vlastních výrobců, které samozřejmě může být zpochybněno.
Vzhledem k tomu bych porovnával značky spíš podle vlastní zkušenosti s výsledky. Neřikat, že něco je levný a proto blbý... konkrétně u 4F může být, že jsou náklady nižší, ptž mají vlastní distribuční síť, větší balení a různé další věci, těžko říct. Každopádně porovnávat obecně jakékoliv výrobky podle ceny je hloupost. Tím samozřejmě neřikám, že 4F je nejlepší kvalita, jen že "může být".
A co se týče chuti a konzistence apod., která se tu taky řeší. Ano, je fajn když to dobře chutná, dobře se míchá atd. Ale jeden příklad za všechny je Nutrend Whey Core 100. Pořád se na něj nadávalo, že moc práší a pění. Od nového roku jsou nové šarže, které tento problém vyřešily. Super že. Až na jeden problém... ve složení se u těchto šarží nově objevilo "odpěňovač (palmový olej, glukózový sirup, kaseinát".... já osobně bych radši zpátky ten "pěnící"....
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 2:47 pm Předmět: |
|
|
teď jsem ochutnal 100% Ultragen Whey Protein od firmy Sci-MX s příchutí jahoda - neskutečná lahůdka! S vodou chutnal skoro tak, jak kdybych pil protein s mlékem. _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt květen 16, 2013 4:01 pm Předmět: |
|
|
Já zase chci pochválit noční protein a to Scitec 100% Casein Complex ve příchuti belgická čokoláda. Pěnivost a prašivost minimální a chuť? Nejradši bych ho pil pořád. Opravdu ta chuť je neskutečná (s vodou)! Vždycky se za celej den nejvíc těším až půjdu spát a dám si tuhle lahůdku
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 11:18 am Předmět: |
|
|
Máte někdo zkušenosti? PHP ISO GROW HYDROLYZED PROTEIN
Názory - kvalita, rozpustnosti, chuť atd... ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 11:39 am Předmět: |
|
|
kvalita rozpustnosť všetko skvelé, je to výborný rýchly proteín, chuť však vzhľadom na zloženie pokulháva, ale tak, nič hrozného.
V súčasnosti aj ja fakt odporúčam whey od cellurcoru, bože, konečne proteín so skvelým overeným zložením, ktorý sa aj chuťovo vyrovná scitecu, luxus a jasná voľba. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 11:40 am Předmět: |
|
|
rozpustnost: perfektni
stravitenost: perfektni (zkousel sem kolem 60g v davce), nekdy behem dne i 100-120g, bez sebemensiho problemu, rekl bych treba i lepsi nez hydro 32 od 4F..
chut: kdyz je malo vody, tak ok.. samozrejme nejde cekat zazraky, ale v dany kategorii podle me povedena a nijak mi nevadila, naopak _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: pá květen 17, 2013 1:37 pm Předmět: |
|
|
Tak taky přidám drobnou "recenzi"
Vyzkoušel jsem zase pár příchutí Weider 80 proteinu. Jako takový mi ten protein přijde fajn, dobrá rozpustnost, dobrá konzistence, nepráší, kvalita myslím také ok, cena tak průměr. Co se příchutí týče, můžu doporučit kokos (opravdu jsou v tom kousky kokosu a ne málo, cca 5%), čoko, vanilka, tiramisu, toffe/karamel, mně osobně chutnal i citron/tvaroh, ale je pravda, že ten řadě lidí moc nejede. Banán je taky super, nechutná to uměle, takový jemný. Capuccino mě trochu zklamalo, ale je to hodně podobný tiramisu a toffe, ale ty jsou lepší. Pistácie trochu umělá, v porovnání s jinýma pistáciovýma proteinama nic moc. No a teď nejnověji jsem měl wildberry/yoghurt. Všem silně doporučuju se téhle příchuti vyhnout... je to naprosto hrozný, pořád jsem si říkal, co mi to připomíná, pak jsem si konečně vzpomněl. Je to přesně ta chuť kterou občas mám, když umývám nádobí jarem a pořádně to neumyju vodou a trochu jaru tam zustane a pak se mi to dostane do pusy když z toho jim... prostě hrůza, naprosto hrozná chuť, umělá, nedobrá... naštěstí mám jen 500g balení, tak to míchám s FA Whey, který chutná dobře a přebije tu pachuť. Čili je to dost individuální. Jiné příchutě jsem zatím nezkoušel, kombinuju to i s Whey Corem a FA Whey, které jsou asi chutove lepší, i cenově, ale přece jen kvalita asi nebude taková.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
IsoGrow od PHP teď taky mám a jsem naprosto spokojenej. Za tu cenu je to opravdová bomba.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá květen 17, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
Proč by neměla bejt taková?? U Weidera platíš navíc za značku...
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: út květen 21, 2013 7:34 am Předmět: |
|
|
Jakou prichut z tech tri nabizenych u toho PHP IsoGrow (ne)doporucujete?
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: út květen 21, 2013 8:21 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Já zase chci pochválit noční protein a to Scitec 100% Casein Complex ve příchuti belgická čokoláda. Pěnivost a prašivost minimální a chuť? Nejradši bych ho pil pořád. Opravdu ta chuť je neskutečná (s vodou)! Vždycky se za celej den nejvíc těším až půjdu spát a dám si tuhle lahůdku |
Nemam sice srovnani s jinym kaseinem (tenhle jsem zkusil poprve), ale me teda vubec tenhle protein nenadchnul (mam ho ve stejne prichuti) - pocit jako kdyz piju jemny pisek. Uz jsem si teda zvykl, ale budu vahat ho koupit znova.¨
Ale prom-in 80tka v prichuti banan = to je utrejch prvni kategorie. Loni jsem mel jeste od nich jeste pod znackou promil 80tku v pytlikach po 1kg a bylo to chutne. Co s tim udelali od te doby netusim, ale je to celkem humus
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: út květen 21, 2013 8:46 am Předmět: |
|
|
obecna otazka - nevite nekdo, kde sehnat/koupit vzorky proteinu aniz bych tam delal klasickou objednavku, s kterou mi neco poslou?
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|