Magumi - Lean strength

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 213, 214, 215  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Magumi - Lean strength
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

připojuji se ke gratulaci, paráda "nearly" 2x BW na benči je opravdu závodní výkon, a těch 15x125... nedávno ses tu blížil ke dvacítce na 100, ale tohle je výrazně vyšší váha a zajímalo by mě, jestli by to někdo z dalších benčarů na fóru dal
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2013 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pochybujem, a ak aj áno, tak len takí, ktorí by na magumiho mali 15kg+
Magumi

PříspěvekZaslal: so květen 18, 2013 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dlouhá rozcvička

Přední dřepy + shyby (atg)
6x60 + 8
6x85 + 8
6x105 + 8
6x115 + 8
6x125 + 8
6x125 + 8
6x115 + 8
6x105 + 8
6x85 + 8

Vojenský tlak
6x60
3x75
3x85
3x90
1x100 PR
8x85 PR
11x75
13x60

Tlaky VČ za hlavou trhový úchop
10x55
10x55
10x55
10x55
10x55

Rozpažky JČ
12x12.5
12x12.5
12x12.5
12x12.5

Zapažky JČ
10x20
10x20
10x20
10x20

Tlaky prsa - stroj
10x80
10x90
10x100
10x100

Zkracovačky - stroj
12x55
12x60
12x65
12x65

U předních dřepů jsem si se stopatnáckou zase natáhl záda jako posledně , nějak mě to otrávilo, tak jsem pak už nešel do vyšších vah. Dvě série s 6x125 by se nejspíš daly počítat jako PR, ale nějak z toho kvůli těm zádům nemám radost. Vojenský tlak šel dneska docela dobře, 3x90 mi připadalo vcelku OK, tak jsem zkusil stovku a vyšlo to, i když technicky to nebylo moc čísté, trochu jsem se tam potácel, a dlouho jsem se s tou činkou přetlačoval kdo s koho. Jo, vážím 88.4, budu si muset v červnu dát nějakou krátkou, ale intenzivní dietu.

Re: Díky všem za pochvaly a povzbuzení.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: so květen 18, 2013 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten tvůj neustálý progres je neuvěřitelný... "nedávno" sis tady vyrazil nad hlavu stovku a říkal, jak je to příjemný pocit a teď ji zatlačíš. což je tedy pořádný rozdíl :) a ještě zajímavější jsou pak ty tvoje sub-maximální monstrózní počty opakování. no nic, když vidím, při jaké váhovce to zvládáš tak nezbývá než začít pořádně makat ;)
Luster

PříspěvekZaslal: so květen 18, 2013 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:

Vojenský tlak
1x100 PR
8x85 PR

vážím 88.4

tohle je fakt neskutecny, na takovy cisla bych se nedostal, i kdybych cilene 10 let cvicil silovku na military a k tomu se prosypaval uranem
Turakam

PříspěvekZaslal: so květen 18, 2013 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a opäť raz len sánka dolu šéfe
Judson

PříspěvekZaslal: so květen 18, 2013 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No teda , udelej neco s tema maxkama, to je ostuda dat jen 100kg, kdyz 85 das 8x.
Oddo

PříspěvekZaslal: so květen 18, 2013 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
No teda , udelej neco s tema maxkama, to je ostuda dat jen 100kg, kdyz 85 das 8x.

Magumi má výbornou silovou vytrvalost, to jde jasně vidět na každém tréninku, shodí maximálku o pár kg a nasází tam milion opakování
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozcvička

Zadní dřep (atg)
10x60
5x100
4x125
4x145
4x155
4x165 PR
1x165 (+1 miss)
8x145
8x145
8x145
8x145

Shyby + kliky na bradlech
12 + 24
12 + 24
12 + 24
12 + 24

Rozpažky + zapažky v předklonu JČ
12x15 + 12x15
12x15 + 12x15
12x15 + 12x15
12x15 + 12x15

Svíčka na šikmé
20, 20, 20

Síla se u zadních dřepů moc nezlepšuje, ale technika a hloubka snad ano, ty ctyři série se 145 byly fajn. Vynechal jsem tlaky, mám pocit, že lokty a zápěstí potřebují odpočinek.

Kluci, díky všem za laskavé komentáře. Snad to ještě půjde trochu nahoru. Re Judson: Víc fakt nedám :-), dokáźu po maxku pumpovat, ale silově je tam limit.

vlk#

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co trénink, to nějaké to jedno až několik PR... hezky to vyzobáváš, užij si to... ale už začni s dietou, trochu to znervózňuje
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
....začni s dietou...

Včera jsem začal . Uberu příjem v necvičící dny, v tréninkové budu dál v plusu, začnu víc chodit, a snad se trochu projeví. Rád bych se do konce června dostal tak o dvě tři procenta tuku dolů, a přes léto si hlídal udržovací příjem, jelikož pojedu silovku a nebudu se muset tolik cpát. Zatím mám na léto v plánu A+B:

A:
Přední dřep up to 5x3
Military up to 5x3
Těžké přítahy VČ v předklonu 5x5

B:
Push press - trojky, dvojky, jedničky
Těžké shyby podhmatem a kliky na bradlech: 5x5
Biceps, triceps - tak 3-4 série

Váhám, jestli si to dát za týden dvakrát nebo třikrát. Jestli třikrát, tak bych prostřední A+B odcvičil lehce, dynamicky a technicky, dal místo military tlaky za hlavou trhovým úchopem a odpustil si pumpování klepitek.

smik

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obdivuju jak to ve svym věku dokážeš uregenerovat. Já jedu partie 2x týdně a furt sem nějakej rozdrbanej. Budu muset zamakat
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, to se teprve uvidí, jestli to půjde uregenerovat, a jestli nemám velké oči.

vlk#

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

normální člověk by to neřešil, protože 2x týdně se to ideálně vejde - jak je ten týden hezká jednotka, dvakrát to otočíš a ještě máš volný víkend :) jenže ty si toho nakládáš... až se ucho utrhne :D (legrace)

na tu silovku jsem zvědavý... jezdit tři opáčka v sériích s odpovídající váhou... když člověk trochu ubere, tak se dá zlepšit dynamika i zkrátit pauzy, a když přidá tak to jde pěkně na sílu, ale trénink se může dost protáhnout :) počkám si, jak to budeš válet a třeba se inspiruju.
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
....na tu silovku jsem zvědavý... jezdit tři opáčka v sériích s odpovídající váhou... když člověk trochu ubere, tak se dá zlepšit dynamika i zkrátit pauzy, a když přidá tak to jde pěkně na sílu...

Já taky, je to takový nástřel, uvidíme, jak to bude fungovat. Potřebuju hodně zlepšit nohy a přední dřepy mě baví víc než zadní, přítahy v předklonu se mi zdají jako fajn kompromis mezi tahy a shyby, tlaky nad hlavu mám mnohem radši než benč (chovám nedůvěru ke všem cvikům, u kterých se musí ležet ). Rád bych se konečně naučil pořádně push press, aby to k něčemu bylo, shyby a kliky na bradlech jsou základní cviky, a myslím, že to bude po těch výrazech dobré. Pumpování klepítek je spíš kvůli estetice, rok a půl jsem nic izolovaného na ruce necvičil a je to trochu vidět.

Navíc bych se chtěl časem naučit přemístění, trhy a nadhozy, a tohle by měla být taková fyzická příprava, než se začnu učit techniku.

Kdyby měl ještě někdo nějaký návrh nebo komentář, budu samozřejmě rád.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 213, 214, 215  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: